|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 19:39
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Nika
Projektantka Mostów
Dołączył(a): N, 28 sie 2011, 20:11 Posty: 307 Lokalizacja: W kapeluszu. Chyba.
Naklejki: 3
|
Nika
Nika Średniowieczny rycerz pochodzący ze starych okolic reksiowego podwórka. Będąc na samotnej wyprawie odnalazła norę, zamieszkaną najpewniej przez jakiegoś kreta. Tam spotkała Pana Potwora, który oświadczył jej, że będzie trzymał ją i jej przyjaciół, dopóki nie nadejdzie dzień wielkiego Turnieju Rycerskiego. Postanowiła zostać, zważywszy na to, że może Pan Potwór da za wygraną coś interesującego?
PS.Mam nadzieję, że dobrze to uzupełniłam...
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
_________________ To właśnie jest kolor mojej magicznej aury. Pamiętaj, że po niej zawsze przychodzi czas na zaklęcie. Nie no, to już 2019, a ja dalej czekam na CoS2!
Zzz... Reksie... Zzz... Więcej Reksiów...
|
Śr, 12 cze 2013, 17:44 |
|
|
Pan Potwór
I'm Monster And I Know it!
Dołączył(a): Śr, 31 paź 2012, 17:40 Posty: 341 Lokalizacja: Nora Pana Potwora.
Naklejki: 0
|
Re: Nika
No to się wydało... Cóż.. Zapraszam potwornie pięknie do poczekalni.
_________________ Pora na dobranoc gdy już księżyc świeci... Dzieci lubią Pana Potwora, Pan Potwór zjada dzieci..
|
Śr, 12 cze 2013, 18:23 |
|
|
Nika
Projektantka Mostów
Dołączył(a): N, 28 sie 2011, 20:11 Posty: 307 Lokalizacja: W kapeluszu. Chyba.
Naklejki: 3
|
Re: Nika
Statek... No, przynajmniej pływa. Chyba.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
_________________ To właśnie jest kolor mojej magicznej aury. Pamiętaj, że po niej zawsze przychodzi czas na zaklęcie. Nie no, to już 2019, a ja dalej czekam na CoS2!
Zzz... Reksie... Zzz... Więcej Reksiów...
|
So, 17 sie 2013, 19:37 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|