Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
Dwóch TKTPM
Czy zauważyliście, że za każdym razem w grze jest dwóch TKTPM? Jeden mówi:
Cytuj:
To nie ja jest TKTPM
a drugi:
Cytuj:
TKTPM ma albo ...* płaszcz, albo ...* kapelusz. Na pewno nie ma obu.
Co o tym sądzicie? ---------- *taki jak pytanego czarodzieja
_________________ Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie! Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015 Tym kolorem moderuję.
To zwykły element silnika gry, umożliwiający w ogóle wykrycie TKTPM. To najprostsze co mógłby powiedzieć zdrajca, to wszystko.
Pozdrawiam bota i wszystkich zasłużonych gości na tym forum.
Vamos!Na zawsze!
Cz, 11 sie 2011, 09:32
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
Re: Dwóch TKTPM
Ale szkoda, że nie można walczyć z dwoma
_________________ Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie! Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015 Tym kolorem moderuję.
Cz, 11 sie 2011, 09:40
Modnisia
Roz-krecony
To by było ciekawe dwóch TKTPM
_________________ Coś o mojej skromnej osobie, jeśli ktoś ciekawy ^^:
Spoiler:
Mam 15 lat i niecodzienne podejście do życia. Zdarza mi się być romantyczką, ale też i wredną sadystką. Oczywiście jedynie dla moich wrogów, którzy ku mojej rozpaczy są tak samo liczni jak moi przyjaciele. Kocham Japonię, jej piękny język i sztukę. Uwielbiam czytać Mangi i oglądać Anime, a moje ulubione to Naruto, Kuroshitsuji, D Gray-Man, Death Note i Vampire Knight. Lubię jeszcze wiele Anime i Mang, ale jest tego tak dużo że nie starczy mi czasu na ich wypisanie. Dodatkowym utrudnieniem jest to, że cały czas ich przybywa. Reksia uwielbiam odkąd w łapki wpadła mi pierwsza część ^^ Mimo iż od tamtego czasu minęło już hohohohoho~ i trochę, to do tej pory każde kolejne podejście do którejkolwiek części jest podejściem jeszcze lepszym
Dwóch TKTPM to by było super i żeby Kretes też był czarodziejem i nam pomagał z nimi walczyć git.
Jakby wszyscy byli TKTPM to byłaby dopiero zabawa. Wszyscy zmówiliby się razem i należałoby ich wszystkich pokonać Najgorzej byłoby jednak gdyby Reksio I Kretes też potwornie mącili bo zostałoby niewiele pozytywnych bohaterów.
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
Śr, 21 gru 2011, 19:25
Żelo
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 16 kwi 2010, 15:29 Posty: 532 Lokalizacja: z przyszłości
Ja zauważyłem też coś innego.W sali gdzie zbierają się czarodzieje u mnie zawsze TKTPM jest ten który mówi:
Cytuj:
Ciekawe kto to?
Co o tym sądzicie???U was też tak jest?
_________________ Powrót Żela (po raz 20 xD )
So, 31 gru 2011, 00:21
Pixie7
Bywalec Nory
Dołączył(a): So, 8 paź 2011, 18:24 Posty: 91 Lokalizacja: Nicość
U mnie jest czasem tak że TKTPM także mówi ''ciekawe kto to?'' , lub milczy .
_________________ Gdy ci smutno,gdy ci źle,odpal kompa,w Reksia graj :D Nasza twórczość ---> Postacie z Reksia . Interesuje mnie Wasza opinia :)
Pn, 2 sty 2012, 17:38
Paratroopa
Starszy Norman
Dołączył(a): So, 6 lis 2010, 15:27 Posty: 362 Lokalizacja: Warszawa
Chodzi o trudniejsze wykrycie TKTPM aby gra była ciekawsza
Pt, 3 lut 2012, 16:03
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
Naklejki: 0
Ja mam taką chece, że umnie wszyscy mówi ,,Ciekawe kto to?", ale ja mam jeszcze tak, że TKTPM na chwile ma minę jak nitkę.Ja dopiero zauważyłem to po trzecim przejściu gry.A za czwartym razem było to samo.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości