Nic nowego. Imię Harry i nazwisko Potter są popularne.
Mam zarezerwowany bilet z klasą na HP 7, więc zaliczę sześć.
Wt, 23 lis 2010, 19:06
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
donat98 napisał(a):
A wiecie, że w Anglii jest grób Harry'ego Pottera? Był taki żołnierz Harry Potter. Zginął w wieku 18 lat.
W Izraelu/Iraku , a nie w Anglii.
_________________ Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
Już obejrzyłem pierwszą część siódemki. Trochę zbyt rozwlekli to, dało się szybciej.
Pt, 3 gru 2010, 15:14
Modnisia
Roz-krecony
Re: HARRY POTTER
Ja przeczytałam wszystkie i oglądnełam takrze byłam jego wielką fanką ale przestawiłam się na wampiry najbardziej lubię Draco Malfoya i Bellatriks Lestreng zaklęcie Crucjo i levicorpus
_________________ Coś o mojej skromnej osobie, jeśli ktoś ciekawy ^^:
Spoiler:
Mam 15 lat i niecodzienne podejście do życia. Zdarza mi się być romantyczką, ale też i wredną sadystką. Oczywiście jedynie dla moich wrogów, którzy ku mojej rozpaczy są tak samo liczni jak moi przyjaciele. Kocham Japonię, jej piękny język i sztukę. Uwielbiam czytać Mangi i oglądać Anime, a moje ulubione to Naruto, Kuroshitsuji, D Gray-Man, Death Note i Vampire Knight. Lubię jeszcze wiele Anime i Mang, ale jest tego tak dużo że nie starczy mi czasu na ich wypisanie. Dodatkowym utrudnieniem jest to, że cały czas ich przybywa. Reksia uwielbiam odkąd w łapki wpadła mi pierwsza część ^^ Mimo iż od tamtego czasu minęło już hohohohoho~ i trochę, to do tej pory każde kolejne podejście do którejkolwiek części jest podejściem jeszcze lepszym
A co do tematu to żadnej części nie czytałem oraz do końca nie oglądałem. Nie chodzi że nie lubię czytać wręcz przeciwnie ale ot mnie jakoś nie pociąga...Wiem bo próbowałem, a film zapewne gorsza niż książka.
_________________ Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
Pt, 2 wrz 2011, 19:44
Nika
Projektantka Mostów
Dołączył(a): N, 28 sie 2011, 20:11 Posty: 307 Lokalizacja: W kapeluszu. Chyba.
Naklejki: 3
Ja Harry'ego Pottera lubię. A teraz: postacie: Syriusz Black, Fred i Gorge, zaklęcia: incendio, spongify (z gry).
_________________ To właśnie jest kolor mojej magicznej aury. Pamiętaj, że po niej zawsze przychodzi czas na zaklęcie. Nie no, to już 2019, a ja dalej czekam na CoS2!
Bez sensu ankieta bo jak na przykład oglądałem 2 części (ogłądałem chyba wszystkie) to co mam wpisać, mogło być: ile części oglądałeś
Pn, 5 wrz 2011, 19:25
Kasa
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 26 mar 2007, 20:15 Posty: 147 Lokalizacja: Z co piątej kinder niespodzianki!
Naklejki: 0
Ogólnie nie jestem aż takim strasznym fanem Pottera, ale wszystkie części oglądałem Wydaję mi się, że czwarta i piąta była najlepsza, późniejsze to już.. Robione na siłę, byle tylko dokończyć fabułę. Ulubiony postacie: Voldemort, Syriusz Black, Luna.
_________________ Because I can
So, 10 wrz 2011, 20:52
klau889
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 15 maja 2011, 18:39 Posty: 323 Lokalizacja: pół godziny od Gdyni ^^
Ja uwielbiam Harrego Pottera!To znaczy film oglądałam wszystko oprócz "Insygnia Śmierci cz.2"
A ja byłam na premierze HP7 2 o północy w krakowskim kinie Sztuka ;P Wrażenia nieziemskie, choć film skończył się o 2 w nocy w ogóle nie chciało mi się spać ! (o.O) A Kraków nocą jest taki pięękny ;*
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości