|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 20:24
|
Autor |
Wiadomość |
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 1 sie 2012, 18:14 Posty: 657 Lokalizacja: Międzysieć
Naklejki: 0
|
Ranczo
Czy lubicie serial "Ranczo"? Jeśli tak to kogo lubicie z "Ranczo"? A może chciał(a)byś, żeby w Reksiu pojawiło się coś z Rancza?
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
N, 5 sie 2012, 17:53 |
|
|
Kamilczak
Roz-kreca się
|
Re: ranczo
Aidem produkuje gry pod konsumenta amerykańskiego i jemu podobnych - nie będą dawać nawiązań do jakichś polskich seriali których nikt na zachodzie nie zna
_________________ Goodnight, sweet prince,
Traktor
|
N, 5 sie 2012, 19:38 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Re: Ranczo
No nie powiedział bym... Producenci zapewniali, że i dla nas znajdzie się humor i parodia w Miasto Sekretów 2.
So, 18 sie 2012, 16:47 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
Ja już wątpię w to, że w jakimkolwiek stopniu ich obchodzimy, byliśmy ich 1 publiką i uważam, że po prostu przeszli na bardziej dochodowy rynek. Co do serialu to mimo, że nie oglądam regularnie to mogę stwierdzić, że lubię wszystkich ( i tak zaznaczyłem), a w szczególności pijaczków ^^.
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Pn, 27 sie 2012, 19:23 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
|
W rims2 pewnie nawiązań nie będzie.Ale może w następnych częściach? Poczekamy zobaczymy...
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
Pn, 19 lis 2012, 09:40 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Ja również lubię wszystkich, głównie pijaków Wójt też jest dobry. I zielarka. Ranczo oglądam jak mam czas.
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Wt, 1 sty 2013, 10:37 |
|
|
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
|
Ja podobnie, jak kolega nademną
|
Wt, 1 sty 2013, 10:44 |
|
|
reksio30
Bywalec Nory
|
A ja lubię księdza no i pijaków.
_________________http://halloween-w-domu.bloog.pl/ polecam ten blog o przygotowaniach do halowenn. Sibuna ! Sibuna ! TDA ządzi. http://reksioland.jimdo.com/ extra strona o reksiu.
|
Wt, 1 sty 2013, 12:24 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
|
Najlepszy jest ksiądz, wójt no i pijaki. Ale zaznaczyłem odpowiedź:wszyscy
Ranczo oglądam jak mam czas.
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
Wt, 1 sty 2013, 13:50 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
Ranczo to świetny serial o miłości i polskiej tradycji. Głównym wątkiem jest pojawienie się amerykanki Lucy (ciekawe, że twórcy zrymowali jej imię z imieniem jej męża Kusego). Ta seria, która teraz jest, jest ciekawa. Szczególnie zastanawiam się kiedy Duda wróci do siebie. Ciekawe dlaczego nikt nie zaznaczył opcji wójt?
|
Pt, 19 kwi 2013, 13:56 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
|
Ja chciałbym się jak najszybciej dowiedzieć co będzie dalej z PPU.I jak Lucy pozbędzie się "małpy".
|
N, 21 kwi 2013, 14:04 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
|
"Małpa z Warszawy"-to chyba najbardziej demoniczna postać w całej historii Rancza. Jest ona liberalistyczną egoistką. No cóż, na szczęście Kusy kocha tylko Lucy. A jaki jest wasz ulubiony odcinek? Mój to "W samo południe"(odc. 47; IV seria)
|
Cz, 25 kwi 2013, 14:34 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
|
O matku! Dokładnie ten sam odcinek lubię najbardziej.Lubię też wszystkie inne odcinki, ale 2 ostatnie serie są najlepsze ( +ten odcinek).
|
Pt, 26 kwi 2013, 12:48 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
Naklejki: 3
|
"W samo południe" to też mój ulubiony odcinek. Był bardzo śmieszny. To były niezłe jaja z tą mafią, chętnie bym jeszcze raz to zobaczył - 3 razy oglądałem. W sumie serial jest w porządku i miło się go ogląda. Jak ze wszystkim bywają gorsze odcinki, ale w sumie ostatnie oglądałem i trzyma poziom.
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
N, 5 maja 2013, 17:45 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
|
Wczoraj był ciekawy odcinek. Jak ktoś się wyraził: "Najlepszy z tych co były". Śmieszne było trzeźwienie Kusego. I oczywiście przesłuchanie księdza. Dobra wiadomość dla AntyFanów Moniki....
|
Pn, 6 maja 2013, 06:04 |
|
|