|
|
Teraz jest Cz, 14 lis 2024, 16:25
|
Gra w państwa i miasta itp.
Autor |
Wiadomość |
oskarekniemiecki
Bywalec Nory
Dołączył(a): So, 11 gru 2010, 15:24 Posty: 53 Lokalizacja: Wa-wa
Naklejki: 0
|
Gra w państwa i miasta itp.
Piszemy alfabetycznie państwa,miasta itp. Alfabetycznie, jedna osoba.Na litery ć,ź,ż,ś też piszemy. państwo: Argentyna miasto: Ateny postać z Reksia: Al chemik samochód: audi zwierzę: ara zawód: akrobata rzecz: aparat roślina: aloes imie: Antonina
Teraz nastepna osoba pisze na litere b.
|
Śr, 25 sty 2012, 21:07 |
|
|
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
|
Re: Gra w państwa i miasta itp.
Państwo:Belgia Miasto:Berlin Postać z Reksia:Barandalf Biały Samochód:BMW Zwierzę:Borsuk Rzecz:Butelka Roślina:Baobab Imię:Bartek
Następnie c.
|
Cz, 26 sty 2012, 09:13 |
|
|
Nika
Projektantka Mostów
Dołączył(a): N, 28 sie 2011, 20:11 Posty: 307 Lokalizacja: W kapeluszu. Chyba.
Naklejki: 3
|
Państwo: Czechy Miasto: Chełm Postać z Reksia: Chrumburak Samochód: Citroen Zwierzę: Chomik Rzecz: Czajnik Roślina: Cytryna Imię: Cecylia
Teraz ć.
_________________ To właśnie jest kolor mojej magicznej aury. Pamiętaj, że po niej zawsze przychodzi czas na zaklęcie. Nie no, to już 2019, a ja dalej czekam na CoS2!
Zzz... Reksie... Zzz... Więcej Reksiów...
|
Cz, 26 sty 2012, 10:42 |
|
|
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
|
EDIT:
Proszę o usunięcie tego i następnego posta, komputer mi się zaciął.
_________________ Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
Ostatnio edytowano Cz, 26 sty 2012, 12:23 przez kubulus, łącznie edytowano 1 raz
|
Cz, 26 sty 2012, 12:16 |
|
|
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
|
Nie ma sensu pisać na polskie litery, bo tego zwyczajnie nie ma. Piszę na D.
Państwo: Dania Miasto: Dublin Postać z Reksia: Dżinn Samochód: ??? Zwierzę: Dog Rzecz: Drabina Roślina: Dalia Imię: Darek
|
Cz, 26 sty 2012, 12:22 |
|
|
kubulus
Bardzo Stary Norman
|
Nie ma sensu pisać na polskie litery, bo tego zwyczajnie nie ma. Piszę na D.
Państwo: Dania Miasto: Dublin Postać z Reksia: Dżinn Samochód: ??? Zwierzę: Dog Rzecz: Drabina Roślina: Dalia Imię: Darek
|
Cz, 26 sty 2012, 12:22 |
|
|
Sikurku
Roz-kreca się
|
państwo:Egipt miasto:Essen postać z reksia: hmmmmmm........ samochód elantra zwierze emu rzecz ekierka roslina eukaliptus imie Eryk
|
Wt, 28 lut 2012, 19:36 |
|
|
Guard
Roz-krecony
Dołączył(a): N, 6 mar 2011, 13:08 Posty: 175 Lokalizacja: Planeta Reach
|
No to teraz F: Państwo:Finlandia Miasto:Frombork Postać z reksia:Nie wiem Samochód:Ford Zwierzę:Foka Zawód:Fryzjer Rzecz:Fujarka Roślina:Fiołek Imię:Fred
_________________Mirëmbrëma! Zjadłem już ciastka! Jestem! Halo?Co tu się odbywa? Bo ja ni wim! Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem, przyjdź pan jutro! Albo najlepiej w ogóle! Bo ja się nie znam! Mój avatar powstał w profesjonalnym programie graficznym zwanym Pejnt. PC > PSP > PS3 > PS Vita > PC > Xbox 360
|
N, 4 mar 2012, 14:23 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
@odkop kanalizacyjny Państwo: Grecja Miasto: Gdańsk Postać z Reksia: Gryzu Ciach Ciach Samochód: na g? Gruchot. A tak serio: Ginetta Zwierzę: Gęś Zawód: Garnciarz... Rzecz: Gąbka Roślina: Grusza Imię: Gracjan.
|
So, 24 sie 2013, 11:12 |
|
|
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
|
Teraz I:
Państwo: Irlandia Miasto: Istebna Postać z Reksia: nieznam Zwierzę: Indyk Zawód: nieznam Rzecz: Irys (cukierek) Roślina: Irys (kwiat) Imię: Izabela
|
Pn, 26 sie 2013, 09:08 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
No to J:
Państwo: Jemen Miasto: Jarocin Postać z Reksia: Jean Paul Kretien Samochód: Jaguar Zwierzę: Jeleń Zawód: Jubiler Rzecz: Jasiek Roślina: Jabłoń Imię: Joanna
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Pn, 26 sie 2013, 12:59 |
|
|
Paki
Starszy Norman
|
No i K.
Państwo: Kanada Miasto: Kraków Postać z Reksia: Kretes Samochód: Kia Zwierzę: Krowa Zawód: Kominiarz Rzecz: Korona Roślina: Kapusta, kaktus... Imię: Katarzyna
Wt, 27 sie 2013, 09:56 |
|
|
Kogut.wynalazca
Bywalec Nory
Dołączył(a): Pn, 5 sie 2013, 12:43 Posty: 82 Lokalizacja: Planeta Gallifrey, TARDIS
|
Pora na L
państwo:Libia miasto: Luksemburg postać z Reksia: Lovelas samochód: Lamborghini zwierzę: Lew zawód: Lekarz rzecz: Lupa roślina: Lebiodka imię: Leon
_________________ Allons-y Alonzo
|
So, 31 sie 2013, 14:01 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
M Państwo: Meksyk Miasto: Meksyk Postać z PR: Molly Samochód: Magirus Zwierzę: Mamut ; p Zawód: Mechanik Rzecz: Mózg Roślina:Mięta Imię: Maria
|
So, 14 wrz 2013, 14:24 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
N Państwo: Nikaragua Miasto: Niechorze Postać z PR: Nosek Samochód: Nissan Zwierzę: Norka Zawód: Nauczyciel Rzecz: Nożyczki Roślina: Nasturcja Imię: Nina
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
N, 15 wrz 2013, 16:29 |
|
|