|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 21:39
|
Autor |
Wiadomość |
Kreton
Norman
Dołączył(a): N, 1 maja 2005, 09:09 Posty: 204 Lokalizacja: Green Hill Zone
|
Tylko Reksio, Kretes, Kari Mata, Kornelek umią chodzić (z głównych postaci)
_________________ Pff...
|
Cz, 23 sie 2007, 15:02 |
|
|
silluke
Bywalec Nory
Dołączył(a): So, 10 lut 2007, 15:59 Posty: 93 Lokalizacja: nic nie mówię nic nie dokańczam
|
nie jeszcze wynalazca i kapitan nemo
_________________ niech kretes będzie z wami
zapraszam do czytania opowiadania pt. muchołówka
|
N, 27 sty 2008, 21:07 |
|
|
Filip
Roz-krecony
|
racja . podejżane . a może też jest z dykty
So, 9 lut 2008, 12:10 |
|
|
Kacper
Norman
|
Oni umi ejąchodzić!
|
So, 9 lut 2008, 12:20 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
Naklejki: 3
|
Bo animacja ruszania nóg jest czasochłonna...
|
Wt, 3 cze 2008, 15:35 |
|
|
Kresio
Starszy Norman
Dołączył(a): Śr, 30 maja 2007, 16:13 Posty: 414 Lokalizacja: Z Madagaskaru
|
Ale troche ruchu nie zawadzi. Ciekawe jak np. Kretes zaprosił ją do Paryża??
_________________ Fajnie, wciągnęło mi 200 postów.
|
Wt, 3 cze 2008, 18:39 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Re: Molly nie umie chodzić!
Ale w RiK:TTW molly jakby chodziła(tak mi się zdaje) z kilofem.Nie zauważyliście?
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
N, 5 sie 2012, 13:57 |
|
|
medina1
Roz-kreca się
Dołączył(a): Pn, 30 lip 2012, 16:29 Posty: 31 Lokalizacja: nora kretesa
Naklejki: 0
|
molly może chodzi może nie ...jak pan szalony kapelusznik tak powiedział to pewnie tak
_________________ polecam ,,dynastie Miziołków,,, Kaszydło- homo nie bardzo sapiens. Mamiszon- ekolog,kucharka,psycholog,wróżka,pisarka,feministka etc.,etc,(wszystko jeden tydzień) Miziołek- to idiotyczne przezwisko przylgnęło do mnie kiedy miałem 2 lata.Zarecytowałem przy całej rodzinie ,,aniołek MIZIOŁEK róża balia wściekły pies,,(...) rodzice musieliby sprawdzić metryczkę by zobaczyć jak mi dali na imię! Papiszon- łakomczuch, maniak techniki komputerowej. Mały Potwór - samiczka trojga imion:Anna Klementyna Natalia , udaje że jest głupia by mieć w rodzinie stopień ukochanego bobasa.
|
Pt, 31 sie 2012, 08:37 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Monolog Kretesa z RiKN, ten na pokładzie statku, wszystko wyjaśnia. Animacja chodzącej Molly (i wielu innych postaci) nigdy nie była niezbędna, więc po co ją robić? A przecież, jak to powiedział nasz gruby super heros, poza kadrem mogą robić co tylko chcą. Takie przyziemne ograniczenia jak lenistwo animatorów jakoś nie przeszkadzają im w tym.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Pt, 31 sie 2012, 12:37 |
|
|
takijeden
Norman
|
Ankieta jest źle zrobiona - przecież na końcu trudnego poziomu RIKN Molly chodzi!
_________________Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go.Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę. Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy). http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl/pliki/kretes/forum/reksioforum/viewtopic.php?f=23&t=7922
|
Pt, 14 gru 2012, 13:05 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
A tam... umie chodzić tylko, że w grze tego nie pokazali.
|
N, 26 maja 2013, 13:03 |
|
|
Quatrina
Bywalec Nory
Dołączył(a): Cz, 23 maja 2013, 19:17 Posty: 87 Lokalizacja: Tam gdzie Człowiek z Gitarą..
|
Moja teoria jest taka, że Molly, według mnie nigdy nie chodziła. Bo stale stała i nic nie robiła. Ja uważam, że nie umie chodzić.
_________________ Kocham <3
|
Pt, 21 cze 2013, 19:40 |
|
|
takijeden
Norman
|
Masz rację na początku, ale wg. nie w pewnym momencie chodziła. Właściwie dlaczego miała by nie chodzić? W końcu jak miała by być [url]dowódcą[/url] Kretońskiego Ruchu Oporu, będąc niepełnosprawną, nawet nie posiadając wózka???
_________________Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go.Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę. Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy). http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl/pliki/kretes/forum/reksioforum/viewtopic.php?f=23&t=7922
|
Pt, 21 cze 2013, 21:16 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Na wózku? Ona nie jest niepełnosprawna i tylko o to chodzi, że chyba ona miała istotnie nic nie robić. Tylko dobrze wyglądać. Jak wcześniej mówiłem, raz chodziła w RiK:TTW. Pamiętacie chyba?
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
So, 22 cze 2013, 17:06 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 1 sie 2012, 18:14 Posty: 657 Lokalizacja: Międzysieć
|
Nie tylko! Chodziła przecież też na trudnym po teatrzyku Kretesa. Mamy więc dowody, że potrafi!
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
N, 23 cze 2013, 13:17 |
|
|