|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 07:47
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Podwórkowiec 46
Roz-krecony
Dołączył(a): Śr, 15 maja 2013, 21:22 Posty: 129 Lokalizacja: Blisko i daleko w tym całym Wieloświecie
Naklejki: 1
|
Filmy Disneya
Tydzień temu obejrzałem sobie "Herculesa" , "Aladyna" , "Dzwonnika z Notre Dame" i "Piękna i Bestię" Fajnie było je obejrzeć po paru latach Jak wam się kojarzy ta "Klasyka Disneya" Dodam tylko że mój ulubiony to "Hercules" , a ulubione postacie to Hades i Meg
_________________ Pozytywny forumowicz wita. Forum Przygód Reksia jest super! Płonna nadzieja na to, że Reksio i Kretes jeszcze powrócą.
|
Śr, 12 cze 2013, 14:43 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
Re: Filmy Disneya
Był już podobny temat: viewtopic.php?f=4&t=5767&start=30To się chyba do tego zalicza?
|
Cz, 13 cze 2013, 20:02 |
|
|
Podwórkowiec 46
Roz-krecony
Dołączył(a): Śr, 15 maja 2013, 21:22 Posty: 129 Lokalizacja: Blisko i daleko w tym całym Wieloświecie
Naklejki: 1
|
Tamten temat jest o "bajkach" ogółem. Mnie chodziło konkretnie o filmy z tzn. "Renesansu Disneya". I nie o to co pamiętamy, tylko o jakaś wasza recenzję, wasze zdanie
_________________ Pozytywny forumowicz wita. Forum Przygód Reksia jest super! Płonna nadzieja na to, że Reksio i Kretes jeszcze powrócą.
|
Cz, 13 cze 2013, 21:19 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
@odkop
No, muszę powiedzieć, że filmy Disneya kiedyś były po prostu niesamowite i niezwykłe. Szczególnie "Hercules", "Aladyn", "Król Lew", "Piękna i Bestia"... Są po prostu epickie i są klasyką gatunku. Mam nadzieję, że następne pokolenia będą się na takich filmach wzorować i nasi potomkowie przeżyją równie dużo, a może nawet większe, emocje oglądając "bajki".
|
Śr, 17 wrz 2014, 19:42 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|