|
|
Teraz jest Cz, 14 lis 2024, 22:38
|
Gala Nagród Forumowych 2013 - Zone of Emperor Fiction.
Gala Nagród Forumowych 2013 - Zone of Emperor Fiction.
Autor |
Wiadomość |
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
Re: Gala Nagród Forumowych 2013 - Zone of Emperor Fiction.
Zawsze kupywałem wieprzowe, a Filozof Wikipedia mówi, że kabanosy są tylko z wieprzowiny, a to że są z koniny to stereotyp. Zresztą nie ważne .
|
So, 22 cze 2013, 14:16 |
|
|
Jimmi Strona
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 22 lis 2007, 20:28 Posty: 316 Lokalizacja: Londyn
Naklejki: 3
|
A tak do tematu ogólnego, to chciałem napisać że Całe ZOEF było bardzo ciekawe, fajnie zrobione zadania, oceny na poziomie i ogólnie było fajnie. Nie podobało mi się jedynie zakończenie (Oczywiście jestem zadowolony z 4 miejsca ^^) z powodu prostego ogłoszenia wyników, a Destructor tylko zabrał rangi użytkownikom i kilka tematów na forum. Nic nie napisał, a szkoda, bo mimo całego zła, jakie w sobie krył, była to bardzo ciekawa postać. A co do wyników, Serdecznie gratuluję Kacprowi, Kretesowi i Autorowi Jesteście mistrzami
_________________ Avatar został wykonany przeze mnie.
|
So, 22 cze 2013, 14:36 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Bardzo dziękuje za gratulacje . Dziękuję też Modowni, za zorganizowanie i czas poświęcony ZOEF. Był to jeden z lepszych konkursów na forum, była dobra zabawa i oczywiście dobra rywalizacja. Oby MMS również dorównało ZOEF. Chciałbym jeszcze pogratulować, innym zwycięzcom.
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
So, 22 cze 2013, 15:10 |
|
|