|
|
Teraz jest So, 16 lis 2024, 21:42
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
9# Zaklęcie zniekształcenia
Autor |
Wiadomość |
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
9# Zaklęcie zniekształcenia
Mam nadzieję, że można jeszcze umieszczać? Biorę udział pierwszy raz... Nazwa: Zaklęcie zniekształcenia ( Incantamentum Deformitatem, używane do ataku. Opis: Ogółem mówiąc, zaklęcie zniekształca przeciwnika, tj. powiększa mu 4x głowę, wydłuża rękę, nogę... W dodatku rozmywa jego ciało. Zaklęcie działa 30s., ale to wystarcza, aby wróg się zdezorientował. Rzuca się je wymawiając słowa poczhyłą czcionką. UWAGA! Jeśli powie się " Incantamentum deformitatem meum", zostaniesz rozmyty (ale spokojnie, nic ci się nie stanie), możesz się wtedy ukryć przed przeciwnikiem lub niezauważenie zaatakować go. Aby zakończyć działanie zaklęcia na sobie, należy powiedzieć " Deformitatem stop". Wygląd: http://img194.imageshack.us/img194/6905/dfgsgdgag.png
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
Pt, 7 cze 2013, 20:32 |
|
|
Cesarz Fiction
Norman
Dołączył(a): Wt, 7 maja 2013, 21:25 Posty: 225 Lokalizacja: Pałac Cesarski, Archipelag Kreacji
Naklejki: 0
|
Re: 9# Zaklęcie zniekształcenia
Wygląd zaklęcia i jego symbol to nie to samo. Prześlij symbol.
_________________ Cesarzuję pogrubionym złotym. Bo niby czym innym?
|
Pt, 7 cze 2013, 22:56 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
So, 8 cze 2013, 16:01 |
|
|
Cesarz Fiction
Norman
Dołączył(a): Wt, 7 maja 2013, 21:25 Posty: 225 Lokalizacja: Pałac Cesarski, Archipelag Kreacji
Naklejki: 0
|
-Symbol niezbyt skomplikowany, z działaniem byłoby trudniej - ocenił arcymag. - Czary przemiany są złożone, ale chyba uda mi się to wykombinować. 7/10
_________________ Cesarzuję pogrubionym złotym. Bo niby czym innym?
|
So, 8 cze 2013, 16:10 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|