|
|
Teraz jest Wt, 12 lis 2024, 19:12
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 12 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
Prośby do Karczmarza.
W tym temacie kierujemy prośby do Karczmarza.
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Pn, 17 cze 2013, 15:56 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
Re: Prośby do Karczmarza.
Pan Dziwna Istota bardzo prosi o pokwitowanie umowy dla jakiegoś Starszego Pana...
|
Pn, 17 cze 2013, 17:00 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
|
Karczmarz z racji tego, że był bardzo nieufnym karczmarzem, powiedział, że zmuszony będziesz wykonać jedno z tygodniowych zadań, żeby móc liczyć na podbicie jego pieczątką umowy. To od ciebie już zależy, które z nich wykonasz.
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Pn, 17 cze 2013, 18:16 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
|
So, 22 cze 2013, 09:23 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
|
Karczmarz roześmiał się, po czym powiedział: - Chyba kpisz! Odpowiedziałeś tylko na jedno pytanie i to jeszcze w niepełny sposób. Chcąc rozwiązać zadanie, zmuszony będziesz odpowiedzieć na wszystkie pytania. Możesz też wykonać quest pierwszy, jeśli ten wyda ci się łatwiejszy. Aha i jeszcze jedno: nie pisz tu rozwiązań, gdyż osoby po tobie będą miały ułatwione zadanie. Odpowiedzi wyślij pewnemu dyskretnemu kotu z mieczem świetlnym, który mi je później przekaże.
|
So, 22 cze 2013, 15:55 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
-Dzień dobry. Zostałem zmuszony do dostania od pana pieczątki. Jestem otwarty na propozycje.
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
N, 23 cze 2013, 12:26 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Witam, pana. Czy mógłbym dostać pieczątkę? To ważne jest. Mogę nawet odpowiadać na pytania.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
N, 23 cze 2013, 13:06 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
|
Karczmarz z racji tego, że był bardzo nieufnym karczmarzem, powiedział, że zmuszeni będziecie wykonać jedno z tygodniowych zadań, żeby móc liczyć na zdobycie jego pieczątki. To od was zależy już które z nich wykonacie.
|
Wt, 25 cze 2013, 12:33 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Drogi Karczmarzu, wykonałem kiedyś zadanie, więc mam nadzieję, że przełamałem twą nieufność. Proszę o piecząteczkę.
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Śr, 26 cze 2013, 18:05 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
|
Ahem... Panie Karczmarzu? Mogę dostać pieczątkę? Nie? Naprawdę muszę wykonać zadanie? Och. No dobrze, panie Karczmarzu, wrócę z rozwiązaniem.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Śr, 26 cze 2013, 19:02 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
|
Dawid6:
- Nie ma opcji! Nie odpowiedziałeś do końca poprawnie na moje pytania. Musisz zrobić to na 100% jeśli chcesz marzyć o mojej pieczątce!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ridlak Ununhex:
- Pięknie przewidujesz. Mam nadzieję, że również pięknie wykonasz któreś z trzech zadań.
|
Śr, 26 cze 2013, 19:21 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Pieczątkę poproszę. A, zadanie? Oż, ty... To znaczy... Już lecę wykonywać. (gshaledziadfghsztegokarczmarzafgh - mamroczę pod nosem)
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
Śr, 26 cze 2013, 21:20 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 12 ] |
|