|
|
Teraz jest Śr, 16 kwi 2025, 14:10
|
Pudełka gier z Reksiem zaprojektowane przez was
Autor |
Wiadomość |
Jimmi Strona
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 22 lis 2007, 20:28 Posty: 316 Lokalizacja: Londyn
Naklejki: 3
|
 Re: Pudełka gier z Reksiem zaprojektowane przez was
Niestety mam pewną zasadę... jak mam robić na komputerze pudełka, to robie tak zwane "składaki screenów". Tym sposobem zostało wykonane moje pudełko. Mogę spróbować odpalić Painta i zrobić własne, ale inne.
_________________ Avatar został wykonany przeze mnie.
|
Pt, 25 lis 2011, 16:55 |
|
 |
Jimmi Strona
Forumowy Artysta
|
Uff... Ostatnio miałem wenę twórczą i chwilę wolnego czasu, to postanowiłem zrobić projekt nowej okładki. Efekt:  To okładka do całej serii Przygody Reksia  Mam nadzieję, że się wam spodoba
|
Pt, 7 wrz 2012, 00:01 |
|
 |
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
A to moje:  Może takie sobie.Nie mam talentu  .
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
So, 8 wrz 2012, 16:50 |
|
 |
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
To pudełko jest zrobione na podstawie mojego i Żelka komiksu pt. ''Reksio i Czarna Różdżka'' Nowe odcinki we wakacje !  Podoba się?
|
So, 3 lis 2012, 14:07 |
|
 |
Dino102
Bywalec Nory
Naklejki: 0
|
Brawo Mątek. 10/10
|
Śr, 7 lis 2012, 17:21 |
|
 |
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
|
Oh jakie fajne projekty. Matek brakuje mi opisów i więcej rzeczy przydałoby się na wierzchu ( m.in rzeczonej różdżki ) 7/10 Kretes 102 paint ... ogólnie pomysł ciekawy jednak strona graficzna ( jaskrawe kolory ) dają wiele do życzenia 4/10 jaller98 Naprawdę na poziomie  10/10 mistrz GIMPa XD
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum  Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju  Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Pn, 31 gru 2012, 18:19 |
|
 |
Jimmi Strona
Forumowy Artysta
|
 Nagły przypływ weny  Może dla niektórych być trochę nie za bardzo przez te parodie Metallici, ale mam nadzieję, że się wam spodoba 
|
So, 5 sty 2013, 18:43 |
|
 |
takijeden
Norman
|
Ładny przypływ weny jaller98, ale "wujek Kretes" przez "u".
_________________Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go.Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę. Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy). http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl/pliki/kretes/forum/reksioforum/viewtopic.php?f=23&t=7922
|
Cz, 10 sty 2013, 19:09 |
|
 |
Jimmi Strona
Forumowy Artysta
|
Mała wtopka  zawsze mam problem z "wujkiem" i co ma być z dużej litery.
|
Cz, 10 sty 2013, 21:11 |
|
 |
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
|
 Pudełko bardzo fajne i ciekawe.
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA. Vamos!Na zawsze!
|
Cz, 10 sty 2013, 21:55 |
|
 |
HiperMonk
Bywalec Nory
|
Bardzo dobre wykonanie  KUPIŁBYM 
_________________Siemka  Zapraszam na mój fanpage na Facebooku: https://www.facebook.com/NajlepsiPrzyja ... ts&fref=ts 
|
Pt, 11 sty 2013, 19:37 |
|
 |
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
A to moje:  A to czarne na żółtym tle to Postać tajemnicza.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
So, 26 sty 2013, 17:04 |
|
 |
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
|
Trochę te zdjęcia piskselowe i trochę brzydko wklejone. Ale za chęci daję 7,5/10 
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA. Vamos!Na zawsze!
|
So, 26 sty 2013, 19:51 |
|
 |
HiperMonk
Bywalec Nory
|
Trochę nie estetycznie zrobione  Ale dam ci 6/10 
_________________Siemka  Zapraszam na mój fanpage na Facebooku: https://www.facebook.com/NajlepsiPrzyja ... ts&fref=ts 
|
N, 27 sty 2013, 18:38 |
|
 |
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
Oto moje nowe pudełko:  Pudełko robiłem na szybko więc nie jest najlepsze  Miałem głównie problem z wymyśleniem fabuły i tytułu 
|
N, 10 mar 2013, 17:20 |
|
|