Dołączył(a): Śr, 20 maja 2009, 17:41 Posty: 450 Lokalizacja: z londynu
A ja miałem taki sen że miałem bana na dożywocie i wszyscy się ze mnie śmieli
Pn, 11 sty 2010, 17:35
Buizel
Starszy Norman
A ja miałem taki sen dzisiaj ,że arturros do mnie przyszedł w nocy i mnie zabił!
Ciekawe czy wygląda tak jak w moim śnie ?
_________________ Odchodzę bardzo mi przykro ,ale to prawda ! Bywajcie fani Reksia !
Pozdro.
Buizel
Pn, 11 sty 2010, 21:13
Liliana
Bywalec Nory
Dołączył(a): Wt, 12 sty 2010, 10:15 Posty: 99 Lokalizacja: Mieszkam w twoim domu
Miałam sen że dostałałam prawo jazdy i rozwaliłam pół Gdańska i ktoś do mnie szczelał wtedy sie obudziłam
_________________ Byłam Liliana12
So, 16 sty 2010, 11:18
Buizel
Starszy Norman
Mi się raz śniło ,że skoczyłem z Pałacu Kultury i Kultury i się zabiłem.
_________________ Odchodzę bardzo mi przykro ,ale to prawda ! Bywajcie fani Reksia !
Pozdro.
Buizel
N, 17 sty 2010, 21:33
Liliana
Bywalec Nory
Dołączył(a): Wt, 12 sty 2010, 10:15 Posty: 99 Lokalizacja: Mieszkam w twoim domu
Dzisiaqj mi sie śniło że mam małe okno i przez nie wychodze aż tu nagle wypada mi komputer i wtedy sie budze patrze a tam mama
_________________ Byłam Liliana12
Pn, 18 sty 2010, 15:22
antoni2304
Roz-kreca się
A mi się śniło że piraci weszli do mojego domu i zabili mi siostrę i zostałem sam. Potem się obudziłem wchodze do pokoju gdzie śpi siostra i ona jest
Wt, 6 lip 2010, 08:13
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
Naklejki: 0
Mi się kiedyś śniło, że do mojego domu przyszli bandyci i porwali moją siostrę. Goniłem ich, ale oni mieli jakieś portale i ciągle mi uciekali. W końcu wyszli z domu i odjechali samochodem, a ja im na maskę wskoczyłem i próbowałem się dostać do samochodu. Zaczęła nas gonić policja, ja próbowałem otworzyć drzwi i wskoczyć do samochodu. Ale gdy był ostry zakręt, złodziej przeze mnie nie widział, uderzyliśmy w barierkę, wpadliśmy do rzeki i się zabiliśmy.
Iście wariacki sen.
Wt, 6 lip 2010, 10:13
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
Mi się czasami śni, że przed czymś uciekam, ale to coś mnie przyciąga i i nie mogę i wtedy macham nogami przez sen.
_________________ Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie! Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015 Tym kolorem moderuję.
Wt, 6 lip 2010, 10:23
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
Mi się śniło, że zepsułem auto pani od matematyki
_________________ Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
Mi się śniło że uciekałem przed czymś ale nie wiem czym. I nie mogłem oddychać.
Kiedy się obudziłem okazało się że nie mogłem oddychać bo miałem twarz na poduszce.
_________________ xPatra dla przyjaciół (nie mam przyjacioł )
Wt, 6 lip 2010, 12:09
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
Naklejki: 0
Przez twój post Kolo, przypomniał mi się pewien sen. Miałem wtedy z klasą jechać na wycieczkę do Gdańska. Gdy wsiedliśmy do autobusu, ten zmienił się w statek kosmiczny i wylecieliśmy na orbitę. Nie mieliśmy jak oddychać i zaczęliśmy się dusić. W końcu się obudziłem i w dziwny sposób byłem cały pod kołdrą (no może stopy trochę wystawały, ale nie dużo).
U mnie był dość dziwny sen:
Miałem występować na choince z dziewczyną która się we mnie zakochała.Ja w niej nie.Mieliśmy razem śpiewać.W nocy przyśniło mi to się jak śpiewam i cały tan występ.Gdy się obudziłem od razu rzygałem.I na występ nie poszłem
_________________ Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
Wt, 6 lip 2010, 13:29
nie wracaj więcej
Roz-kreca się
mi sie śniło ze jestem krolem swiata daja mi obiad a w nim jest skorpion bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
_________________ wyślij sms o treści więcej pod numer 89653 a porozmawiasz ze swoim idolem NIE WRACAJ WIĘCEJ!
Wt, 6 lip 2010, 13:31
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
Re: Wasze Sny
Ostatnio miałem sen, że biegłem przez las, coraz szybciej jakbym był przez kogoś goniony, w pewnym momencie gdy przycupnąłem pod wierzbą ziemia obróciła się o 90 stopni tak więc drzewa rosły w bok , a to co przed chwilą było pod moimi stopami było teraz ścianą. Próbowałem złapać się jakiegoś drzewa, ale za każdym razem zanim je udało mi się złapać zaczęło płonąć i zmieniało się w popiół po czym znikało, gdy opuściłem las ( dalej spadając ) zauważyłem w oddali labirynt i postać uśmiechającą się do mnie , kiedy byłem blisko podłoża ( nie wiem nawet czym to było ) obudziłem się z bólem kolan , jakbym właśnie spadł z wysokości , ale nigdzie nic mi nie uciskało tych kolan , ani nic ... Nie wiem. wiem tylko że często mi się ten sen zdarza. Raz rozpoczął się od tyłu . ( Jakby ktoś przewijał do tyłu) najpierw byłem w labiryncie potem spotkałem tamtą postać , zacząłem lecieć do góry potem biec tyłem , aż uderzyłem się w drzewo i obudziłem się z bólem głowy @______@
_________________ Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
Cz, 29 gru 2011, 19:46
Pixie7
Bywalec Nory
Dołączył(a): So, 8 paź 2011, 18:24 Posty: 91 Lokalizacja: Nicość
Re: Wasze Sny
Spoiler:
Mi sie dziś śniło że przywieźli mnie z moją starszą kuzynką domu mojej umarłej cioci( gdy umarła miała 89 lat) i tam zostawili na noc. Dom był cały pusty.Razem z kuzynką poszłyśmy na strych poszukać jakiś koców czy coś.Nagle drzwi za nami się zamknęły(same z siebie ) i nie dało ich sie otworzyć. Więc musiałyśmy spędzić noc na strychu.Ale jeszcze nie wiedziałyśmy że to był nawiedzony strych. Kuzynka zasneła ,ja liczyłam rzeczy na półkach (czasem tak licze dla zabicia czasu).Wszystkich przedmiotów było 89 : 89 pudełek ,89 książek,89 świec,89 wazonów. Strasznie się przeraziłam i zaczełam budzić kuzynke,a na ścianie pojawił sie napis:''Chodź za mną ...'' i takich zdań było 89 . I przedmioty zaczęły latać .Wszystkie poleciały do pomieszczenia obok.Ja poszłam za nimi . W pomieszczeniu zobaczyłam ducha mojej cioci.I to było ostatnie co zobaczyłam bo ten duch walnął mnie zakrwawioną siekierą w głowe.
Pozwoliłem sobie dać spoiler z wiadomych powodów xD/Dizel Jakich powodów??? Skoro już coś to powinieneś dać też ostrzeżenie w formie tekstu " Uwaga , nie dla ... XD / Spidi
_________________ Gdy ci smutno,gdy ci źle,odpal kompa,w Reksia graj :D Nasza twórczość ---> Postacie z Reksia . Interesuje mnie Wasza opinia :)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości