|
|
Teraz jest N, 22 cze 2025, 05:23
|
Autor |
Wiadomość |
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
 Re: Eliminacje
Don't Strave Dota
Usuwam League of Legends bo jeżeli się nie mylę ma skrót LOL - No i co z tego ?
|
Cz, 3 sty 2013, 19:31 |
|
 |
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
Dota
Usuwam Don't Strave, bo tak.
New list: Matematyka Język polski Technika Chemia J. niemiecki Informatyka J. angielski W-F Religia Historia WOS Fizyka Geografia Biologia Godz. Wych.
_________________ Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Cz, 3 sty 2013, 21:08 |
|
 |
takijeden
Norman
Naklejki: 0
|
Dota
Nie znam żadnej z tych gier, ale Dota brzmi bardziej znajomo. Teraz ja ^^!
m.technik (Młody Technik) Bravo Kaczor Donald Kubuś Puchatek Popcorn My little Pony Tele tydzień To and owo TV (kiedyś był) Przygody Reksia Natchional Geograhic Wieda i życie Focus Natchional Geographic for kids Junior gimnazjalista Victor junior
_________________Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go.Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę. Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy). http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl/pliki/kretes/forum/reksioforum/viewtopic.php?f=23&t=7922
|
Cz, 3 sty 2013, 21:18 |
|
 |
Matek
Pod-ziemniak
|
Tu chodzi o gazety ? Czy o coś innego ?
|
So, 5 sty 2013, 15:11 |
|
 |
Rilana
Norman
|
O gazety raczej. x3
Usuwam Bravo, bo go nie lubię. x3
m.technik (Młody Technik) Kaczor Donald Kubuś Puchatek Popcorn My little Pony Tele tydzień To and owo TV (kiedyś był) Przygody Reksia Natchional Geograhic Wieda i życie Focus Natchional Geographic for kids Junior gimnazjalista Victor junior
_________________ Powróciłam, ożyłam ponownie i nie zamierzam się już wynosić. :3
|
N, 6 sty 2013, 15:01 |
|
 |
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Usuwam Victor Junior, bo w moim wieku czyta się "Victora gimnazjalisty"
m.technik (Młody Technik) Kaczor Donald Kubuś Puchatek Popcorn My little Pony Tele tydzień To and owo TV (kiedyś był) Przygody Reksia Natchional Geograhic Wieda i życie Focus Natchional Geographic for kids Gimnazjalista Victor
N, 6 sty 2013, 15:40 |
|
 |
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Usuwam My Little Pony bo to dla małych dziewczynek. m.technik (Młody Technik) Kaczor Donald Kubuś Puchatek Popcorn Tele tydzień To and owo TV (kiedyś był) Przygody Reksia Natchional Geograhic Wieda i życie Focus Natchional Geographic for kids Gimnazjalista Victor
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Pn, 7 sty 2013, 15:52 |
|
 |
takijeden
Norman
|
m.technik (Młody Technik) Kubuś Puchatek Popcorn Tele tydzień To and owo TV (kiedyś był) Przygody Reksia Natchional Geograhic Wieda i życie Focus Natchional Geographic for kids Gimnazjalista Victor
Usuwam Kaczor Donald, bo u nas w bibliotece dzieci tylko to pożyczają.
_________________Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go.Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę. Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy). http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl/pliki/kretes/forum/reksioforum/viewtopic.php?f=23&t=7922
|
Cz, 10 sty 2013, 18:52 |
|
 |
HiperMonk
Bywalec Nory
|
m.technik (Młody Technik) Kubuś Puchatek Popcorn Tele tydzień To and owo TV (kiedyś był) Przygody Reksia Natchional Geograhic Wieda i życie Focus Natchional Geographic for kids Gimnazjalista Victo Usuwam KUBUSIA PUCHATKA bo nikt prawie tego nie czyta (tylko małe dzieci  )
_________________Siemka  Zapraszam na mój fanpage na Facebooku: https://www.facebook.com/NajlepsiPrzyja ... ts&fref=ts 
|
Pt, 11 sty 2013, 18:53 |
|
 |
Matek
Pod-ziemniak
|
m.technik (Młody Technik) Kubuś Puchatek Popcorn Tele tydzień To and owo TV (kiedyś był) Przygody Reksia Natchional Geograhic Wieda i życie Focus Natchional Geographic for kids
Usuwam Gimnazjalistę Victora bo nie wiem co to jest.
|
Pt, 11 sty 2013, 20:42 |
|
 |
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
|
m.technik (Młody Technik) Popcorn Tele tydzień To and owo TV (kiedyś był) Przygody Reksia Natchional Geograhic Wieda i życie Focus
Usuwa natoonal geographic for kids bo nie wiedziałem że taka gazeta istniejexdd.
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA. Vamos!Na zawsze!
|
Wt, 15 sty 2013, 20:50 |
|
 |
medina1
Roz-kreca się
Dołączył(a): Pn, 30 lip 2012, 16:29 Posty: 31 Lokalizacja: nora kretesa
|
m.Technik(młody technik) Popcorn To and owo TV (kiedyś był) Przygody Reksia Natchional Geograhic Wiedza i życie Focus Oddelegowuje Tele tydzień bo po co kupować skoro można sprawdzić w internecie 
_________________ polecam ,,dynastie Miziołków,,, Kaszydło- homo nie bardzo sapiens. Mamiszon- ekolog,kucharka,psycholog,wróżka,pisarka,feministka etc.,etc,(wszystko jeden tydzień) Miziołek- to idiotyczne przezwisko przylgnęło do mnie kiedy miałem 2 lata.Zarecytowałem przy całej rodzinie ,,aniołek MIZIOŁEK róża balia wściekły pies,,(...) rodzice musieliby sprawdzić metryczkę by zobaczyć jak mi dali na imię! Papiszon- łakomczuch, maniak techniki komputerowej. Mały Potwór - samiczka trojga imion:Anna Klementyna Natalia , udaje że jest głupia by mieć w rodzinie stopień ukochanego bobasa.
|
Pt, 18 sty 2013, 19:32 |
|
 |
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
|
m.Technik(młody technik) To and owo TV (kiedyś był) Przygody Reksia Natchional Geograhic Wiedza i życie Focus
Usuwam popcorn bo wydaje mi się że to gazeta bardziej dla dziewczynxdd.
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA. Vamos!Na zawsze!
|
Pt, 18 sty 2013, 20:28 |
|
 |
takijeden
Norman
|
m.Technik(młody technik) To and owo TV Natchional Geograhic Wiedza i życie Focus
Usuwam magazyn o Przygodach Reksia, bo nie dość, że go już nie ma, to ciągle go reklamują na stronie. Po co?!
|
So, 19 sty 2013, 13:32 |
|
 |
Matek
Pod-ziemniak
|
m.Technik(młody technik) To and owo TV Natchional Geograhic Wiedza i życie Usuwam... Focusa  bo nie wiem co to jest.
|
N, 20 sty 2013, 19:50 |
|
|