Dołączył(a): So, 20 mar 2010, 20:43 Posty: 145 Lokalizacja: Pff jak by cię to wogule interesowało :/
Naklejki: 0
Re: Na końcu nie ma śmiesznych scen
Jeśli w rims le będzie to kupie z chęcią
_________________ Taaaak ludzie wróciłem siać chaooos i zniszczenie!!!! A tak po prawdzie wróciłem bo tża wrócić kiedyś na stare śmieci Mój awek z cieniem wykonał Mątek
N, 1 maja 2011, 19:25
kalmar
Bywalec Nory
Odkop... chyba?
W RiMS:Le są śmieszne scenki. I to nawet dobre. (Kiedy grałem hamleta... )
_________________ Zająłem 6 miejsce w tabeli roku 2011. Problem w tym, że od końca!
Pomijając że ten post jest zupełnie nie na temat - gdyby zmienić grafikę , gra miałaby super fabułę, super grywalność, super humor i super nie wiadomo co? - Bot
Pn, 11 lip 2011, 12:31
Roostar
Norman
Dołączył(a): So, 28 sty 2006, 16:41 Posty: 294 Lokalizacja: Jestes?
Zgadzam się z kalmarem. To najwiekszy plus wersji LE - dodane scenki po zakonczeniu. W pierwszej edycji po "zakonczeniu" pozostawał OGROMNY niedosyt.
Wt, 9 sie 2011, 19:41
.reksio
Roz-kreca się
ja tego nie mam ale jak zobaczę w sklepie to kupię
_________________ reksiofajnyreksio
Śr, 10 sie 2011, 07:18
Modnisia
Roz-krecony
Szkoda że niema odpadków z produkcji najlepsze scenko są w RiKN
_________________ Coś o mojej skromnej osobie, jeśli ktoś ciekawy ^^:
Spoiler:
Mam 15 lat i niecodzienne podejście do życia. Zdarza mi się być romantyczką, ale też i wredną sadystką. Oczywiście jedynie dla moich wrogów, którzy ku mojej rozpaczy są tak samo liczni jak moi przyjaciele. Kocham Japonię, jej piękny język i sztukę. Uwielbiam czytać Mangi i oglądać Anime, a moje ulubione to Naruto, Kuroshitsuji, D Gray-Man, Death Note i Vampire Knight. Lubię jeszcze wiele Anime i Mang, ale jest tego tak dużo że nie starczy mi czasu na ich wypisanie. Dodatkowym utrudnieniem jest to, że cały czas ich przybywa. Reksia uwielbiam odkąd w łapki wpadła mi pierwsza część ^^ Mimo iż od tamtego czasu minęło już hohohohoho~ i trochę, to do tej pory każde kolejne podejście do którejkolwiek części jest podejściem jeszcze lepszym
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
Może to nie jest dobry temat, ale podejrzewam, że w grze Miasto Sekretów 2 będą takie "sceny niewykorzystane". Może się mylę, ale Aidem Media musi zależeć na tym aby nowa gra była naprawdę śmieszna, klasyczna i tajemnicza
Wracając do tematu, musisz mieć rację Roostar, że w RiMS pozostał nie dosyt, skoro skończyło się tylko zdemaskowaniem burmistrza. . Nic śmiesznego... chodź sam nie wiem, nie mam pierwszej wersji Miasta Sekretów.
Sorry, że post pod postem(gdzie tu jest "edit" )bardzo chciałem prosić(jeśli to jeszcze możliwe) o dodanie tych scenek z RIMS:LE do 2 części miasta sekretów, gdyż jak móiłem LE mi nie działa. Jeśli spełnienie mojej prośby jest niemożliwe to może można dołączyć te scenki do części.
_________________ Pozdrawiam kolorowo. W kolorze.
Cz, 15 gru 2011, 20:59
stritz
Roz-kreca się
Jeśli RMS:LE Ci nie działa, to CoS2 tym bardziej Ci nie pójdzie.
Cz, 15 gru 2011, 21:23
drugi manuel
Roz-krecony
Dołączył(a): Pt, 11 lis 2011, 22:42 Posty: 158 Lokalizacja: Rynek w Pocopane
Easy. gdzie kupiłeś? w empiku w silesi to wszystkie z błędami
Śr, 28 gru 2011, 11:53
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
@odkop
Żałuję trochę, że nie ma śmiesznych scen w RiMS, bo po pokonaniu burmistrza pozostawał wielki niedosyt. Z drugiej strony, powinniśmy się cieszyć, że gra w ogóle wyszła. W wersji limitowanej na szczęście dodano śmieszne scenki i bardzo dobrze. Te wywiady są na prawdę fajne, szczególnie wywiad z burmistrzem mnie zniszczył .
Wt, 16 wrz 2014, 06:10
Ala Dyn
Roz-kreca się
Dołączył(a): So, 25 kwi 2015, 19:24 Posty: 45 Lokalizacja: Nikt tego nie wie
Naklejki: 0
Szkoda że nie ma można się było nieźle pośmiać na końcu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość