|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 18:41
|
Testerzy pilnie poszukiwani!
Autor |
Wiadomość |
Babcia Reksia
Kierownik Budowy
Naklejki: 2
|
Testerzy pilnie poszukiwani!
Z racji tego, że w pocie czoła wszyscy w Aidem Media pracujemy nad Miastem SeKretów 2, potrzebujemy Waszej pomocy. Na chwilę obecną poszukiwani są beta-testerzy gry, którzy mają czas i chęci na podjęcie się takiego zadania. Nie będzie łatwo, bowiem praca polega na bardzo dokładnym przestudiowaniu gry pod wieloma aspektami związanymi z rozgrywką. Oczekiwana jest więc cierpliwość, wyrozumiałość i dokładność. Jesteście naszymi najbardziej oddanymi fanami, dlatego do Was zwracamy się z prośbą o pomoc w budowaniu jak najlepszej produkcji, dzięki której zimowe wieczory przebiegać będą znacznie szybciej. Prosimy żebyście w niniejszym wątku zgłaszali swoje kandydatury z odpowiedzią na pytanie, dlaczego to właśnie Was mamy wybrać z grona wszystkich kandydatów. Skontaktujemy się z autorami najciekawszych wypowiedzi
|
Pn, 5 lis 2012, 14:11 |
|
|
Dino102
Bywalec Nory
Naklejki: 0
|
Re: Testerzy pilnie poszukiwani!
Chętnie przetestuję tą grę gdyż jestem wielkim fanem Reksia i mam bardzo dużo czasu na testowanie. Prosiłbym tylko o przekazanie przez PW jak to będzie wyglądać. Bardzo Proszę! Wybierzcie właśnie mnie. Jestem nowym użytkownikiem tego forum.
|
Pn, 5 lis 2012, 18:12 |
|
|
the best
Bywalec Nory
Dołączył(a): N, 18 paź 2009, 15:43 Posty: 64 Lokalizacja: pewnie z the bestolandii ^_^
|
Moge przetestowac wersje na ios mam ipada 3 i i phona 5 takze moge przetestowac
_________________a ja umiem robić takie literki Д & ϗ ψ Ж ـش- nie kopiować bo dostaniecie od pana policjanta pałą po głowielogujcie się na: http://www.reksio123.fora.plAvek wykonany przez Adamamaga
|
Pn, 5 lis 2012, 19:04 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
A na jakie platformy?
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
Pn, 5 lis 2012, 19:27 |
|
|
Dinożarł
Roz-kreca się
|
Ja jestem chętny na androida byłbym wdzięczny za przekazanie mi wiadomości jak dokładnie miało by to wyglądać. Postaram się
_________________ O matku o matku o matku
|
Pn, 5 lis 2012, 20:18 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
No to ja chętnie pomogę, a to moje CV: - Chcę pograć w Miasto Sekretów przed tz. końcem świata w który i tak nie wierzę
- Widziałem już masę tego typu gier, więc wiem co zadowala gracza a co go odrzuca
- Jak już mówiłem grałem w różne gry, także zbugowane i "roztegosowane" i jestem na nie wrażliwy jak mało kto
- Posiadam w swoim domu 3 różne komputery, o różnych specyfikacjach sprzętowych i wersjach Windowsa (XP, Vista, 7)
- Na jednym z nich (7) jestem w stanie nagrać testy programem komputerowym
- Posiadam także telefon Android (Samsung Galaxy SI <GT-I9100> zaktualizowany do 4.0.4)
- Mam jedenastoletniego brata który z wielką przyjemnością pomoże mi w testach
- I w ogóle lubię grać w te wasze gry
Pn, 5 lis 2012, 22:17 |
|
|
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
|
Ja się zgłaszam, a to moje CV: -Mam dużo wolnego czasu -Lubie dużo grać ;D -Lubię Reksia -I w ogóle lubię wasze gry.
|
Wt, 6 lis 2012, 19:17 |
|
|
Z. Art
Żaba
|
W sumie mogę się zgłosić, chociaż się waham, bo na inne platformy niż PC nie mogę... No, ale mam dobry komputer =)
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
|
Wt, 6 lis 2012, 20:36 |
|
|
Babcia Reksia
Kierownik Budowy
Naklejki: 2
|
Platformą testową będzie PC, więc bez obaw o brak posiadania produktów firmy Apple
|
Śr, 7 lis 2012, 13:23 |
|
|
Dinożarł
Roz-kreca się
|
PC to ja chetny a jak z androidem
_________________ O matku o matku o matku
|
Śr, 7 lis 2012, 16:10 |
|
|
Z. Art
Żaba
|
To w takim razie zgłaszam się do PC .
Mistrz i Małgorzata <3
|
Śr, 7 lis 2012, 17:20 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Testowanie gry będzie dla mnie czystą przyjemnością. -dysponuję aktualnie nadmiarem czasu wolnego -mój laptop jest przeciętny, ani nowiutki, ani staroć, działa jednak bezbłędnie -często lubię na próbę wykonywać zadania w kolejności innej niż przewidziana w scenariuszu, co pomaga w wykrywaniu błędów logicznych -przykładam dużą rolę do szczegółów -znam się na przygodówkach i wiem, czego trzeba w nich szukać -moim profilowym kierunkiem nauki jest informatyka -jestem na forum od bardzo dawna, najdłużej z dotychczasowych chętnych, mam też za sobą kilka projektów na rzecz naszego forum i rozpowszechnienia Reksia, np. serie Let's play na youtube, o działaniach wewnętrznych (choćby reaktywacja po ubiegłorocznym kryzysie forum) nie wspominając -no i, co tu dużo mówić, bardzo chciałbym pomóc w przyspieszeniu prac końcowych nad grą
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Cz, 8 lis 2012, 15:53 |
|
|
Z. Art
Żaba
|
A właśnie, CV: -dysponuję dużą ilością czasu wolnego, -na szczęście(?) gier nie przechodzę zbyt wolno ani zbyt szybko, więc będę mógł wyszukać "błędy", -jak już mówiłem, mam dobry komputer (co prawda Windows XP ale takie komputery też są dobre), -od 2,5 lat jestem na forum, jeszcze dłużej gram w Przygody Reksia, -posiadam kolegę, który może pomóc mi w testach, -jestem niezły w grze w przygodówki, -chciałbym przyspieszyć prace końcowe.
Mistrz i Małgorzata <3
|
Cz, 8 lis 2012, 18:20 |
|
|
Dino102
Bywalec Nory
|
Aha, bardzo prosiłbym wersję testową na PC.
|
So, 10 lis 2012, 15:36 |
|
|
drugi manuel
Roz-krecony
Dołączył(a): Pt, 11 lis 2011, 22:42 Posty: 158 Lokalizacja: Rynek w Pocopane
|
Ja bym chciał przetestować nowego Reksia. Niestety tylko na PC.
|
So, 10 lis 2012, 16:22 |
|
|