|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 08:22
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Nagrody dla osób, które odkopały stare tematy sprzed laty.
Autor |
Wiadomość |
xaver2
Roz-kreca się
Dołączył(a): Pt, 20 sie 2010, 15:21 Posty: 34 Lokalizacja: Warszawa
Naklejki: 0
|
Nagrody dla osób, które odkopały stare tematy sprzed laty.
Co wy o tym sądzicie?
|
Śr, 17 lip 2013, 20:46 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Re: Nagrody dla osób, które odkopały stare tematy sprzed lat
Czy to fajnie, czy nie, ktoś zapisuje się? Hmm... pomysł z nagrodami, ale jakimi? Tylko nie zachęcaj nas do SPAMU. Pomysł mi się nie podoba.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
Ostatnio edytowano Śr, 17 lip 2013, 20:51 przez Kretes102, łącznie edytowano 1 raz
|
Śr, 17 lip 2013, 20:49 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
Yyy... no nie bardzo... ten pomysł... odkopy są czasami nawet karane.
|
Śr, 17 lip 2013, 20:50 |
|
|
xaver2
Roz-kreca się
Dołączył(a): Pt, 20 sie 2010, 15:21 Posty: 34 Lokalizacja: Warszawa
Naklejki: 0
|
Tylko pytam. Bo ja np. przedchwilą odkopałem stary temat w dzile Ogólnie o starej serii. On nazywa się Wasza Ocena. Ostatni post był 12 czerwca 2006 (7 lat temu).
|
Śr, 17 lip 2013, 20:52 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Powiem tyle, to jest spamerskie. Tylko to nas zachęca do spamu i dostawania ostrzeżeń, aż w końcu skończy się to banem. Pomyśl, chciałbyś już dostać bana? Temat uważam do usunięcia. I radzę, zrób inny konkurs. Lepszy i nie spamerski.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Śr, 17 lip 2013, 20:55 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Xaver, ty lepiej uważaj, bo nie masz czystego konta. Technicznie rzecz biorąc zaktualizowany Regulamin nie zabrania odświeżania - z dwojga złego lepiej odświeżać, niż tworzyć takie same tematy. Ostrzegam jednak, że Moderatorium będzie karać celowe dokonywanie w dużych ilościach wielkich odkopów, zwłaszcza wykopujących tematy z początków forum, kiedy to tematy były bardzo swobodne i przymykano oko na zmianę jakby to był chat.
Zamykam temat.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Śr, 17 lip 2013, 21:18 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|