|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 18:08
|
Kłamczuch został wybrany!
Autor |
Wiadomość |
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Re: Kłamczuch został wybrany!
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
Pn, 15 lip 2013, 13:54 |
|
|
Paki
Starszy Norman
Naklejki: 0
|
Okej, zamiast robaczków daję czerwie.
Pn, 15 lip 2013, 14:04 |
|
|
Eris
Bogini Zemsty
Dołączył(a): Pt, 31 maja 2013, 20:16 Posty: 124 Lokalizacja: Nora Pana Potwora
|
Postacie z Układu Kurana:1. Molly - 1 pkt - Autor8 2. Maldurf von Krettof - 2 pkt - Kacper98 3. J.P. Kretien - 3 pkt - Autor8 4. Kreti Kretonen - 4 pkt - Kacper98 5. Ufokury - 5 pkt - Kacper98 6. Roman Motekiusz - 6 pkt - Patryk780c 7. Julitta Ciepciulepcia - 7 pkt - Patryk780c 8. Baron Żabba Harkokokonen- 8 pkt - Autor8 9. Kot Kott - 9 pkt - Patryk780c 10. Czerwie - 10 pkt - Patryk780c 11. Zielony Lis 12. Roboty Drogowe 13. Che Kopara 14. Córka Kuratora 15. Darth Miaul
A więc... głosujemy
_________________ Prędzej czy później los się odwróci. Wyrówna bilans poniesionych strat. ; )
|
Pn, 15 lip 2013, 16:01 |
|
|
Eris
Bogini Zemsty
|
Na posiadacza jabłka wytypowaliście Patryka780c. Pora więc sprawdzić czy mieliście rację.
_________________ Prędzej czy później los się odwróci. Wyrówna bilans poniesionych strat. ; )
|
Wt, 16 lip 2013, 10:50 |
|
|
Eris
Bogini Zemsty
|
Finałowe Pytanie:
Najbardziej znane przedmioty szkolne:
1. ---------- 2. ---------- 3. ---------- 4. ---------- 5. ---------- 6. ---------- 7. ---------- 8. ---------- 9. ---------- 10. ---------
Oczywiście do wyboru macie 5 odpowiedzi.
|
Wt, 16 lip 2013, 14:01 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
Matematyka. Fizyka Chemia Biologia Geografia
|
Wt, 16 lip 2013, 14:02 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
|
Moje propozycje: 1. Język Angielski 2. Język Polski 3. Plastyka 4. Historia 5. Muzyka
|
Wt, 16 lip 2013, 14:05 |
|
|
Eris
Bogini Zemsty
|
Najbardziej znane przedmioty szkolne:
1. Język Polski. - Kacper98 - 1 pkt 2. Matematyka - Autor8 - 2 pkt 3. Język obcy - Kacper98 - 3 pkt 4. Wychowanie Fizyczne 5. Fizyka - Autor8 - 5 pkt 6. Historia - Kacper98 - 6 pkt 7. Biologia - Autor8 - 7 pkt 8. Religia 9. Edukacja dla bezpieczeństwa. 10. Obrona przed czarną magią.
Teraz czas by Autor8 i Kacper98 przekonali radę wyrzuconych, że to właśnie oni są uczciwymi graczami i nie posiadają jabłka niezgody. To już od nich zależy jak to zrobią.
|
Wt, 16 lip 2013, 14:16 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
|
Może na samym początku powiem, że szkoda, że ta gra dobiega końca. Bardzo dobrze się w niej bawiłem No ale, co tu powiedzieć na swoją obronę? Od samego początku byłem graczem uczciwym (niestety :/). Teraz również kłamczuchem nie jestem, zresztą chyba łatwo się domyślić – dzisiejsze zachowanie Autora mówiło same za siebie. Rozumiem, próbował was wkręcić, odwrócić kota ogonem i zwalić wszystko na mnie. Mam nadzieję, że nie wierzyliście mu w te wszystkie jego historyjki wyssane z palca. To, że chce zostać księdzem, nie odznacza od razu, że nie umie kłamać. Sam mnie na początku wkręcił (głosowałem na Patryka :/), no ale teraz wiem jak sytuacja wygląda. Nikt by go o to nie podejrzewał – ale pamiętacie jak było z Niką? Była kłamcą a jak dobrze się z tym ukrywała – nikt jej nie podejrzewał. Autor strzela teraz przysięgami, tekstami które totalnie pokazują wam, że to on jest kłamcą. Ten ostatni raz w tej grze mi zaufajcie. Mówię prawdę, no ale jak chcecie uwierzcie jemu. Swoim zachowaniem, teraz Autor was wykorzystuje. No ale bądź co bądź, przed chwilą nawet na chacie pisał, że będzie miał więcej punktów (przed wynikami). Nie wiem co jeszcze wam powiedzieć, niech wygra uczciwość, nie nabierzcie się na jego. NIE JESTEM KŁAMCZUCHEM. Teraz pewnie Autor będzie pisał na chacie I SIĘ NABRALIŚCIE, znając jego strategię. Nie nabierzcie się na te jego kłamstwa. I tak teraz się tego wyprze, chociaż sam nie wiem bo pisał że odchodzi i nie wie kiedy wróci. Zaufajcie mi.
|
Wt, 16 lip 2013, 15:05 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
Głosujcie na kogo checie. Ja wam daję wybór i wy najwyżej stracicie, ja kłamczuchem z tej gry nie jestem i niestety nie byłem. Z drugiej strony, być może Eris nie dała żadnemu z nas jabłka... W końcu to Zgoda i Niezgoda. To tyle, dowidzenia.
|
Wt, 16 lip 2013, 16:20 |
|
|
Eris
Bogini Zemsty
|
Finaliści przedstawili już swoje wyjaśnienia. Teraz czas na Głosowanie Rady Wyrzuconych. Proszę żeby było ono absolutnie tajne i nikt nie mówił nikomu na kogo głosował aż do ogłoszenia wyników. Mam nadzieję, że dotrzymacie słowa. Pozdrawiam
|
Wt, 16 lip 2013, 16:54 |
|
|
Eris
Bogini Zemsty
|
Głosowanie zakończone, pozostałe głosy dwóch osób nie zostaną uwzględnione. Oddanych zostało dokładnie 5 głosów.. i co najlepsze... 5 głosów na tę samą osobę.
Wszyscy głosujący wytypowali na kłamczucha Autora8. Pora się więc przekonać czy mieli rację.
Nagrody zostaną rozdane wraz z zakończeniem całego show. Jeszcze raz dziękuję wszystkim za udział i nie smućcie się że to już koniec zmagań w klimacie zgody i niezgody. W sierpniu rusza nowe show, którego będę również współorganizatorem
|
Śr, 17 lip 2013, 21:24 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
|
Bardzo dziękuję za tą wspaniałą zabawę. Mam nadzieję, że nie stracicie teraz do mnie zaufania - spełniałem tylko swoją rolę. To tylko zabawa, a kłamczuch to kłamczuch. Gratuluję również innym osobom które zajęły również wysokie miejsca.
|
Śr, 17 lip 2013, 21:38 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Gratuluje Kacprowi. Ech... brawo. Co tu dużo mówić.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Śr, 17 lip 2013, 21:42 |
|
|
Paki
Starszy Norman
|
No co... Gratuluję Kacprowi. Czekam na nową zabawę/show.
Cz, 18 lip 2013, 06:56 |
|
|