|
|
Teraz jest Śr, 20 lis 2024, 13:21
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Guard
Roz-krecony
Dołączył(a): N, 6 mar 2011, 13:08 Posty: 175 Lokalizacja: Planeta Reach
Naklejki: 0
|
#3 Kot i Kretes
Kot: Wy wy wy wy... wy wy wy... wy wy wy... kurczę płyta się zacięła. Popsuliście ją! Wy wy wy dziady jedne No taka książka była Zagrajcie ze mną w multi Co, boicie się wy nooby Bo ja jestem Pr0! A więc się utopcie W galaretce W galaretce W galaretce W wiśniowej galaretce! Jakbym miał AK 40 7 To bym To bym Was postrzelił!!!! Kretes: Dzień dobry panom Podobno jest tu nielegalna Działalność u was. A to bardzo bardzo bardzo bardzo brzydko brzydko brzydko Jak normalnie krzesło Jak normalnie Tibia A to czyste zła są I to jeszcze połączone! Utopcie się w basenie w basenie w basenie w basenie w basenie z KECZUPEM!
_________________Mirëmbrëma! Zjadłem już ciastka! Jestem! Halo?Co tu się odbywa? Bo ja ni wim! Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem, przyjdź pan jutro! Albo najlepiej w ogóle! Bo ja się nie znam! Mój avatar powstał w profesjonalnym programie graficznym zwanym Pejnt. PC > PSP > PS3 > PS Vita > PC > Xbox 360
|
So, 18 maja 2013, 20:23 |
|
|
Cesarz Fiction
Norman
Dołączył(a): Wt, 7 maja 2013, 21:25 Posty: 225 Lokalizacja: Pałac Cesarski, Archipelag Kreacji
|
Re: #3 Kot i Kretes
Podstawowa zasada rap battle, rymy, została mocno naruszona. Ocena, jaką mogę wystawić w tej chwili, to 4/10. Chcesz taką otrzymać czy wolisz poprawić i otrzymać większą? Przypominam też, że dodanie żartów ośmieszających rywala jest bardzo mile widziane - przykładowo przeciwnik Kretesa mógłby powiedzieć, że gdy kret staje na wadze, to widzi swój pesel. Bądź jednak oryginalny i, jeśli postanowisz poprawić, nie powtarzaj, tylko wymyśl coś oryginalnego.
_________________ Cesarzuję pogrubionym złotym. Bo niby czym innym?
|
So, 18 maja 2013, 20:32 |
|
|
Guard
Roz-krecony
Dołączył(a): N, 6 mar 2011, 13:08 Posty: 175 Lokalizacja: Planeta Reach
|
Poprawiam: Kot: Joł Joł Joł ej ty rybo ty, ej ty rybo ty, ni umisz ni umisz żreć mięsa zębów ni masz, joł joł joł! Przeciwnik: Ni umisz, ni umisz pływoć ty łojeju jaki ty milusi mokre futereczko łojeju łojeju łojeju Kot: No mi przykro bardzo ależ ty w FARCRAJA TRZY NI GROŁEŚ NI GROŁEŚ I CIĘ KAZUAR ZADZIOBAŁ ZADZIOBAŁ ALEŻ MNIE TO BARDZO CIESZY ŁOJEJU ŁOJEJU Przeciwnik: Zgniłeś w galaretce Zgniłeś w galaretce Zgniłeś w galaretce hła hła hła hła hła hła Kretesa anuluje.
_________________Mirëmbrëma! Zjadłem już ciastka! Jestem! Halo?Co tu się odbywa? Bo ja ni wim! Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem, przyjdź pan jutro! Albo najlepiej w ogóle! Bo ja się nie znam! Mój avatar powstał w profesjonalnym programie graficznym zwanym Pejnt. PC > PSP > PS3 > PS Vita > PC > Xbox 360
|
So, 18 maja 2013, 20:42 |
|
|
Cesarz Fiction
Norman
Dołączył(a): Wt, 7 maja 2013, 21:25 Posty: 225 Lokalizacja: Pałac Cesarski, Archipelag Kreacji
|
Namiestnik nie wydawał się bawić dobrze. Wyglądał wręcz, jakby ledwo powstrzymywał grymas. -No dobrze. Wyłączcie to już, chyba faktycznie zacięła się płyta... Brzmiało to, jakby ktoś próbował napisać rap battle, choć nigdy żadnej nie widział i nie słyszał. Niska jakość. Może... 3/10?
_________________ Cesarzuję pogrubionym złotym. Bo niby czym innym?
|
Pn, 20 maja 2013, 14:49 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|