Hej! Nie wiem, czy był taki temat (szukałem, ale nie znalazłem), więc jakby co, to proszę zamknąć/usunąć. Otóż, mam pytanie: w jakim serwisie najlepiej założyć bloga? Na onecie? Na WP? Na Bloggerze? Czy może na innym? Proszę, piszcie, gdzie według Was jest najlepiej. Czekam na odpowiedzi
Jeżeli znasz html to polecam Ci mylog.pl lub blog4u.pl - obydwa są dobre, jeżeli nie to podstawowy onet z grafiką i lecisz.
_________________ Mahna mahna...
Whovian.
Strzeż się, Izzy Cię obserwuje.
N, 10 sty 2010, 20:05
Dominik
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
Ja Ci też polecam onet, bo nie trzeba znać się na hateemelach, ani na tworzeniu stron.
_________________ Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku "Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
Pn, 11 sty 2010, 20:31
Modnisia
Roz-krecony
Re: W jakim serwisie założyć bloga?
Ja piszę bloga ( raczej zaczynam pisać XD ) na wp trochę się pomęczyłam nad nagłówkiem i jest dobrze
_________________ Coś o mojej skromnej osobie, jeśli ktoś ciekawy ^^:
Spoiler:
Mam 15 lat i niecodzienne podejście do życia. Zdarza mi się być romantyczką, ale też i wredną sadystką. Oczywiście jedynie dla moich wrogów, którzy ku mojej rozpaczy są tak samo liczni jak moi przyjaciele. Kocham Japonię, jej piękny język i sztukę. Uwielbiam czytać Mangi i oglądać Anime, a moje ulubione to Naruto, Kuroshitsuji, D Gray-Man, Death Note i Vampire Knight. Lubię jeszcze wiele Anime i Mang, ale jest tego tak dużo że nie starczy mi czasu na ich wypisanie. Dodatkowym utrudnieniem jest to, że cały czas ich przybywa. Reksia uwielbiam odkąd w łapki wpadła mi pierwsza część ^^ Mimo iż od tamtego czasu minęło już hohohohoho~ i trochę, to do tej pory każde kolejne podejście do którejkolwiek części jest podejściem jeszcze lepszym
Blogger i tylko blogger! Najlepszy serwis ( sama na nim mam bloga). Piękne style i gadżety. (np. rybki w akwarium do karmienia xD). W dodatku od razu możesz założyc sobie koto goole i logujesz sie z e-maila. Zdecydowanie p o l e c a m!
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
Re: W jakim serwisie założyć bloga?
Ja odmawiam Oneta, naprawdę- Blogger jest najlepszy (wiem co mówię- kiedyś używałem Oneta). Blogger jest firmy GOOGLE, a w dzisiejszych czasach jest to najpopularniejsza firma na świecie. Poza tym możesz blog podpiąć pod 'GMAIL' i 'G+'!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości