Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
Czy polecicie kupić tę grę?
Jestem ciekaw, czy waszym zdaniem warto wydać pieniądze na tę grę... Czy polecicie ją? Uzasadnijcie swoją wypowiedź (brzmię jak nauczyciel polskiego )
Wt, 7 maja 2013, 17:48
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
Re: Czy polecicie kupić tę grę?
Proszę pana, otóż moim skromnym zdaniem ta gra jest naprawdę fajna. Ma ciekawą fabułę, fajne postacie, dużo aluzji i oczywiście grafika 2D! Jest w niej dużo więcej myślenia niż w PR. Warto wydać pieniądze. Adam, żałuj. W pewnym okresie istnienia Wieloświata, Aidem zawarło umowę z Minimini i ta sprzedawała Piratów w promocji
Ja na samym początku miałem opory przed kupnem tej gry. Jak nie patrzeć pierwsza części Bolka i Lolka była dosyć nudna i bardzo łatwa, przynajmniej na taką wyglądała. Nie miałem więc powodów by kupić dwójkę. I nie kupiłem jej. Dostałem. I przyznam szczerze, że gdybym mógł cofnąć czas to kupiłbym se ją o wiele wcześniej. Jest warta wydania ok. 30 zł. Plusy: - Wciągająca i ciekawa fabuła. - Dosyć trudne zagadki i minigierki. - Ciekawa oprawa muzyczna. - Ciekawe wątki. - Jest humor. - Ciekawe postacie. - Ta gra to coś w stylu PR. - Dosyć długa. To jest oczywiście tylko kilka plusów, tej gry. Na prawdę warto ją kupić. Polecam.
_________________ Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
Według mnie to świetna gra która daje do myślenia szereg zagadek z wieloma odpowiedziami oraz możliwość wykonania zadań końcowych na dwa sposoby. Po za tym zadania dodatkowe mogą ci pomóc...Nie! więcej nie zdradzę.Polecam grę
_________________ polecam ,,dynastie Miziołków,,, Kaszydło- homo nie bardzo sapiens. Mamiszon- ekolog,kucharka,psycholog,wróżka,pisarka,feministka etc.,etc,(wszystko jeden tydzień) Miziołek- to idiotyczne przezwisko przylgnęło do mnie kiedy miałem 2 lata.Zarecytowałem przy całej rodzinie ,,aniołek MIZIOŁEK róża balia wściekły pies,,(...) rodzice musieliby sprawdzić metryczkę by zobaczyć jak mi dali na imię! Papiszon- łakomczuch, maniak techniki komputerowej. Mały Potwór - samiczka trojga imion:Anna Klementyna Natalia , udaje że jest głupia by mieć w rodzinie stopień ukochanego bobasa.
Osobiście polecam tę grę, ponieważ jest fajna i można się przyjemnie bawić przy Bolku i Lolku. Ale oczywiście ta gra ma minusy, czyli czekanie za końcem rozmowy. Ale poza tym kupcie tę grę. Polecam.
_________________ Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości