Witam, w tym temacie dodaje moją twórczość którą robię jak mam czas albo na zamówienie. Wstawiam tutaj achievementy z minecraft (potem podam przykład), rysunki z painta jak i z papieru rysowane ołówkiem, origami, rysunki angry birds, rysunki, loga na gale i inne rzeczy (naranie innych nie ma ) . Nie wstawiam tutaj awatarów. Mam do awatarów temat. Aha dodaję przykład achievementa minecraft: (napis na górze i na dole inny może być, ale tylko angielskimi literami, rysunki to np. miecz, diament, trawa, książka itp.) A więc to tyle, niedługo coś wstawię i czekam na podania.
Siemka, akurat zrobiłem butelkę... Wody. To jest taki bardziej szkic. Obrazek nie jest taki ładny... Ale chyba estetyczny. A więc oceniajcie, niedługo wstawie może coś z painta.
PS: Sorka, ale usunąłem zdjęcie, ale było za duże.
Ostatnio edytowano Cz, 28 lip 2016, 05:11 przez Paki, łącznie edytowano 1 raz
Czy to ładne? Czy to brzydkie? Nie mam zdania. Daję 7/10.
_________________ Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
Dobrze. Są dwie oceny to i jest nowa rzecz. Teraz wam pokazuję coś w stylu ringa do rzucania / shurikena ninja. Sorry, że jest lekko wygięte, ale kolega mi tym rzucał (co nam dobrze wychodziło jak na papier), no i to jest trochę... stare. Ma z parę miesięcy. Popatrzcie i oceniajcie.
Niedługo może wstawię coś nowego.
PS: Obrazek jest kilka postów niżej, był za duży.
Ostatnio edytowano Cz, 28 lip 2016, 05:10 przez Paki, łącznie edytowano 2 razy
znam to origami! Czy, aby z wierzchu nie powinno być trochę inne? Sklejałeś to, zszywałeś, czy składałeś?
_________________ Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go. Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę.
Trochę mi to przypomina jakby nakładanie na siebie jednego i drugiego. Ale daję 7/10.
_________________ Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
Nowe typy achievementów minecraft już są! A mianowicie macie tu jeden przykład
Żeby zrobić takie coś, podajecie mi kogoś nick z minecrafta, a ja wam robię jego głowę. Są również nowe obrazki do achievementów! Wy mi podajecie numer obrazka a ja wam robię achievementa z tym obrazkiem. Oto spis obrazków z numerkami oczywiście
Spoiler:
Ostatnio edytowano Cz, 28 lip 2016, 05:21 przez Paki, łącznie edytowano 3 razy
Przepraszam, że piszę kolejną odpowiedź pod rząd, ale muszę wam dać kolejne obrazki do achievementa, a załączników może być w jednej odpowiedzi maksymalnie 3. Oto ostatni obrazek z obrazkami :
Spoiler:
Ostatnio edytowano Cz, 28 lip 2016, 05:15 przez Paki, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość