Nawet, nawet... 6/10 Dużo blogów prowadzisz, ja ledwie jednego ^^
_________________ Coś o mojej skromnej osobie, jeśli ktoś ciekawy ^^:
Spoiler:
Mam 15 lat i niecodzienne podejście do życia. Zdarza mi się być romantyczką, ale też i wredną sadystką. Oczywiście jedynie dla moich wrogów, którzy ku mojej rozpaczy są tak samo liczni jak moi przyjaciele. Kocham Japonię, jej piękny język i sztukę. Uwielbiam czytać Mangi i oglądać Anime, a moje ulubione to Naruto, Kuroshitsuji, D Gray-Man, Death Note i Vampire Knight. Lubię jeszcze wiele Anime i Mang, ale jest tego tak dużo że nie starczy mi czasu na ich wypisanie. Dodatkowym utrudnieniem jest to, że cały czas ich przybywa. Reksia uwielbiam odkąd w łapki wpadła mi pierwsza część ^^ Mimo iż od tamtego czasu minęło już hohohohoho~ i trochę, to do tej pory każde kolejne podejście do którejkolwiek części jest podejściem jeszcze lepszym
Hmm... Ciut za długi jak na mój gust. Mógłbym się też doczepić tego, że linkując do swojego Chomika, wspierasz piractwo (i to przeciwko AM). 6/10.
Hmm... House of Anubis i fragment? No nie wiem. 5/10.
_________________ polecam ,,dynastie Miziołków,,, Kaszydło- homo nie bardzo sapiens. Mamiszon- ekolog,kucharka,psycholog,wróżka,pisarka,feministka etc.,etc,(wszystko jeden tydzień) Miziołek- to idiotyczne przezwisko przylgnęło do mnie kiedy miałem 2 lata.Zarecytowałem przy całej rodzinie ,,aniołek MIZIOŁEK róża balia wściekły pies,,(...) rodzice musieliby sprawdzić metryczkę by zobaczyć jak mi dali na imię! Papiszon- łakomczuch, maniak techniki komputerowej. Mały Potwór - samiczka trojga imion:Anna Klementyna Natalia , udaje że jest głupia by mieć w rodzinie stopień ukochanego bobasa.
Cz, 4 kwi 2013, 13:20
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
Re: Oceń podpis osoby powyżej
Troszkę za dużo. Może użyć spoilera? Ostatecznie-8/10
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość