|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest Śr, 20 lis 2024, 09:32
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
[#3]Bianka vs Ramon Sklepowa Kłótnia
Autor |
Wiadomość |
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
[#3]Bianka vs Ramon Sklepowa Kłótnia
Ramon:
Moje bataty są wspaniałe Objadę nimi wszystkie kraje. Są lepsze od buraków Bataty, bataty. Są bez braków! Bianka:
Ty się mylisz, mój złoty Bataty włóż w papiloty. Bo cebule, dobra sztuka każdy kupi żadnego nie oszukam!
Ramon: Tak, tak Bianko twe cebule są przegniłe, a buraki nie są młode już nie takie złote, tylko stare i ogniłe.
Mój asortyment wszyscy znają i do mnie wszystkich zapraszają więc schowaj te znigłki. Me bataty to nie zmyłki!
Bianka: Och ty stary rolniku, ile kurek jest w kurniku, lepiej tam idź bo tam lepiej a bataty to na kompost, może będzie lepszy komfort.....
Ramon: Lepiej nie bądź taka cwana bo nie sprzedasz dziś buraka! Ja już wszystko zrobię żebyś nie dostała nawet mrowie!
Bianka:
Ja już mogę nic nie sprzedać niż na ciebie oczy wlepiać!!! Lepiej najpierw idź już po nie niż się chwalić. Twoje zdrowie!
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Pn, 20 maja 2013, 15:34 |
|
|
Cesarz Fiction
Norman
Dołączył(a): Wt, 7 maja 2013, 21:25 Posty: 225 Lokalizacja: Pałac Cesarski, Archipelag Kreacji
Naklejki: 0
|
Re: [#3]Bianka vs Ramon Sklepowa Kłótnia
-Ach, nie ma to jak kłótnia w konkurencji spożywczej! - stwierdził Namiestnik. - Idealnie też tu nie jest, ale bardzo, bardzo dobrze! Spokojnie mogę dać 7/10.
_________________ Cesarzuję pogrubionym złotym. Bo niby czym innym?
|
Pn, 20 maja 2013, 15:42 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|