|
|
Teraz jest So, 16 lis 2024, 13:21
|
Autor |
Wiadomość |
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Re: Przecieki z produkcji...
drugi manuel: Że tak powiem: "facepalm" xD Jak nie wiesz to nie pisz, nawet jak przepraszasz klon900: Po co to pytanie? xD W tym temacie już wiele razy je zadano. Poza tym ja też się pytałem i odpowiedź była. Co prawda nie konkretna, ale podobno do końca świata AM zdąży. Uwaga, uwaga. Nareszcie: @topic: Nowe lokacje??? Chodzi tu o te miejsca, które pan już podał na screenach, czy o jakieś zupełnie inne? A może są to te ze screenów i jeszcze jakieś?
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
So, 31 mar 2012, 08:30 |
|
|
klon900
Bywalec Nory
Dołączył(a): Wt, 28 wrz 2010, 14:55 Posty: 82 Lokalizacja: z Miasta Sekretów
Naklejki: 0
|
Dobra ok wyjdzie to wyjdzie ja tak mysle
|
Pn, 2 kwi 2012, 14:16 |
|
|
drugi manuel
Roz-krecony
Dołączył(a): Pt, 11 lis 2011, 22:42 Posty: 158 Lokalizacja: Rynek w Pocopane
|
No i co? Żadnych newsów? CoS2 będzie bardzo tajemnicza
|
Pn, 30 kwi 2012, 17:36 |
|
|
klau889
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 15 maja 2011, 18:39 Posty: 323 Lokalizacja: pół godziny od Gdyni ^^
|
<facepalm> przecież sama nazwa wskazuje "Miasto Sekretów" a czy sekrety nie są tajemnicze?
|
Wt, 1 maja 2012, 11:46 |
|
|
klon900
Bywalec Nory
|
czekanie dla mnie to masakra
|
Śr, 2 maja 2012, 15:54 |
|
|
kalmar
Bywalec Nory
|
OMG! AM sprzedaje forum, została tylko kopia awaryjna. NIKT z AM nie wchodzi na kopię awaryjną. A przecież jak nie Oni, to kto miałby wam dać te newsy?!
_________________ Zająłem 6 miejsce w tabeli roku 2011. Problem w tym, że od końca!
|
Śr, 2 maja 2012, 17:56 |
|
|
klon900
Bywalec Nory
|
I love this Reksio
|
Cz, 3 maja 2012, 13:11 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
|
Nie "fejspalmuj" mi tutaj. Nie dasz się użytkownikowi spokojnie wypowiedzieć... Ja też @topic: Nowe Forum Newsy tuż tuż xD
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Wt, 8 maja 2012, 13:16 |
|
|
drugi manuel
Roz-krecony
Dołączył(a): Pt, 11 lis 2011, 22:42 Posty: 158 Lokalizacja: Rynek w Pocopane
|
Serio? masz newsy? czy źle zrozumiałem?
|
Wt, 8 maja 2012, 18:06 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
|
No niestety newsów nie mam. Ale może... Mam pomysł. Na "fejsa"!!! Chyba że tam pusto... Nom... Jest tylko wzmianka, że AM postara się skończyć robić wersję próbną już tego lata
|
Wt, 8 maja 2012, 19:24 |
|
|
Jimmi Strona
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 22 lis 2007, 20:28 Posty: 316 Lokalizacja: Londyn
Naklejki: 3
|
Hmmm... To trochę dziwne... Na początku po forum krążyły wiadomości, że gra wyjdzie w grudniu ubiegłego roku (co oczywiście nie nastąpiło). Później były problemy ze stroną, którą przenieśli na playandbuy, a rano dostałem e-maila, że jest znowu inna nazwa strony... Czekamy, ale przypomnijcie sobie co było z Kapitanem Nemo! Gra okazała się hitem wśród gier, pomimo ciągłego czekania! Jeżeli zalewaliby nas newsami, to CoS2 nie byłoby ciekawe! AM uchyliło rąbka tajemnicy i myślę że gra będzie dobra. Poza tym nie martwcie się, też nie mogę się doczekać
_________________ Avatar został wykonany przeze mnie.
|
Wt, 8 maja 2012, 19:49 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
I to jest jak dla mnie porządny news. Mam nadzieje że gra wyjdzie już tego lata bo w sumie wersja próbna już wkrótce.
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
Śr, 9 maja 2012, 19:07 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
|
"Tego lata..."??? Zaczekajcie, coś mi się kojarzy z... tak, z kinem. Hmm... co wyjdzie tego lata w kinach? Może ma to związek z CoS 2 (choć to trochę wątpliwe). Kacper: Naprawdę taki strasznie porządny news? No nie wiem xD Ale trochę ten news może niepewny tak jakby, bo AM się "postara", ale nie wiadomo, czy im się uda. Może trochę za dużo sobie zaplanowali zrobić. Więc pewnie gra będzie tak jak napisał Piotruś hitem, ale trochę spóźnionym.... ale przynajmniej przed końcem świata
|
Śr, 9 maja 2012, 19:29 |
|
|
Jimmi Strona
Forumowy Artysta
|
Wiem tyle, że jeżeli chodzi o Polskie filmy to w kinie będzie Felix Net i Nika oraz Teoretycznie Możliwa Katastrofa. Chciałbym to zobaczyć... Zwiastun CoS2 Przed filmem... gra zrobiłaby się jeszcze bardziej popularna
|
Wt, 29 maja 2012, 19:56 |
|
|
Jimmi Strona
Forumowy Artysta
|
Sorki za podwójnego posta, ale przyjrzałem się dotychczasowym screenom i zauważyłem pewne podobieństwo... Między Herr Spitzelem, a doktorem Jones z RiKN. Może się mylę, ale jest w tym coś zastanawiającego...
|
Pt, 1 cze 2012, 14:33 |
|
|