|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest N, 12 sty 2025, 15:46
|
Autor |
Wiadomość |
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 1 sie 2012, 18:14 Posty: 659 Lokalizacja: Międzysieć
Naklejki: 0
|
Re: GIGANTYCZNY BŁĄD
Raz tak zrobiłem, ale myślałem, że coś nie tak i zapis usunąłem. Spróbuję jeszcze raz.
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
Wt, 22 sty 2013, 08:09 |
|
|
Paki
Starszy Norman
|
No właśnie ,błąd jest ,ale naprawdę dziwnie jest zauważyć Kretesa znienacka.
So, 8 cze 2013, 06:14 |
|
|
Parnassus
Bywalec Nory
Dołączył(a): Śr, 31 sie 2011, 09:44 Posty: 56 Lokalizacja: Wrocław Pozdrufki
|
Podobniie jest jak idziemy gdzieś ( no i wiadomo Reksio szybszy niz Kretes) i wchodzimy do jakiegokolwiek pomieszczenia to wchodzą obydwie postacie mimo że Kretes był pół mapy za nami.
_________________Zaraz wracam, makaron na gazie zostawiłem.
|
Cz, 26 gru 2013, 23:32 |
|
|
takijeden
Norman
|
Kiedyś wpadłem na taki pomysł i też tak zrobiłem. Napisałem o tym nawet w jednym z tematów szczęśliwy znalazca proszony jest o zwrot w postaci linku. Czemu się dziwić? Mielibyśmy czekać godzinami aż nadąży?
_________________Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go.Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę. Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy). http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl/pliki/kretes/forum/reksioforum/viewtopic.php?f=23&t=7922
|
Wt, 31 gru 2013, 17:21 |
|
|