|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 04:35
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Napiszmy wspólnie opowiadanie o Reksiu
Autor |
Wiadomość |
GameReksio
Stawia Opór
|
Napiszmy wspólnie opowiadanie o Reksiu
Cześć! W tym temacie piszemy wspólnie opowiadanie o Reksiu i Kretesie. O co chodzi? - Jeśli ja napiszę np. Pewnego dnia Reksio poszedł nad staw. W tym samym czasie... wtedy następny użytkownik pisze np ....usłyszał głos proszący o pomoc. Reksio postanowił pobiec i zobaczyć kto to. Kiedy dotarł na miejsce okazało się że był to... I następny użytkownik pisze dalszy ciąg i tak w kółko! Obrazki mile widziane! Zaczynam! Pewnego słonecznego dnia Reksio poszedł odwiedzić Koguta. Kogut ucieszył się z wizyty i opowiedział Reksiowi o swoim nowym wynalazku ,,C-36" który miał zastąpić wszystkie pojazdy na świecie. Czyli miał latać,jeździć i pływać! Niestety Kogut nie miał...
_________________GaMeReKsIo
|
Wt, 6 mar 2012, 12:45 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Re: Napiszmy wspólnie opowiadanie o Reksiu
Lol... Przecież chodzi ci o Niekończącą Się Opowieść. Jest już w Kanałach-temat do zamknięcia.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Wt, 6 mar 2012, 15:12 |
|
|
GameReksio
Stawia Opór
|
|
Wt, 6 mar 2012, 15:15 |
|
|
olexo2
Starszy Norman
Naklejki: 3
|
Nie przepraszaj.Wystarczyło gdzieś sprawdzić czy nie istnieje podobny temat. Jest już taki a mianowicie:Niekończąca się opowieść
_________________ Zwycięzca Dreams of Paradise, Potwornego Mundialu 3 i zdobywca 5 miejsca w MMS2 pondering drzwi stalowe
|
Wt, 6 mar 2012, 19:27 |
|
|
GameReksio
Stawia Opór
|
Tak wiem, ale forum jest trochę duże nie? Miałbym zaglądać do wszystkich tematów? No niby tak, ale każdy robi błędy!
|
Wt, 6 mar 2012, 21:51 |
|
|
mwarw
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 20 gru 2010, 20:25 Posty: 149 Lokalizacja: Miasto pcheł na głowie Reksia
|
Zawsze jest wyszukiwarka tematów
_________________ Zajmuję się tworzeniem gier jako członek Maype Entertaiment, jakby ktoś chciał to tu macie link do podania: [url=goo.gl/cvp1m]klik[/url] PS. Będę tu baaaardzo sporadycznie wchodzić (2 razy/rok)
|
Pt, 9 mar 2012, 17:46 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|