Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
#3 Rap Battle - Kretes vs. Narrator
Kretes: Witam, witam Krety, Ależ tu balety! Zaraz tu się zacznie, Całkiem niezłe drganie, Bo narrator biedy, w grach całkowicie zbędny, w niczym nie potrzebny, dostanie lanie , tak jak na talerzu danie!
Narrator: No to zobaczymy, kogo tu zmiażdżymy, bo tu taki biedny, i okropnie zrzędny , oraz bardzo wredny, Kretes sobie stoi.
Kretes: Jesteś taki śmieszny, jak kret bezgrzeszny, nie masz nawet twarzy, i obrażasz Cesarzy!
Narrator: A ty głupi krecie, brzuch masz większy niż, ten na świecie ponoć największy, oraz zjadasz dżdżownice, te co mieszkają w klinice!
Kretes: Ja jestem bohaterem, a nie zwykłym zerem, więc już lepiej zamilcz, bo i tak przegrywasz!
Narrator: A ty jesteś kretem, może nawet śmieciem, Molly cie pokochała, bo już dosyć czekania na innego miała
Kretes: A ty nie masz nikogo, i zrobię z tego logo, mogę się spokojnie odprężyć, i ciebie przezwyciężyć!
Narrator: Tyle że ja, mam przynajmniej klasę, mam wielką kasę, a Kretesowi nie zapłacę!
Kretes: Nigdy nie pomagasz, tylko wszystkim przeszkadzasz.
Narrator: Ja tu jestem lepszy, i nie taki tępszy, w rękach władze mam, i dzięki mnie fuchę masz!
Kretes: Zaraz Ciebie zwolnią, i będziemy mieli spokój, a ty dostaniesz serca niepokój, i będziesz miał tylko przedpokój!
Narrator: Dobra, dobra, nasz szef jest jak kobra, do nikogo nie dzwoń, błagam Cię proszę, wygrałeś to jak pływające w zupce łososie!
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
Cesarz Fiction
Norman
Dołączył(a): Wt, 7 maja 2013, 21:25 Posty: 225 Lokalizacja: Pałac Cesarski, Archipelag Kreacji
Naklejki: 0
|
Re: #3 Rap Battle - Kretes vs. Narrator
"Molly cię pokochała, bo już dosyć czekania na innego miała" -Oooo tak, właśnie takie uszczypliwe teksty są najmilej widziane - powiedział zadowolony Namiestnik. - Bardzo mi się podobało. Momentami się nie rymuje, ale ta Rap Battle była dłuższa i bardziej sensowna w przebiegu od pozostałych. Dlatego też myślę, że należy się ocena wyższa od tych, które miały pozostałe. Praca otrzymuje wynik 8/10.
_________________ Cesarzuję pogrubionym złotym. Bo niby czym innym?
|