|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 05:56
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 9 ] |
|
Mój komiks pt. "Reksio i Kretes w Czeluściach komiksu"
Autor |
Wiadomość |
mwarw
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 20 gru 2010, 20:25 Posty: 149 Lokalizacja: Miasto pcheł na głowie Reksia
|
Tytuł i pierwsza nie zaciekawa ale...
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
_________________ Zajmuję się tworzeniem gier jako członek Maype Entertaiment, jakby ktoś chciał to tu macie link do podania: [url=goo.gl/cvp1m]klik[/url] PS. Będę tu baaaardzo sporadycznie wchodzić (2 razy/rok)
|
N, 16 sty 2011, 13:24 |
|
|
Shlafrok Holmes
Starszy Norman
Dołączył(a): Śr, 20 maja 2009, 17:41 Posty: 450 Lokalizacja: z londynu
|
Re: Mój komiks pt. "Reksio i Kretes w Czeluściach komiksu"
eee plusy: no nie widzę minusy: błędy ortograficzne krótkie jaka jest w tym fabuła tylko reksio i kretes są w białej dziurze mogę powiedzieć jedno lipa a i jeszcze jedno niech zgadnę ile to robiłeś... 5 minut
_________________polecam robienie avatarów u AdaMaga jest w tym świetny
|
N, 16 sty 2011, 13:48 |
|
|
mwarw
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 20 gru 2010, 20:25 Posty: 149 Lokalizacja: Miasto pcheł na głowie Reksia
|
no tak... spodziewałem się tego, że będzie taka krytyka ale kolejne będzie dłuższe i ciekawsze, a to był tylko taki... wstęp, a za błędy to sorry cz.2. będzie ciekawsza
_________________ Zajmuję się tworzeniem gier jako członek Maype Entertaiment, jakby ktoś chciał to tu macie link do podania: [url=goo.gl/cvp1m]klik[/url] PS. Będę tu baaaardzo sporadycznie wchodzić (2 razy/rok)
|
N, 16 sty 2011, 16:49 |
|
|
mwarw
Roz-krecony
|
To jest już ciekawsze od części pierwszej, ale nadal nie najlepsze, przysięgam, że w trzeciej części będzie ciekawsza, dużo ciekawsza akcja i proszę nadal krytykować byle nie za ostro
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
|
N, 16 sty 2011, 20:07 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
Naklejki: 0
|
Chociaż wykonanie nienajlepsze, to pomysł całkiem niezły
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
N, 16 sty 2011, 21:18 |
|
|
Shlafrok Holmes
Starszy Norman
Dołączył(a): Śr, 20 maja 2009, 17:41 Posty: 450 Lokalizacja: z londynu
|
dobra nie krytykuje ale mówię to GDZIE FABUŁA co to jest gdzie masz w tym fabułę nie ma błędów(chyba)ale zrób do tego fabułę wstrzymam się od oceny
_________________polecam robienie avatarów u AdaMaga jest w tym świetny
|
Pn, 17 sty 2011, 14:09 |
|
|
smokos
Roz-krecony
|
No faktycznie 2 część lepsza od 1, ale i tak za krótkie i za mało rozwinięte.
|
Pn, 17 sty 2011, 20:38 |
|
|
mwarw
Roz-krecony
|
nie wiem czy uda mi się zrobić kolejną część jeśli tak to będzie bardzo zła jakość ; tak wogule to będą dość krótkie części za to będę się starał je częściej wsadzać
|
Śr, 19 sty 2011, 10:04 |
|
|
Żelek
Roz-kreca się
|
Nie czytam, ale grafika na 2/10, przeczytaj mój komiks viewtopic.php?f=6&t=7888
_________________ '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Ile jest tu cudzysłowowi? Mieni się w oczach, co nie?
|
Wt, 18 wrz 2012, 19:52 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 9 ] |
|