Właśnie, solucja + gra i nic więcej [ha, pewnie jak ostatnie kilka moich postów, ten zniknie w tajemniczych okolicznościach].
Wt, 2 mar 2010, 20:08
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
Dzisiaj jest już RiC. Od razu pożyczyłem z kiosku. Oto, co nabazgrolili w opisie:
Czasopismo PR napisał(a):
My tu czary-mary, a w chylącej się ku upadkowi Krainie Carów rektor Burektor bezskutecznie usiłuje rozwiązać zagadkę pradawnej przepowiedni. Nie trzeba być żabą ani nawet zaczarowaną księżniczką, by się domyślić, że ktoś tu strasznie mąci! Czyżby powiększony do monstrualnuch rozmiarów kret? Miejmy nadzieję, że nasz Reksio zdemaskuje mąciciela i powstrzyma jego niecne knowania!
Ja tylko widziałem w sklepie nic ciekawego bo ta azeta jest na zasadzie tak zwanego PLAY.
_________________ Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.
Spoiler:
Pozdrawiam bota i wszystkich zasłużonych gości na tym forum.
Vamos!Na zawsze!
Wt, 26 kwi 2011, 09:46
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
Naklejki: 0
Re: Czasopismo "Przygody Reksia"!
Jaz tej gazety mam RiU i RiC.Za dużo tam nie ma tylko podpowiedzi do gry.
Wt, 26 kwi 2011, 09:50
Modnisia
Roz-krecony
To jest durn(mn)e mogli to chociarz zrobić wczesniej wtedy zaoszczędzilibyśmy pieniędzy Aj aj no i po co , po co się pytam , po pierwsze ta gazetka ma na celu zaznajomić nowe osoby z tymi grami, a wydawane są teraz ponieważ od ich produkcji mineło dużo czasu i staniały.
_________________ Coś o mojej skromnej osobie, jeśli ktoś ciekawy ^^:
Spoiler:
Mam 15 lat i niecodzienne podejście do życia. Zdarza mi się być romantyczką, ale też i wredną sadystką. Oczywiście jedynie dla moich wrogów, którzy ku mojej rozpaczy są tak samo liczni jak moi przyjaciele. Kocham Japonię, jej piękny język i sztukę. Uwielbiam czytać Mangi i oglądać Anime, a moje ulubione to Naruto, Kuroshitsuji, D Gray-Man, Death Note i Vampire Knight. Lubię jeszcze wiele Anime i Mang, ale jest tego tak dużo że nie starczy mi czasu na ich wypisanie. Dodatkowym utrudnieniem jest to, że cały czas ich przybywa. Reksia uwielbiam odkąd w łapki wpadła mi pierwsza część ^^ Mimo iż od tamtego czasu minęło już hohohohoho~ i trochę, to do tej pory każde kolejne podejście do którejkolwiek części jest podejściem jeszcze lepszym
Dołączył(a): N, 15 maja 2011, 18:39 Posty: 323 Lokalizacja: pół godziny od Gdyni ^^
Ja osobiście wolę zwyczajne gry.Po co się pytam PO CO marnować papier i rujnować naszą cywilizację dla jakich d-u-r-n-y-c-h nikomu niepotrzebnych bzdet????Przecież zwykłe gry w zupełności wystarczą!
Naklejki: 100
@odkop (no wiem...). Mi ta gazetka niezwykle pomogła. Przyszła jak gazetka w kiosku : Od paru tygodni zastanawiałem się nad kupnem PR, "ale to jest dla dzieci". Miałem pieniądze i kupiłem RiU. Tańsza gierka, a rozrywka taka sama. Gdyby nie ta gazetka to bym nigdy, ale to nigdy, nie zarejestrował się na forum.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości