|
|
Teraz jest N, 12 sty 2025, 13:50
|
Jaka jest wasza ulubiona gra?
Autor |
Wiadomość |
Ewka
Roz-kreca się
|
Re: Jaka jest wasza ulubiona gra?
MineCraft (oczywiście też lubię Reksia), GODS Kraina Nieskończoności.
|
Cz, 8 mar 2012, 17:19 |
|
|
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
Naklejki: 0
|
Top 10(x-box360): 1.Battlefield 3 2.Battlefield 2 3.CoD:Moder Warfe 3 4.CoD:Moder Warfe 2 5.Need for Speed:Most Wanted 6.Star Wars FU 7.Star War FU2 8.GTA IV 9.Fifa11 10.Lego Batman
Top 10 na komputer napisze za niedługo.Muszę się zastanowić.
|
Pt, 9 mar 2012, 16:00 |
|
|
Nika
Projektantka Mostów
Dołączył(a): N, 28 sie 2011, 20:11 Posty: 307 Lokalizacja: W kapeluszu. Chyba.
Naklejki: 3
|
Z Aidem to oczywiście że Reksio! A najbardziej Czarodziejów. A z innych Rayman M.
_________________ To właśnie jest kolor mojej magicznej aury. Pamiętaj, że po niej zawsze przychodzi czas na zaklęcie. Nie no, to już 2019, a ja dalej czekam na CoS2!
Zzz... Reksie... Zzz... Więcej Reksiów...
|
N, 11 mar 2012, 17:09 |
|
|
Guard
Roz-krecony
Dołączył(a): N, 6 mar 2011, 13:08 Posty: 175 Lokalizacja: Planeta Reach
|
To są gry w które od jakiegoś czasu gram: 1.Driver: Parallel Lines- Świetna gra, by nie powiedzieć że zaje***ta. Chodzi w niej głównie oto że jeździ się samochodem, ale strzelać też się da, z samochodu, a z samochodu można wyjść i strzelać w wszystko AK-47 2.League of Legends- Naprawdę fajna siećiówka, ale mi się zepsuła. 3.PoP Warrior Within- Co prawda nie grałem, zainstalowałem to straszydło w czwartek, do poniedziałku zagram. A to w które już nie gram (rzadko), ale są zaje***te: Rayman Origins- Trudna jak [CENZURA] platformówka, mam od sierpnia i jeszcze nie przeszedłem. Astro Avenger 2- Fajna giera, steruje się statkiem i roz***prza inne. A to gry, które chcę: GTA III- A po co mówić, o czym jest ta epicka gra. Spore- Też fajne, a nie mam. FTL- Zajefajne o statku, latasz statkiem i roz... walasz inne. Klasyk. Minecraft- No, co to jest to tylko idiocie trzeba mówić.
_________________Mirëmbrëma! Zjadłem już ciastka! Jestem! Halo?Co tu się odbywa? Bo ja ni wim! Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem, przyjdź pan jutro! Albo najlepiej w ogóle! Bo ja się nie znam! Mój avatar powstał w profesjonalnym programie graficznym zwanym Pejnt. PC > PSP > PS3 > PS Vita > PC > Xbox 360
|
So, 15 gru 2012, 09:48 |
|
|
takijeden
Norman
|
Seria Przygody Reksia i gry firmy Amanita Design.
_________________Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go.Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę. Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy). http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl/pliki/kretes/forum/reksioforum/viewtopic.php?f=23&t=7922
|
So, 15 gru 2012, 12:33 |
|
|
Rilana
Norman
|
A ja powiem szybko, bo mi się rozpisywać nie chce. x'3 A nóż widelec ktoś będzie te tytuły znał.
1. Far Cry 3. 2. Mass Effect [Cała trylogia, mimo, że w 1 grałam tylko trochę. x'3] 3. Dead Island. 4. Dishonored. 5. Darksiders II. 6. The Binding Of Isaac. 7. Minecraft. 8. Osu. 9. Botanicula/Machinarium. [Obie bardzo lubię, więc nie wiem, która powinna pierwsza być. x'3] 10. Sim 3. c:
No, taka Top 10 wyszła. x3
_________________ Powróciłam, ożyłam ponownie i nie zamierzam się już wynosić. :3
|
Pn, 11 lut 2013, 22:15 |
|
|
MrF11
Bywalec Nory
Dołączył(a): Cz, 17 lut 2011, 17:58 Posty: 59 Lokalizacja: Prospit
|
To przyjmijmy, że post, który to napisałem kiedyś już stracił swą ważność.
1. Team Fortress 2 Wciąga. Bardzo. Za bardzo, nie powiem ile już godzin w nią przegrałem bo by wyszło na jaw iż jestem nołlajfem ;_; 2. Portal 2 Grafika, fabuła i wsparcie ze strony społecznośc. 'Nuff said. 3. The Legend of Zelda: Majora's Mask Zelda to zelda, klasyka. 4. Earthbound Imo najbardziej niedoceniona gra w historii, zdecydowanie jeden z mych ulubionych rpgów. 5. Deus Ex: Human Revolution Klimat i oprawa graficzna czynią z tej gry prawdziwe arcydzieło. Skradanka jakich mało.
Wt, 12 lut 2013, 17:47 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
Aidem Media: 1. Reksio i Wehikuł Czasu 2. Dodatki do PR(w akcji, TTW). 3.Piraci Korona WładzyNie z Aidem Media: 1.Shrek Forever-Activision 2.Angry Birds-Rovio 3.Bad Pigges-Rovio Które chcę mieć: 1.Spore-świetna gra, ale nie mam. 2. CoS3 3. Freak Files ------------------------------- Legenda: pogrubienie=ulubione podkreślenie=jak wyjdą to kupię
|
N, 14 kwi 2013, 08:51 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 1 sie 2012, 18:14 Posty: 659 Lokalizacja: Międzysieć
|
Przygody Reksia, minecraft, angry birds (ogół), starcraft 2
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
Pn, 29 kwi 2013, 07:53 |
|
|
Guard
Roz-krecony
Dołączył(a): N, 6 mar 2011, 13:08 Posty: 175 Lokalizacja: Planeta Reach
|
1. Assassin's Creed III- nie mam 2. LEGO Władca pierścieni- mam demko 3. LEGO Star Wars II- mam 4. RIMS- mam 5. Minecraft- mam demko 6. LEGO Batman DC SH 2- mam
_________________Mirëmbrëma! Zjadłem już ciastka! Jestem! Halo?Co tu się odbywa? Bo ja ni wim! Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem, przyjdź pan jutro! Albo najlepiej w ogóle! Bo ja się nie znam! Mój avatar powstał w profesjonalnym programie graficznym zwanym Pejnt. PC > PSP > PS3 > PS Vita > PC > Xbox 360
|
Pn, 29 kwi 2013, 15:00 |
|
|