|
|
Teraz jest Pt, 15 lis 2024, 03:46
|
Autor |
Wiadomość |
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Re: To co na gwiazdkę?
Ja laptopa będę miał na pewno w tym miesiącu, a na Gwiazdkę chciałbym RiMS: LE, słodycze (musi być mikołaj z czekolady xD) i jakieś ciekawe książki
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Cz, 10 lis 2011, 13:52 |
|
|
Guard
Roz-krecony
Dołączył(a): N, 6 mar 2011, 13:08 Posty: 175 Lokalizacja: Planeta Reach
Naklejki: 0
|
Widzę,że dużo fanów PSP.Ja też chcę PSP.
_________________Mirëmbrëma! Zjadłem już ciastka! Jestem! Halo?Co tu się odbywa? Bo ja ni wim! Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem, przyjdź pan jutro! Albo najlepiej w ogóle! Bo ja się nie znam! Mój avatar powstał w profesjonalnym programie graficznym zwanym Pejnt. PC > PSP > PS3 > PS Vita > PC > Xbox 360
|
So, 12 lis 2011, 16:23 |
|
|
klau889
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 15 maja 2011, 18:39 Posty: 323 Lokalizacja: pół godziny od Gdyni ^^
|
Ja bym chciała jakąś grę z Reksiem
|
Pt, 9 gru 2011, 21:50 |
|
|
Guard
Roz-krecony
|
-SW KOTOR II -Assassin`s Creed III -Jakąś książkę -Słodycze -Forsa
_________________Mirëmbrëma! Zjadłem już ciastka! Jestem! Halo?Co tu się odbywa? Bo ja ni wim! Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem, przyjdź pan jutro! Albo najlepiej w ogóle! Bo ja się nie znam! Mój avatar powstał w profesjonalnym programie graficznym zwanym Pejnt. PC > PSP > PS3 > PS Vita > PC > Xbox 360
|
Pt, 24 lut 2012, 14:03 |
|
|
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
|
Chyba trochę za późno, nieprawdaż?
_________________ Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
|
Pt, 24 lut 2012, 14:52 |
|
|
Guard
Roz-krecony
|
Wiem że za 10 miesięcy jest wigilia ale właśnie to na nią planuje. Nie chcę tego mówić w grudniu więc jak widzisz...
|
Pt, 24 lut 2012, 15:08 |
|
|
Dino102
Bywalec Nory
|
Kasę Grę zręcznościową Angry Birds Słodycze oczywiście Grę planszową Reksia ,,Na Kury!'' Piranie Atakują. To wszystko co chcę na gwiazdkę.
|
Pn, 12 lis 2012, 19:26 |
|
|
klon900
Bywalec Nory
Dołączył(a): Wt, 28 wrz 2010, 14:55 Posty: 82 Lokalizacja: z Miasta Sekretów
|
Reksio i Miasto Sekretów 2
|
Wt, 13 lis 2012, 21:44 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Gwiazdka zbliża się więc i ja wypowiem się w temacie. Ja osobiście jeżeli MS2 wyjdzie gdzieś blisko świąt(przed) to zaczekam i poproszę rodziców aby kupili mi właśnie MS2 na gwiazdkę. Jeżeli jednak to nie wypali to chciałbym dostać mikrofon i kamerkę do komputera gdyż ich nie posiadam a dobrze by było je mieć.
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
N, 18 lis 2012, 14:38 |
|
|
Guard
Roz-krecony
|
Wcześniejszy post nieważny . Assassin's Creed Revelations Collector Edition Dwa pistolety Nerf... ...i właściwie tyle, a potem w sylwestra urodziny, i PSP i cztery gry (max)...!!!
|
Wt, 20 lis 2012, 18:22 |
|
|
takijeden
Norman
|
Reksio i Kretes w akcji! Leksykon polskiego języka migowego i wreszcie świąteczną atmosferę (ostatnio przygasła)
_________________Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go.Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę. Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy). http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl/pliki/kretes/forum/reksioforum/viewtopic.php?f=23&t=7922
|
Cz, 29 lis 2012, 17:37 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Ja chcę dostać: - PlaySation3 + Wonderbook: Księga Czarów
- Zegarek
- Książkę "Jak zostałem premierem"
So, 8 gru 2012, 13:16 |
|
|
kalmar
Bywalec Nory
|
Ja się zastanawiam, i dochodzę do wniosku, że AC III będzie dobrym wyborem.
PS Po dłuuuugiej przerwie wracam, mam nadzieję, że na stałe...
_________________ Zająłem 6 miejsce w tabeli roku 2011. Problem w tym, że od końca!
|
Pt, 14 gru 2012, 17:34 |
|
|
Guard
Roz-krecony
|
Człowieku, mi się wydaje czy to takie coś małe do laptopa podobne? Jak tak, to... ach, poczytam. Dzienks :D Pozwolę sobie zacytować osobę, która zgłosiła ten post, bo dała niezwykłe trafny komentarz: ,,Ktoś tu się w faraona bawi, piramidki sobie stawia". Punkty dla niego za pomysłowość, ty tracisz punkty w moich oczach za łamanie regulaminu / nieznany
|
Pt, 14 gru 2012, 21:32 |
|
|
takijeden
Norman
|
Dobry parasol, kamerton i hipopotama karłowatego.
_________________Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go.Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę. Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy). http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl/pliki/kretes/forum/reksioforum/viewtopic.php?f=23&t=7922
|
So, 15 gru 2012, 12:36 |
|
|