|
|
Teraz jest N, 22 cze 2025, 05:17
|
Autor |
Wiadomość |
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
 Re: Eliminacje
Walentynki Dzień dziecka
Usuwam Wielkanoc bo nie lubię malować jajek.
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu. 
|
Pn, 31 gru 2012, 09:37 |
|
 |
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
Naklejki: 0
|
Dzień Dziecka
Usuwam Walentynki, bo chcę żeby Dzień Dziecka wygrał.
Nowa lista:
Don't Strave Minecraft League of Legends Dota Dota2 Fifa 13 God of War Rayman Origins Disney Univers World of Goo World of Warcrft Warcraft Diablo Lego (np.: Harry Potter) Pro Evolutions Socer
|
Pn, 31 gru 2012, 11:33 |
|
 |
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
Don't Strave Minecraft League of Legends Dota Dota2 Fifa 13 God of War Rayman Origins Disney Univers World of Goo World of Warcrft Warcraft Diablo Pro Evolutions Socer Usuwam lego, bo mam prawie wszystkie gry (bo o gry chodzi?)
_________________ Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Pn, 31 gru 2012, 13:10 |
|
 |
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Don't Strave Minecraft League of Legends Dota Dota2 God of War Rayman Origins Disney Univers World of Goo World of Warcrft Warcraft Diablo Pro Evolutions Socer
Usuwam Fifa 13 ponieważ nie lubię piłki nożnej.
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu. 
|
Pn, 31 gru 2012, 13:13 |
|
 |
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
|
Don't Strave League of Legends Dota Dota2 God of War Rayman Origins Disney Univers World of Goo World of Warcrft Warcraft Diablo Pro Evolutions Socer Usuwam Minecrafta bo jest nudny
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Pn, 31 gru 2012, 15:06 |
|
 |
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
|
Don't Strave League of Legends Dota Dota2 God of War Rayman Origins Disney Univers World of Goo World of Warcrft Warcraft Diablo
Usuwam Pro Evolutions Socer, bo mi się nie podoba.
PS.:Tak o gry chodzi.
|
Pn, 31 gru 2012, 15:49 |
|
 |
reksio30
Bywalec Nory
|
Don't Strave League of Legends Dota Dota2 God of War Rayman Origins Disney Univers World of Goo World of Warcrft Warcraft
Usówam ?Diablo ponieważ tutuł mi się nie podoba.
_________________http://halloween-w-domu.bloog.pl/ polecam ten blog o przygotowaniach do halowenn. Sibuna ! Sibuna ! TDA ządzi. http://reksioland.jimdo.com/ extra strona o reksiu.
|
Pn, 31 gru 2012, 15:51 |
|
 |
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
|
Don't Strave League of Legends Dota Dota2 God of War Rayman Origins Disney Univers World of Warcrft Warcraft
Usuwam World of Goo, bo popolsku to znaczy Świat Glutów, co przypomina mi coś obrzydliwego.
|
Pn, 31 gru 2012, 16:02 |
|
 |
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
|
Don't Strave League of Legends Dota Dota2 Rayman Origins Disney Univers World of Warcrft Warcraft Usuwam God of War ponieważ nie chcę by takn brutalna gra wygrała na forum reksia  .
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA. Vamos!Na zawsze!
|
Pn, 31 gru 2012, 18:12 |
|
 |
takijeden
Norman
|
Don't Strave Minecraft League of Legends Dota Dota2 God of War Rayman Origins Disney Univers World of Goo World of Warcrft Warcraft Diablo Lego (np.: Harry Potter) Pro Evolutions Socer
Usuwam fifę 13, bo ile można robićtych fif?!
_________________Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go.Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę. Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy). http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl/pliki/kretes/forum/reksioforum/viewtopic.php?f=23&t=7922
|
Pn, 31 gru 2012, 18:32 |
|
 |
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
|
@up
Fifa 13 była już usunięta wcześniej i za dużo gier wkleiłeś, ale spoko.
@topic
Don't Strave League of Legends Dota Rayman Origins Disney Univers World of Warcrft Warcraft
Usuwam Dota2, bo mi się nie podoba.
|
Pn, 31 gru 2012, 20:40 |
|
 |
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2175 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Don't Strave League of Legends Dota Rayman Origins Disney Univers Warcraft Usuwam WoW bo jest g**pi, czyli wg cenzury Forum "niemądry".
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Wt, 1 sty 2013, 10:40 |
|
 |
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
|
Don't Strave League of Legends Dota Rayman Origins Disney Univers
Usuwam Warcraft, ponieważ jest trochę nudny.
|
Wt, 1 sty 2013, 10:47 |
|
 |
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
|
Don't Strave League of Legends Dota Disney Univers Usuwam Raymana, bo z tych gier tylko w to kiedykolwiek grałem.
_________________ Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Wt, 1 sty 2013, 12:03 |
|
 |
reksio30
Bywalec Nory
|
Don't Strave League of Legends Dota
Usówam Disney Univers bo nigdy w to nie grałem.
_________________http://halloween-w-domu.bloog.pl/ polecam ten blog o przygotowaniach do halowenn. Sibuna ! Sibuna ! TDA ządzi. http://reksioland.jimdo.com/ extra strona o reksiu.
|
Wt, 1 sty 2013, 12:20 |
|
|