|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 07:33
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 14 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
Naklejki: 0
|
Moje forum
Siemka! Stworzyłem nie dawno forum o Reksiu, oto link: http://reksiownicy.xup.pl/index.php?sid ... 4213022763 Forum jest dopiero w rozkwicie więc zarazem proszę o wyrozumiałość, cierpliwość, a czasami nawet pomocy. Narazie nie wiem kiedy będe szukał modów i junior adminów, ale jak będe wiedział to napiszę
|
Wt, 1 sty 2013, 00:39 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
|
Re: Moje forum
Całe tło czarne, wyostrzający kolor żółty nie wiadomo gdzie co jest, I skopiowane od naszego forum.
Ocena 3/10 i ciesz się.
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
Wt, 1 sty 2013, 14:20 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Ja to się zastanawiam tylko nad jednym: po jakie licho robić dodatkowe fora o Reksiu, skoro to jedno oficjalne i tak ma ledwo tyle userów, by się na nim coś działo?
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Wt, 1 sty 2013, 14:54 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Mi się wydaje, że ten regulamin na tym forum wydaje się dziwnie podobny to takiego jednego, który już gdzieś widziałem I w pełni zgadzam się z nieznanym... nie ma sensu zakładać drugie forum, skoro na tym trzeba bardziej rozkręcić ruch. Po za tym to takie samolubne... zakładać forum na którym jest się administratorem, zapraszać innych i potem nimi rządzić i ich dręczyć
Wt, 1 sty 2013, 15:34 |
|
|
takijeden
Norman
|
Też sądzę, że bez sensu zakładać kolejne forum. Po co? Żeby ze sobą rywalizowały? Z resztą ponad 3/4 skopiowałeś z tego forum, więc nawet się nie postarałeś. To jest bez sensu!
_________________Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go.Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę. Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy). http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl/pliki/kretes/forum/reksioforum/viewtopic.php?f=23&t=7922
|
Wt, 1 sty 2013, 19:15 |
|
|
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
|
Sorry, ale skopiowałem tylko regulamin i nazwę ,,Kuchnia" reszte wymyśliłem sam.
|
Śr, 2 sty 2013, 08:01 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Brawo, Rdusiu! Należy cię się za to medal!
Ja chyba wiem dlaczego powstają takie podobne forum. Sądzę że po prostu chęć zostania kimś na tym forum przerasta samą osobę. Wtedy zapewne taka osoba myśli sobie że gdy założy sobie takie forum będzie popularne i będzie miał co chciał. Jeszcze gdyby to forum było totalnie twoim pomysłem nie czepiał by się nikt. Ale takie chamskie ściąganie (REGULAMIN to przesada) po naszym forum odrzuca mnie. Uważam po prostu że to nie w porządku.
Życzę powodzenia w prowadzeniu forum. Przyda ci się.
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
Śr, 2 sty 2013, 15:13 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
|
To sarkazm prawda Może powinieneś pomyśleć o forum na jakiś inny temat, skoro chcesz pomodować... jest tyle innych tematów: sport, pogoda, gry komputerowe, tort, moda, telewizja, tort, sprzęt komputerowy, rośliny, kuchnia, polityka i jest jeszcze tort Widzisz tematów jest dużo, a ty zakładasz forum o Przygodach Reksia, chodź na dobrą sprawę można przewidywać, że minimalna, podkreślam minimalna liczba osób z tego forum zechce na to twoje przejść z wielu różnych przyczyn, których nie chce prezentować. Tak więc jeśli musisz zakładać jakieś forum to może na jakiś inny fajny temat (yyy tort ), a może nawet przyciągniesz większą liczbę osób niż gdybyś miał robić to o Reksiu. Przemyśl to... No ale też mi się wydaje, że skopiowanie regulaminu to jest po prostu czysty, wieloprocentowy skandal... regulamin to najważniejszy dokument (tak w pewnym sensie jest to dokument) i skopiowanie go z innego forum nie stawia Cię w dobrym świetle jako administratora, ani też jako zwykłego użytkownika (w przypadku naszego forum).
Śr, 2 sty 2013, 17:30 |
|
|
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
|
Hahaha. x3 Już tak kiedyś było. Też z Rilusią... Później forum skupiło się na beznadziejnej grze, która nigdy nie ujrzy światła dziennego... |D
No i 'nie' z przysłówkami piszemy łącznie. .-. Zanim założysz jakiekolwiek forum poucz się gramatyki.
A moja opinia: Zakładajcie sobie co chcecie. Ale pamiętajcie, że w oczach innych już na zawsze możecie pozostać głuimi plagiatorami...
_________________ Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
|
So, 5 sty 2013, 10:52 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Zgadzam sie z nieznanym.Po co w ogóle zakładać inne.Rdusiu naśladuje Mątka,który mnie nęka mnie żebym tam sie zalogował.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
So, 5 sty 2013, 14:26 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
Widać od gapiłeś ode mnie pomysł z forum... bo dziwne ,że ty też zakładasz na xup.pl
|
So, 5 sty 2013, 14:54 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
... i jeszcze zgapiłeś od Dizla podpis
|
So, 5 sty 2013, 14:55 |
|
|
Rilana
Norman
|
To żart, prawda? Chcesz mnie rozśmieszyć? Nie możesz NICZEGO od nikogo kopiować! Nie interesuje mnie, że resztę wymyśliłeś sam - To tak jakbyś poszedł do muzeum, potem założył własne, mówiąc, że z tamtego ukradłeś tylko dwa eksponaty... Pragnę również nadmienić, że plagiat w prawie Polskim jest karalny!
_________________ Powróciłam, ożyłam ponownie i nie zamierzam się już wynosić. :3
|
N, 6 sty 2013, 14:52 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
|
No to prawda... chodź może jeszcze nazwę kuchnia to można wybaczyć... Ale coś tak ważnego jak regulamin... masakra...
N, 6 sty 2013, 15:36 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 14 ] |
|