W demie nowego RIMS jest nowa muza. Może i będzie dalej?
_________________ Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
So, 4 gru 2010, 21:37
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
Re: Nowa muzyka
Zabawię się w archeologa i odkopię ten temat. Uważam, że powinno być tak, jak w poprzednich grach: trochę muzy nowej, trochę z poprzednich części. No, i userzy mogliby spróbować zaproponować coś. Poprostu narysować pięciolinie, zaznaczyć dźwięki, nuty, wgrać w komputer, zrobić screnna, wysłać do Aidem i voilea!
Śr, 2 mar 2011, 19:42
drugi manuel
Roz-krecony
Dołączył(a): Pt, 11 lis 2011, 22:42 Posty: 158 Lokalizacja: Rynek w Pocopane
Ja daję na nową muzykę. Niechcę narzucać pracy AM, ale stara też dobra. A może mieszanka? nowa i stara?
So, 14 sty 2012, 18:36
Paratroopa
Starszy Norman
Dołączył(a): So, 6 lis 2010, 15:27 Posty: 362 Lokalizacja: Warszawa
Re:
Dominik napisał(a):
A ja myślę, że najlepszym rozwiązaniem byłoby połączenie kilku starych melodii z nowymi. To chyba najlepsze wyjście.
To prawda gdyby dodali nową muzykę a w niektórych miejscach starą byłoby fajnie
Wt, 31 sty 2012, 07:48
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
drugi manuel napisał(a):
Ja daję na nową muzykę. Niechcę narzucać pracy AM, ale stara też dobra. A może mieszanka? nowa i stara?
Tak samo jak w AngryBirds- za każdym wydaniem jest nowa muzyka podobna do orginalnej...
Rzeczywiście takie zastosowanie było by fajne . Muzyka na tym samym oparta ale odświeżona . W sumie ciekawi mnei czy w CoS 2 będzie stara muzyka . Na pewno będzie nowa ale może w niektórych miejscach będzie stara . Moja przeczucie coś mi tak mówi ...
_________________ Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
Wt, 31 sty 2012, 18:07
klau889
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 15 maja 2011, 18:39 Posty: 323 Lokalizacja: pół godziny od Gdyni ^^
mi się podoba taka muzyka,jaka już jest,a najlepsza z RIC
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości