|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 05:23
|
Sygnatury i inne od MrF11
Autor |
Wiadomość |
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
Naklejki: 0
|
Re: Sygnatury i inne od MrF11
No to proszę o sygnature(troche mniejszą niż mam) z Tomb'ą i Reksiem. Nick:Rdusiu25 Tematyka:Podałem
|
Śr, 1 lut 2012, 14:10 |
|
|
drugi manuel
Roz-krecony
Dołączył(a): Pt, 11 lis 2011, 22:42 Posty: 158 Lokalizacja: Rynek w Pocopane
|
Jak widzicie mam pod spodem gdzie mnie można znaleść w sieci.(Nazwa konta na you tube: . Nazwa konta na nfs world: . Nazwa konta na minecrafcie: . Nazwa konta na twitterze: . Nazwa konta na chomiku:
To chciałbym te napisy dać na tło jakiegoć kompa.
Mogą być w kolorze pomarańczowym.
Ostatnio edytowano So, 15 kwi 2017, 12:48 przez drugi manuel, łącznie edytowano 1 raz
|
Cz, 2 lut 2012, 16:11 |
|
|
MrF11
Bywalec Nory
Dołączył(a): Cz, 17 lut 2011, 17:58 Posty: 59 Lokalizacja: Prospit
|
Wszystkich którzy zamówili u mnie sygnatury których jeszcze nie wykonałem chciałbym przeprosić ponieważ z przyczyn ode mnie niezależnych (problemy z wydłużeniem licencji) dalej nie mogę wykonywać ich w programie Adobe Photoshop CS3 w związku z czym zostaną one wykonane kiedy indziej. Wybaczcie. Jednak nie oznacza to końca moich bazgrołów w tym temacie :3
Pn, 6 lut 2012, 17:29 |
|
|
Paratroopa
Starszy Norman
Dołączył(a): So, 6 lis 2010, 15:27 Posty: 362 Lokalizacja: Warszawa
|
Czyli będziesz robił w gimpie?
_________________Sygnatura wykonana u MrF11 polecam robienie u niengo sygnatur
|
Pn, 6 lut 2012, 17:48 |
|
|
MrF11
Bywalec Nory
|
Nie widzę innej możliwości. Gimp to chyba najlepszy freeware'owy program graficzny. No chyba że uda mi się nabyć jakąś starszą wersję PS'a za mniejszą cenę
Pn, 6 lut 2012, 19:08 |
|
|
Paratroopa
Starszy Norman
|
zgadzam się PS:Możesz mi przerobić avka moje wymagania to niebieski hełm i mógłbyś zacieniować a inne według twojego uznania Oczywiście jeśli dasz radę
|
Pn, 6 lut 2012, 21:22 |
|
|
Paratroopa
Starszy Norman
|
sorry że off top ale mógłbyś coś zmienić w ubiorze
|
Pn, 6 lut 2012, 21:24 |
|
|
MrF11
Bywalec Nory
|
Dzień raczej dobry.
Chciałbym poinformować że udało mi się wreszcie przedłużyć licencje na PS'a (ThePirateBay approves!). Oznacza to że mogę powrócić do robienia sygnaturek i tym podobnych chociaż na razie experymentuję z nowym tabletem. Podczas gdy nie miałem CS3 bawiłem się w GIMPie (Złe, złe i jeszcze raz złe nadrzędzie! Ni to skomplikowane a efekt też średni) grafiką pseudo wektorową czyli czymś co wygląda jak wektor ale nim nie jest (VECTORCEPTION). Prośba do wszytkich: Podsyłajcie mi w temacie i na PW jakieś propozycje tego co miałbym nabazgrać. Ach, no i:
BRACE YOURSELVES Babeczki i inne pyszności na tęczowym tle nadchodzą :3 Tym razem u mnie.
PS: Wsyztskich którym miałem zrobić sygnaturki, avki czy cokolwiek prezepraszam. Kiedyś coś zdziałam w tej sprawie ale narazie najmilej widziane są propozycje różnych bazgrołów. Ale nie reksiowych c: Tutaj mam aż za dużo pomysłów
Śr, 15 lut 2012, 19:48 |
|
|
MrF11
Bywalec Nory
|
Buenos dias amigos. Wybaczcie za double posta i brak wiadmości w temacie ale forum przeglądałem ostatnimi czasy bardzo rzadko. Czemu? Niech słowa FUS RO DAH będą wskazówką : ) Otóż powracając do tematu to tuż po załatwieniu szopki od piratów siedmiu mórz (czyt. Skidrow'u) wykonałęm avatar dla Paratroop'y (No dobra nie tak odrazu). Więc proszę: Oraz link: http://img252.imageshack.us/img252/9935 ... troopy.gifJeżeli kogoś interesują (mało prawdopodobne) następne prace to zapewne po jakimś pomyśle od was lub jak to mawia Gabe N. " When it's ready!" Pssss, niebieski hełm. Korekcja kolorów była zepsuta, wybacz!
Śr, 22 lut 2012, 20:16 |
|
|