|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 18:31
|
Testerzy pilnie poszukiwani!
Autor |
Wiadomość |
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
Re: Testerzy pilnie poszukiwani!
Ja mogę na PC.
Warto dodać też ,że: -Mam dwa komputery w domu. -Też chcę zagrać w RIMS 2 przed końcem świata. -Mam całkiem dużo czasu. -Grałem już w bardzo dużo podobnych gier więc wiem co zadowala a co nie (Podobnie jak ''AdamMag'')
\Połączane
|
N, 11 lis 2012, 12:16 |
|
|
Dinożarł
Roz-kreca się
|
Tez chetnie napisal bym dlaczego chce testowac cos2 ale moje powody sa wlasciwie takiee same jak u innych a nie chce zapychac tematu
_________________ O matku o matku o matku
|
N, 11 lis 2012, 16:41 |
|
|
Jimmi Strona
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 22 lis 2007, 20:28 Posty: 316 Lokalizacja: Londyn
Naklejki: 3
|
Jeśli chodzi o testy to ja bardzo chętnie pomogę Dlaczego: -Mam sporo czasu -Uwielbiam gry -Jestem dobry, jeśli chodzi o problemy logiczne, matematyczne, bądź zręcznościowe -Point n Click i logiczne to 2 moje ulubione gatunki gier -Mam 4 Systemy Operacyjne do testów: Android 4.0, Mac OS X, Windows 7, Windows XP -Myślę że jestem dość spostrzegawczy i jestem w stanie wypatrzeć wszystkie bugi i je zgłosić
_________________ Avatar został wykonany przeze mnie.
|
Pn, 12 lis 2012, 19:33 |
|
|
takijeden
Norman
Naklejki: 0
|
Ja nie za bardzo wiem jakie powody wypisać, ale też prosił bym wersję PC.
_________________Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go.Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę. Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy). http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl/pliki/kretes/forum/reksioforum/viewtopic.php?f=23&t=7922
|
Cz, 29 lis 2012, 17:39 |
|
|
klon900
Bywalec Nory
Dołączył(a): Wt, 28 wrz 2010, 14:55 Posty: 82 Lokalizacja: z Miasta Sekretów
Naklejki: 0
|
ja mam taka przykra wiadomosc bo ja widzialem watek z 26 listopada 2012 na wikia reksio i miasto sekretow jednak niebedzie na PC tylko Mobilnych sprzetach
|
Pt, 30 lis 2012, 01:41 |
|
|
drugi manuel
Roz-krecony
Dołączył(a): Pt, 11 lis 2011, 22:42 Posty: 158 Lokalizacja: Rynek w Pocopane
|
O kurka, może zrobimy protest? xD
|
Pt, 30 lis 2012, 10:52 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Nie widzę najmniejszego powodu, aby robić jakikolwiek protest. Projekty internetowych encyklopedii typu Wikipedia, czy Reksiopedia itp. charakteryzują się tym, że rządzi nimi tz. zasada ograniczonego zaufania. Na własne ryzyko możesz wierzyć w to, co napisał ktoś inny. Niektórzy naumyślnie modyfikują artykuły wprowadzając w błąd. Ten przypadek na taki wygląda. Poza tym Aidem Media potwierdziło wersje na Windows 8, a Windows 8 to też komputer typu PC. Więc nie widzę powodu by się martwić, chodź możliwe jest że wersja PC wyjdzie później od tych dla iRóżnych rzeczy.
Pt, 30 lis 2012, 17:24 |
|
|
drugi manuel
Roz-krecony
|
|
Pt, 30 lis 2012, 20:53 |
|
|
drugi manuel
Roz-krecony
|
|
Pt, 30 lis 2012, 20:57 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Próbowałem to usunąć. A właśnie, to dalej jest?
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
So, 1 gru 2012, 14:55 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
|
Na stronie AidemMedia (angielskiej) jest wstawione nowy obrazek w sliderze (to to coś z przyciskami).
Wt, 4 gru 2012, 16:15 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
|
Jeśli można się jeszcze zgłaszać (na FB ogłoszono zgłaszanie 21.12, a potem Święta, itp.), to chciałbym tego dokonać. CV, czy coś w tym stylu: - Mogę testować na Androidzie (oryginalny Ice-Cream Sandwich 4.0.3), laptopie (oryginalny Win7 64-bit Home Premium, dobry sprzęt) i komputerze stacjonarnym (oryginalny Win7 64-bit Home Premium, Win XP, Linuxy, lepszy sprzęt). - Są ferie, więc mam czas - Grałem chyba we wszystkie gry z serii PR i wiem, co jest dobre, co do poprawy, edycji lub usunięcia, co interesuje gracza, a także co byłoby dla niego smaczkiem lub uciechą. - Zapamiętuję mocno pierwsze przejście gry, więc jestem w stanie wyodrębnić bugi, błędy, itp. - Grałem trochę w Minecrafta, więc wiem, co to lagi i jestem na nie wyczulony. - Znam angielski (nawet dobrze) na wypadek, gdyby gra była najpierw w wersji angielskiej. - Testowałem już kilka gier (np. Chicken Invaders 4 na PC i RiMS: LE na Androida). - Bardzo lubię gry Aidem Media, chciałbym pomóc - Interesuję się (bardzo) informatyką. Mam nadzieję, że mógłbym przetestować ten (mam nadzieję) hit Chciałbym dodać jeszcze tylko, że posiadam sekretny kod ze Skyline i ucieszyłaby mnie wiadomość o tym, do czego służy Połączone.
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Pt, 28 gru 2012, 16:59 |
|
|
Babcia Reksia
Kierownik Budowy
Naklejki: 2
|
Hej, Bardzo Was przepraszamy, ze musieliscie tyle czekac, ale mamy obecnie rece pelne roboty. Prosimy, by wszystkie osoby, ktore sa zainteresowane testowaniem City of Secrets 2 napisaly maila do: filip.cholewczynski[at]aidemmedia.pl. Filip przekaze Wam szczegoly testowania gry i ewentualne platformy, na ktorych bedzie mozliwe testowanie Pozdrawiamy!
|
Śr, 9 sty 2013, 14:01 |
|
|
mwarw
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 20 gru 2010, 20:25 Posty: 149 Lokalizacja: Miasto pcheł na głowie Reksia
|
_________________ Zajmuję się tworzeniem gier jako członek Maype Entertaiment, jakby ktoś chciał to tu macie link do podania: [url=goo.gl/cvp1m]klik[/url] PS. Będę tu baaaardzo sporadycznie wchodzić (2 razy/rok)
|
So, 9 lut 2013, 09:38 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
Naklejki: 3
|
a co jeśli było napisane słownie <at> zamiast @ w celu zmylenia botów spamujących. Każdy wie o co chodzi, chyba że jest robotem który szuka adresów e-mail do zaspamowania. Ale to tylko moja własna teoria spiskowa dziejów.
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
So, 9 lut 2013, 15:29 |
|
|