|
|
Teraz jest Pt, 31 sty 2025, 08:10
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 14 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Ankiety
Ten temat będzie poświęcony, wymyślaniu tematów do ankiet, i wstawiania ich wyników. Tak jak wcześniej napisałem, będę zajmował się przeprowadzaniem takich ankiet, więc zaproponuję wam temat pierwszej. Skoro tematem głównym numeru pierwszego będzie rozkwit forum, pomyślałem, że można by było zrobić coś w tą mańkę. Proponuję: Jak myślisz, co przyczyniło się najwięcej do rozkwitu forum?Tutaj pojawiła by się lista rzeczy, które tak jakby wystartowały niedawno, w okresie rozkwitu. Co sądzicie?
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
Wt, 11 cze 2013, 13:11 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Re: Ankiety
Moim zdaniem dobry temat. Można by też spytać się w gazetce userów, czego teraz oczekują. Moderatorium to nie jasnowidze, my też potrzebujemy wskazówek.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Wt, 11 cze 2013, 14:42 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
Bardzo dobry pomysł na ankietę. To co proponuje Nieznany można zrobić w Ankiecie do numeru 2 czy coś, by nie przesadzać w ilości. Tą ankietą zajmujesz się drogą Prywatnych Wiadomości ? Oby tylko dane były dość wiarygodne, bo nie chcę by doszło tu do Komunistycznego Cudu 120 % głosujących itp XD
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Pt, 14 cze 2013, 16:08 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
|
Tak, Ankiety będę przeprowadzał na PW. Teraz muszę jednak poczekać, na zgodę Niki i Jallera. PS: Spoko, umiem liczyć.
|
Pt, 14 cze 2013, 16:12 |
|
|
spidi
|
Ok rozumiem, rozumiem PS. To dobrze, ja teoretycznie też, ale np. panie ze sklepów mają zawsze ze mną same problemy 2 lizaki ? -tak -1,60zł - proszę *daje lizaki * - @____@ * a temu co ? * - aaa.... pieniądze XD
Więc nigdy nic nie wiadomo. Jeżeli możesz do ankiety daj jakiś ładny wykres ( chyba najlepszy będzie kołowy, jeśli wiesz jak się je robi --> np. w excelu )
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Pt, 14 cze 2013, 16:33 |
|
|
Nika
Projektantka Mostów
Dołączył(a): N, 28 sie 2011, 20:11 Posty: 307 Lokalizacja: W kapeluszu. Chyba.
|
Tak, z ankietami to dobry pomysł. Temat, który zaproponowałeś Kacper akurat pasuje, a myślę, że każdy ma trochę inne zdanie związane z przełomem aktywności. Raczej nikt nie wybierze tej jednej samej propozycji, gdyż nie będzie mógł sprawdzić, co wybrali inni. Co do wykresu kołowego, nie jestem pewna, mi bardziej by pasował słupkowy, w pionie, ale nie będę się sprzeczać. Ale jeżeli już wykres kołowy, to powinien być widziany pod odpowiednim kątem, bo z góry to chyba nie będzie za specjalnie...
_________________ To właśnie jest kolor mojej magicznej aury. Pamiętaj, że po niej zawsze przychodzi czas na zaklęcie. Nie no, to już 2019, a ja dalej czekam na CoS2!
Zzz... Reksie... Zzz... Więcej Reksiów...
|
Pt, 14 cze 2013, 17:03 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
|
Niestety, wykonanie przeze mnie jakiegoś wykresu albo coś, jest raczej nie możliwe. Wszelkie programy rysownicze i tym podobne, nie trawią mojego notebooka. Mogę jedynie wstawić wyniki a ktoś wykonałby wykres.
|
Pt, 14 cze 2013, 17:55 |
|
|
Nika
Projektantka Mostów
Dołączył(a): N, 28 sie 2011, 20:11 Posty: 307 Lokalizacja: W kapeluszu. Chyba.
|
Ja bym mogła, mam Excela.
_________________ To właśnie jest kolor mojej magicznej aury. Pamiętaj, że po niej zawsze przychodzi czas na zaklęcie. Nie no, to już 2019, a ja dalej czekam na CoS2!
Zzz... Reksie... Zzz... Więcej Reksiów...
|
Pt, 14 cze 2013, 18:05 |
|
|
spidi
|
Nika rozumiem, chodzi o to że w kołowym, całe koło stanowi 100 % i można łatwo zauważyć jaka część koła to jaka odpowiedź w słupkowych,kolumnowych bądź liniowych nie widać pełni głosów ( w sensie musisz liczyć jak jest podane np. liczby oddanych głosów, chyba że dasz procenty <--- jak chcecie ja wam tylko proponuje to wasza gazetka etc :3 )
|
Pt, 14 cze 2013, 19:09 |
|
|
Jimmi Strona
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 22 lis 2007, 20:28 Posty: 316 Lokalizacja: Londyn
|
Ja w każdym razie zgadzam się na ankietę, dodają one powagi gazecie
_________________ Avatar został wykonany przeze mnie.
|
So, 15 cze 2013, 10:44 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
|
Okej. Propozycje odpowiedzi: - Zone of Emperator Fiction - Zapowiedź Mr. Monster Show - Nowe działy - Więcej userów - Powrót Odjechanego RPG - Wywiady - Pierwszy Epizod CoS2 - Powrót starych użytkowników Jeżeli macie jeszcze jakieś propozycje to piszcie.
|
N, 16 cze 2013, 10:30 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Mała poprawka: Emperor, nie Emperator. Poza tym podsumowałeś chyba wszystko... No, może dodaj jeszcze taką opcję: "Happeningi - ataki Mrocznych Panów itp". Myślę, że w takiej ankiecie należy dać prawo wybrania dwóch lub trzech opcji.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
N, 16 cze 2013, 10:36 |
|
|
spidi
|
Nie zapominajmy o pesymistach i niezdecydowanych - NIC! - nie mam zdania
|
N, 16 cze 2013, 14:55 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
|
Uwaga, Uwaga! Wyniki Ankiety numer jeden! Liczba chętnych do udziału w ankiecie: 8 Wybór odpowiedzi: 1. Zone of Emperor Fiction 2. Zapowiedź Mr. Monster Show 3. Nowe działy 4. Więcej userów 5. Powrót Odjechanego RPG 6. Wywiady 7. Pierwszy Epizod CoS2 8. Powrót starych użytkowników 9. Ataki mrocznych panów z gazowni 10. Nic 11. Nie mam zdania Max zaznaczonych odpowiedzi: 3 Numer 1: 4 głosy Numer 2: 4 głosy Numer 3: 1 głos Numer 4: 0 głosów Numer 5: 2 głosy Numer 6: 1 głos Numer 7: 2 głosy Numer 8: 1 głos Numer 9: 0 głosów Numer 10: 1 głos Numer 11: 0 głosów
|
So, 22 cze 2013, 16:56 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 14 ] |
|