|
|
Teraz jest Pn, 13 sty 2025, 10:02
|
Autor |
Wiadomość |
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Re: Świąteczne RPG
C) Łatek szuka klucza przechodząc całe miasto ale rozglądam się za różnymi rzeczami które przykuły by jego uwagę .
PS: Klucz w całej grze jest tylko jeden ?
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
N, 25 gru 2011, 14:39 |
|
|
Nika
Projektantka Mostów
Dołączył(a): N, 28 sie 2011, 20:11 Posty: 307 Lokalizacja: W kapeluszu. Chyba.
Naklejki: 3
|
Szukam drzwi do których może pasować klucz. Na początku idę do ratusza.
_________________ To właśnie jest kolor mojej magicznej aury. Pamiętaj, że po niej zawsze przychodzi czas na zaklęcie. Nie no, to już 2019, a ja dalej czekam na CoS2!
Zzz... Reksie... Zzz... Więcej Reksiów...
|
N, 25 gru 2011, 16:31 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Można dołączyć? 1. Kogut 2. Adam Russo 3. Nienajlepszy, ale improwizowałem 4. Życiorys To w sumie nic ciekawego... Urodził się na przedmieściach Magixu w małej chatce, biednej rodzinie Russo. Wkrótce jego rodzice wygrywają w wielkiej loterii 1 000 000 sztuk złota (to jakieś 534345353443999zł). Los jego rodziny całkowicie się odmienia. Zamieszkują w wielkim domu i są wstanie opłacić studia syna na Uniwersytecie Magii w Magixsie. Po śmierci rodziców odziedzicza cały majątek i jako ekscentryczny milioner zamieszkuje sam w wielkim domu. Wkrótce przepuszcza cały majątek grając w bierki. Sprzedaje dom i zamieszkuje w małym, niewyszukanym apartamencie. Mimo iż stara się związać koniec z końcem wciąż ma jeszcze złoto-rubinowy płaszcz ojca, którego nie chce sprzedać za skarby świata. To chyba wszystko...
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
N, 25 gru 2011, 18:24 |
|
|
Dadi
Mistrz Pisarstwa
Dołączył(a): Pn, 31 gru 2007, 11:00 Posty: 613 Lokalizacja: Ostrów Mazowiecka
|
_________________Ten kolor został wybrany jako mój kolor do moderowania.
|
N, 25 gru 2011, 20:31 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
Komandor Kosmo: Niestety, nie udaje ci się to... Nie masz wystarczającej ilości materiałów do skonstruowania tego. a) (Napisz co robisz)
Akita: Niestety, nic nie znajdujesz. Mgła zasłania wszystko co mogłabyś znaleźć. a) (Napisz co robisz)
Łatek: Pytasz gościa zza ściany o klucz, wystukuje że jest najprawdopodobniej tylko jeden a) (Napisz co robisz)
Dalmatynka: Klucz wydaje się pasować do zamka budynku Co robisz? a) Otwieram jedne z drzwi b) Szukam jednak innego budynku c) Robię coś innego (napisz co)
Adam Russo: Zdezorientowany pojawiasz się obok ratusza, nie wiedząc co i jak. Co robisz? a) (napisz co robisz)
Kogut Kogut: Dochodzisz przed ratusz. Znajdujesz tam innych graczy myślących jak otworzyć drzwi Co robisz? a) (napisz co robisz)
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
N, 25 gru 2011, 21:01 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Wybiegam i mówię wszystkim pozostałym, że w Ratuszu jest trup. Idę do sklepu "Magiczny majsterkowicz".
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
N, 25 gru 2011, 21:03 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
Komandor Kosmo: Niestety, nad miastem nadal jest mgła i nie możesz zauważyć żadnych budynków oprócz ratusza i uniwersytetu magii, wszczynasz panikę wśród Adama Russo i Koguta Koguta, którzy dopiero co pojawili się obok ratusza. Co robisz?
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
N, 25 gru 2011, 21:20 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
|
Szukam jakiejś żywej duszy...
N, 25 gru 2011, 21:22 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
a) Łatek zauważył Dalmatynkę która majstruje coś przy drzwiach ratusza . Po chwili namysłu zapytał - - Dalmatynko za pewne widzisz co się tu dzieje , jaki postrach . Prowadzę małe śledztwo o co tu chodzi przydała by mi się pomoc . Zauważyłem klucz który jest mi potrzebny . Czy mógłbym wejść z tobą do ratusza ? Odwdzięczył bym ci się kiedyś ... Proszę !
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
N, 25 gru 2011, 21:45 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Biegnę do UM i sprawdzam, czy Burektorowi się nic nie stało.
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
N, 25 gru 2011, 21:46 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
|
Idę do ratusza. P.S. No ale na święta mogliście 2-dniową przerwę zrobić... xD
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Pn, 26 gru 2011, 09:22 |
|
|
rexxio
Stawia Opór
|
przeszukuję okolice
|
Pn, 26 gru 2011, 10:14 |
|
|
Dadi
Mistrz Pisarstwa
Dołączył(a): Pn, 31 gru 2007, 11:00 Posty: 613 Lokalizacja: Ostrów Mazowiecka
|
Wyciągam swoja różdżkę i wypowiadam zaklęcie które otworzy drzwi.
_________________Ten kolor został wybrany jako mój kolor do moderowania.
|
Pn, 26 gru 2011, 11:13 |
|
|
kari mata hari.w
Roz-krecony
|
Będę wiosłowała łapami.
|
Pn, 26 gru 2011, 11:34 |
|
|
Nika
Projektantka Mostów
Dołączył(a): N, 28 sie 2011, 20:11 Posty: 307 Lokalizacja: W kapeluszu. Chyba.
|
Otwieram jedne z drzwi ratusza. Pozwalam wejść Łatkowi.
_________________ To właśnie jest kolor mojej magicznej aury. Pamiętaj, że po niej zawsze przychodzi czas na zaklęcie. Nie no, to już 2019, a ja dalej czekam na CoS2!
Zzz... Reksie... Zzz... Więcej Reksiów...
|
Pn, 26 gru 2011, 16:06 |
|
|