|
|
Teraz jest Pn, 13 sty 2025, 12:54
|
Autor |
Wiadomość |
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
Naklejki: 0
|
Re: Przecieki z produkcji...
Z tym też trochę racja. Lecz RiKN było fajne i nie ma się do czego przylepić.
|
Pn, 31 gru 2012, 14:47 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Masz racje.RiKN była najlepszą grą i ja ją uwielbiam.A konkretnie kiedy w końcu sie dowiemy o właświej dacie premiery CoS2.Jak dla mnie na miesiąc przed premierą powinni zrobić demo.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Pn, 31 gru 2012, 14:58 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Dowiemy się w momencie, w którym się dowiemy Nie ma sensu się cały czas pytać o to samo skoro odpowiedź jest wszystkim dobrze znana.
Pn, 31 gru 2012, 15:13 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
|
No nie zauwazyłem,że dalem te same pytanie.Przeprasam
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Pn, 31 gru 2012, 15:21 |
|
|
takijeden
Norman
|
Właściwie o co była skrócona gra RIKN? Czy były jakieś dodatkowe wątki. Jestem nowy na forum więc nic o tym nie wiem.
_________________Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go.Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę. Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy). http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl/pliki/kretes/forum/reksioforum/viewtopic.php?f=23&t=7922
|
Pn, 31 gru 2012, 18:42 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
|
Oby nieznany oby.... Choć moim zdaniem to dobrze że gracze chcieli szybciej gier. To znaczy o ich ilości.
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
Pn, 31 gru 2012, 18:49 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Ameryka i Mu. Ameryka miała być rozbudowana do czegoś więcej niż jednej łamigłówki i kopania, a Mu zredukowano do jednego pokoju z zagadką, którą i tak planowano przez całą grę, w różnych miejscach.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Pn, 31 gru 2012, 18:52 |
|
|
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
|
Jednak no zauważyłem trochę tych tematów, ale nie byłem zbytnio wtajemniczony, więc dzięki nieznany, że nas wtajemniczyłeś.
@topic
Mi się wydaje, że gra chyba wyjdzie koło marca/kwietnia. Po ostatnich spoilerach i opisach tak mi się właśnie wydaje.
|
Pn, 31 gru 2012, 20:07 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
|
A jeżeli chodzi do nawiązania do starej serii w 3 epizodzie to co one będą mieć wspólnego z Miastem SeKretów? A czy ktoś ze starej serii wystąpi,jeżeli są nawiązania?
|
N, 6 sty 2013, 12:36 |
|
|
takijeden
Norman
|
_________________Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go.Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę. Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy). http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl/pliki/kretes/forum/reksioforum/viewtopic.php?f=23&t=7922
|
Cz, 10 sty 2013, 19:05 |
|
|
drugi manuel
Roz-krecony
Dołączył(a): Pt, 11 lis 2011, 22:42 Posty: 158 Lokalizacja: Rynek w Pocopane
|
Zostawmy AM w spokoju . Jak dłużej poczekamy to nie będzie bugów. I chyba przygotują ją też na win.8. To może dlatego tak długo trwa? A może będą 4 poziomy trudności do wyboru? Kto wie?
|
Pt, 11 sty 2013, 13:26 |
|
|
klon900
Bywalec Nory
Dołączył(a): Wt, 28 wrz 2010, 14:55 Posty: 82 Lokalizacja: z Miasta Sekretów
|
kiedy beda informacje o Reksio I miasto sekretow 2
|
Pt, 15 lut 2013, 12:25 |
|
|
MarcinO
Bywalec Nory
|
WItam, City of Secrets 2 Epizod 1 będzie dostępny na iOS i Android w Marcu 2013. http://www.youtube.com/watch?v=gIg5PXUg ... r_embedded
|
So, 2 mar 2013, 12:52 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Trailer bardzo, bardzo mi się podoba . Jest dużo efektów i takich tam innych ciekawych rzeczy... Chyba już wiadomo co będzie głównym wątkiem Miasta Sekretów 2. Albo i nie wiadomo nie wiem. Według mnie to będzie ten potwór z trailera. Już się nie mogę doczekać kiedy gra trafi w moje ręce. Szkoda tylko że trafi tak późno ( PC)... Jeszcze raz powtórzę- Trailer bardzo fajny .
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
So, 2 mar 2013, 13:47 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
LOL ten motyw biegnącego Kretesa... Cóż muszę przyznać, że całkiem nie zły trail. Bardzo podoba mi się ta latająca maszyna jest po prostu superowa (i te pioruny). Nie mogę się już doczekać! Tylko ten motyw z kretożerną rośliną... kurcze, ale to mnie trochę przeraża. Zaraz zaraz... jaki my mamy dziś miesiąc... czy to aby był... MARZEC
So, 2 mar 2013, 15:23 |
|
|