|
|
Teraz jest Pn, 13 sty 2025, 08:46
|
Autor |
Wiadomość |
Dinożarł
Roz-kreca się
|
Re: Przecieki z produkcji...
Ja też dziekuje bardzo te informacje bś bardzo przydatne i wiele sie z nich dowiedziałem
_________________ O matku o matku o matku
|
Pt, 2 lis 2012, 17:54 |
|
|
drugi manuel
Roz-krecony
Dołączył(a): Pt, 11 lis 2011, 22:42 Posty: 158 Lokalizacja: Rynek w Pocopane
|
Epizody do pobrania? Dziwny pomysł. ale fajnie że za niedługo wyjdzie!
|
Pt, 2 lis 2012, 21:05 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Ja tak odczytałem treść tego maila, ale to chyba dotyczyło wersji na iPada. Zresztą wszystkiego się zapewne szybko dowiemy.
Pt, 2 lis 2012, 22:34 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
|
Mały news z FB. Widziałem go wcześniej, myślałem, że ktoś wstawi, ale nie... Cytuję:
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
N, 4 lis 2012, 23:11 |
|
|
Adam.M
Doradca Budowlańców
Naklejki: 2
|
Dzień dobry Produkcja powoli acz nieubłaganie zmierza do finału i to jest ten czas kiedy ja już większość swoich prac wykonałem i mam nieco więcej czasu na sprawy "wokoło Cosiowe". Wiem, zaniedbałem was bardzo ostatnimi czasy i postaram się nieco to nadrobić. Moi drodzy czy macie jakieś pytania, na które mógłbym odpowiedzieć?
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
|
Pn, 5 lis 2012, 14:26 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Witamy . Jest mi bardzo miło że pan odwiedził nasze forum. Mam pytania na które pewnie większość użytkowników chciało by zadać... 1. Czy rzeczywiście MS2 ma wyjść już w grudniu? 2.Czy będzie demo MS2? 3. Czy w grze wystąpi Reksio...? Z góry bardzo dziękuje za odpowiedzi .
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
Pn, 5 lis 2012, 15:56 |
|
|
klon900
Bywalec Nory
Dołączył(a): Wt, 28 wrz 2010, 14:55 Posty: 82 Lokalizacja: z Miasta Sekretów
Naklejki: 0
|
Mam do was Piękne pytanie Kiedy demo ma być?
|
Pn, 5 lis 2012, 21:09 |
|
|
Dinożarł
Roz-kreca się
|
Dołączam się do pytań o demo i date premiery a także czy gra w google play bedzie płatna
|
Pn, 5 lis 2012, 21:43 |
|
|
Adam.M
Doradca Budowlańców
Naklejki: 2
|
Moi drodzy, żałuję ale na jedno z pytań nie mogę odpowiedzieć, zapewne domyślacie się, o które chodzi. W dniu premiery wszystko będzie jasne ale proponuję męczyć Marcina O. ( wybacz szefie ) o kwestie Reksia w Cos2 . Możliwe, że testerzy co nieco zdradzą na ten temat. 1. Planujemy premierę na grudzień, chcielibyśmy aby gra dotarła do was przed świętami. Czy to się nam uda? Zobaczymy, trzymajcie kciuki. 2. Kwestia dema jest problematyczna i zastanawiamy się co z tym fantem zrobić. Dlaczego problematyczna? Jak wiecie gra składa się z czterech epizodów, które wydane będą oddzielnie. Do każdego epizodu oddzielne demo? Nie bardzo nam to odpowiada. Czas pokaże, teraz koncentrujemy się na podstawowej grze. 3. 4. Model sprzedaży w google play. Obawiam się, że gra darmowa raczej nie będzie
|
Wt, 6 lis 2012, 09:21 |
|
|
Dinożarł
Roz-kreca się
|
Dziekuje za inormacje i ciesze sie ze gra w google play bedzie plata bo z 1 na androidzie mialem problem z wykupowaniem epizodow
|
Wt, 6 lis 2012, 15:02 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
|
Ale pan mówił o wersji na telefony itd? Czy wersja na PC nie będzie wydawana całkiem? Chodzi mi o to że w całości czy będzie trzeba dokupywać epizody... Bo jeżeli wersja CoS2 na PC będzie sprzedawana epizodami to będzie to bardzo dziwne. Wolałbym wydać więcej kasy na całą grę niż kupić ją częściami. Oczywiście wersją na PC. Bo w sumie takie demo (jeżeli gra będzie sprzedawana całkiem) można by było zrobić tak jak w RIMS:LE. Po prostu początek gry najlepiej do momentu zejścia Kretesa do Pokopanego.
|
Wt, 6 lis 2012, 18:29 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
|
Między lokacjami będziemy poruszać się po mapie? Możemy poznać przynajmniej jedno z nawiązań do tz. starej serii gier? Czy gra będzie wspierana pod Windows 8?
Wt, 6 lis 2012, 18:42 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
|
Na stronie ,,facebook'' znalazłem taki interesujący plakat... http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 2519_n.jpgWedług tłumaczeń pod plakatem jest wpis AideMMedi: ,,Również jesteśmy szczęśliwi mogąc ogłosić, że nasze miasto tajemnic 2 przyczepy(?) debiut będzie dostępny w przyszłym tygodniu. Podekscytowany?''
|
Śr, 7 lis 2012, 18:08 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
|
Proszę połączyć z powyższym postem. Coś jeszcze z facebooka: http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 8989_n.jpgChyba nikt się nie spodziewał że ten kret to Ramon...
|
Cz, 8 lis 2012, 19:01 |
|
|
Dinożarł
Roz-kreca się
|
Oh ale bylo by super gdyby po cos2 wyszly odświezone wersje starych czesci w 2d bo jednak gdy gram w cos bardzo brakuje mi np. Koguta wynalazcy i kornelka
|
Cz, 8 lis 2012, 21:15 |
|
|