Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
Pictoo
Wczoraj na swoim kanale AidemMedia udostępniło trial nowej gry swojego wykonania:
Czyżby zgadywanki? Podoba wam się ten trial? Jakie są wasze uczucia w stosunku do tej gry? Mi osobiście w trailerze podoba się prostota, żadnych cieni i wielkich kontrastów. A co wy myślicie? Tu rozmawiamy o Pictoo!
Hmmm... widziałem już coś bardzo podobnego, mianowicie Icomania! Ciekawa gierka na androida, ale ciekawe jak będzie z tą grą od aidem
_________________ Avatar został wykonany przeze mnie.
Cz, 23 maja 2013, 18:27
AdamMag
Mag bezczelny
Re: Pictoo
Hehe, Aidem Media jest potwornie szybkie... Gra jest już w AppStorze Pocieszne jest natomiast to, że jest w niej całe 12 języków w tym polski. http://aidemmedia.com/Pictoo Cóż, ta gra wydaje się na prawdę nie zła i już ją lubię AidemMedia, szybko róbcie na Androidy PS. W ofercie Aidem pojawiło się jeszcze kilka innych gier...
Intryguje mnie ta gierka. Ciekawe kiedy będzie? Bo chciałbym z nią zagrać.
_________________ Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
N, 2 cze 2013, 12:44
AdamMag
Mag bezczelny
Re: Pictoo
Niezmiernie miło mi was wszystkich poinformować, że przedwczoraj wyszła gra Pictoo na Androida i jest dostępna w Google Play, chodź pod trochę dłuższym tytułem
Co myślicie o tak szybkim wypuszczeniu gry na Andki? Przecież tradycyjnie musimy czekać na wyjście gry iOS dla Androida, a tu proszę jaka niespodzianka
N, 16 cze 2013, 17:54
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
Zapomniałem napisać wczoraj ^^, ale pobrałem w niedzielę jako 11 osoba(to moja szczęśliwa liczba, również dlatego, że często jest związana z moim życiem).
@odkop Niedawno tą grę zainstalowałem na tablecie i muszę przyznać, że jest bardzo fajna. Odgadywanki są bardzo fajne, bo zawsze można pomyśleć i zgadnąć co kryje się za obrazkiem. Niektóre są aż tak banalne, że od razu widać, co to jest, ale niektóre naprawdę wymagają ruszenia swoich szarych komórek i przeanalizowania tego obrazka, aby w końcu dojść do tego co to jest. Jeśli ktoś jeszcze w to nie grał, to naprawdę polecam. Bo warto jest zagrać w taką fajną gierkę. Pozdrawiam, Kretes102.
_________________ Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości