Tak naprawdę ciężko mi wskazać określone utwory, a nie wykonawców. No ale cóż, jeśli jest coś za co można cenić gre/serial /film/książke itd. to na pewno byłby to głównie fanservice. A chyba większość z nas wie jak w 2011 wyglądała sytuacja z "najpopularniejszym towarem". Jeżeli nie to radzę się szybko zaznajomić z terminem Brony (nawet The Times o tym pisał). Ogółem oto kilka z piosenek tworzonych przez fanów jakie wyjątkowo przypadły mi do gustu:
WoodenToaster - Pinkie's Lie WoodenToaster - Rainbow Factory Where you fears and horrors come true... TheLivingTombstone - Good ol' days NACP - For the Glory of Llunar Republic Makkon - Waltz for Trixie
No i ty by było na tyle z twórczości Bronies
No a poza wyżej wymienionymi:
Queen - Bohemian Rhapsody Queen - Don't Stop Me Now! Jesper Kyd - Ezio's Family Valve Orchestra - Wszystko Cage Elephant - Ain't No Rest For the Wicked Hans Zimmer - Up is Down
Co do ogólnego gustu muzycznego to preferuje zarówno klasykę jak i "utwory dubstepopodobne"
Moje ulubione piosenki to m.in.: Party Rock Anthem-LMFAO Sexy and I know it-LMFAO Champpagne Showers-LMFAO Gettin' over you-David Guetta feat. Chris Willis with Fergie and LMFAO The Time-Black Eyed Peas
Fan Charmed, a w szczególności Shannen Doherty, jak mniemam po sygnaturze, a także piosence. ^^"
Disturbed - The Animal, świetnie określa moje nastawienie względem świata i tego, jak się zachowują ludzie w nim. Metalowa, ale zawsze dobra.
_________________ Mahna mahna...
Whovian.
Strzeż się, Izzy Cię obserwuje.
So, 11 lut 2012, 12:17
Paratroopa
Starszy Norman
Dołączył(a): So, 6 lis 2010, 15:27 Posty: 362 Lokalizacja: Warszawa
Re: Ulubione piosenki
mi się podoba muzyka z fify10(najczęściej jej słucham): Matt & Kim Daylight (Troublemaker Remix feat. De La Soul) Alex Metric-Head Straight Pint Shot Riot - Not Thinking Straight
N, 12 lut 2012, 15:08
Modnisia
Roz-krecony
Ech, jak przeczytałam to co napisałam wcześniej, to prawie zemdlałam ==" Więc, podzielę się swoimi teraźniejszymi ulubionymi piosenkami.
Zacznijmy od soundtracków
-D.Gray Man Original Soundtrack (1,2 i 3) -Death Note Original Soundtrack (1,2 i 3) -Vampire Knight OST I i II -Legally Blonde Musical ^^
Teraz reszta ^^
SHIVER- The GazettE the WORLD- Nightmare Red Moon- Kalafina Lacrimosa- Kalafina ~Asterisk~ - Orange Range INNOCENT SORROW - abingdon boys school SNOW KISS - NIRGILIS Brightdown - Tamaki Nami Yume no Tsuduki he - surface Antoinette Blue - Kitade Nana Doubt & Trust - Access Gekidou - UVERworld Changin' - Stephanie Hero's Come Back!! - Nobodyknows Futatsu No Kodou To Akai Tsumi - ON/OFF Still Doll - Kanon Wakeshima Rinne Rondo - ON/OFF Suna No Oshiro - Kanon Wakeshima Monochrome no Kiss - SID Bird - Yuya Matsushita Sennen ko ha Sagashiteru - <...> Jasdevi Song - <...>
To tyle...
_________________ Coś o mojej skromnej osobie, jeśli ktoś ciekawy ^^:
Spoiler:
Mam 15 lat i niecodzienne podejście do życia. Zdarza mi się być romantyczką, ale też i wredną sadystką. Oczywiście jedynie dla moich wrogów, którzy ku mojej rozpaczy są tak samo liczni jak moi przyjaciele. Kocham Japonię, jej piękny język i sztukę. Uwielbiam czytać Mangi i oglądać Anime, a moje ulubione to Naruto, Kuroshitsuji, D Gray-Man, Death Note i Vampire Knight. Lubię jeszcze wiele Anime i Mang, ale jest tego tak dużo że nie starczy mi czasu na ich wypisanie. Dodatkowym utrudnieniem jest to, że cały czas ich przybywa. Reksia uwielbiam odkąd w łapki wpadła mi pierwsza część ^^ Mimo iż od tamtego czasu minęło już hohohohoho~ i trochę, to do tej pory każde kolejne podejście do którejkolwiek części jest podejściem jeszcze lepszym
Enej - Tak smakuje życie, Skrzydlate ręce Sandu Ciorba - Dalibomba, De Cimpoi Mirelle Mathieu - Akropolis Adieu Mirelle Mathieu - Santa Maria De La Mer. Skaner - Amore Al Bano - Felicita Metrum - Mama, Zgobnik Yugopolis & Maciej Maleńczuk - Ostatnia Nocka Liber i InoRos - Czyste Szaleństwo Liber & Sylwia Grzeszczak - Co z nami będzie Mariusz Kalaga - Teraz jesteś tylko moja. Antoś Szprycha - Gdzie się podziały te PGR-y, Wielka Emigracja. Bohdan Smoleń - Cepry Hej, Szalałeś, szalałeś Mariusz Kalaga - Teraz jesteś tylko moja Ewelina Lisowska - W Stronę Słońca
Jeszcze są inne, ale to by zajęło całą stronę.
_________________ Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
Ostatnio edytowano N, 15 wrz 2013, 11:59 przez Kretes102, łącznie edytowano 4 razy
Naklejki: 100
@odkop Czas na moje 10 ulubionych. Z góry mówię, że mam dziwny gust muzyczny ;p
Dschinghis Khan - Moskau (IMO najlepsza piosenka wszechczasów ^^) Jarzębina - Hymn na Euro 2012 (tkz: "Koko koko Euro spoko") Pokemony - It will all be mine Pokemony - pierwszy opening Antoś Szprycha - Kolorowe Pocztówki Antoś Szprycha - Wspomnienie po kaszanie Antoś Szprycha - Wielka emigracja Star Wars - oczywiście nieśmiertelny Darth Vader's Theme/Marsz imperialny Enej - Tak smakuje życie Hymn Rosji ;p Czyli ten przerobiony radziecki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości