Dołączył(a): So, 3 lip 2010, 11:04 Posty: 138 Lokalizacja: Koszalin
Mapa
Nie mogłem jej wywołać na plaży.
_________________ Nie chowaj nienawisci po wieczne czasy,ty,ktory sam nie jestes wieczny-Arystoteles Milczący głupiec nic nie różni się od nic niemówiącego mędrca-Molier Nie ma dobrej wojny,ani złego pokoju-Benjamin Franklin Nie ma ciekawości bez przyczyny-Albert Einstein
Znalazłes swietną parodię w Reksio i Wehikuł czasu? Dobrze jakbys podzielił się tym w dziale tej gry w wątku ,,Parodie".
Śr, 12 paź 2011, 15:36
Shlafrok Holmes
Starszy Norman
Dołączył(a): Śr, 20 maja 2009, 17:41 Posty: 450 Lokalizacja: z londynu
Re: Mapa
Po pierwsze to mówi się w centrum pomocy RISP, po drugie jak popsujesz mapę robinson da ci swoją, po trzecie w centrum pomocy Artur dal filmik jak to przejść jeśli ci bardzo na tym zależy.
_________________ polecam robienie avatarów u AdaMaga jest w tym świetny
Cz, 1 gru 2011, 11:00
klau889
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 15 maja 2011, 18:39 Posty: 323 Lokalizacja: pół godziny od Gdyni ^^
_________________ Coś o mojej skromnej osobie, jeśli ktoś ciekawy ^^:
Spoiler:
Mam 15 lat i niecodzienne podejście do życia. Zdarza mi się być romantyczką, ale też i wredną sadystką. Oczywiście jedynie dla moich wrogów, którzy ku mojej rozpaczy są tak samo liczni jak moi przyjaciele. Kocham Japonię, jej piękny język i sztukę. Uwielbiam czytać Mangi i oglądać Anime, a moje ulubione to Naruto, Kuroshitsuji, D Gray-Man, Death Note i Vampire Knight. Lubię jeszcze wiele Anime i Mang, ale jest tego tak dużo że nie starczy mi czasu na ich wypisanie. Dodatkowym utrudnieniem jest to, że cały czas ich przybywa. Reksia uwielbiam odkąd w łapki wpadła mi pierwsza część ^^ Mimo iż od tamtego czasu minęło już hohohohoho~ i trochę, to do tej pory każde kolejne podejście do którejkolwiek części jest podejściem jeszcze lepszym
Dołączył(a): So, 3 lip 2010, 11:04 Posty: 138 Lokalizacja: Koszalin
Filmu już nie ma.
_________________ Nie chowaj nienawisci po wieczne czasy,ty,ktory sam nie jestes wieczny-Arystoteles Milczący głupiec nic nie różni się od nic niemówiącego mędrca-Molier Nie ma dobrej wojny,ani złego pokoju-Benjamin Franklin Nie ma ciekawości bez przyczyny-Albert Einstein
Znalazłes swietną parodię w Reksio i Wehikuł czasu? Dobrze jakbys podzielił się tym w dziale tej gry w wątku ,,Parodie".
Mi się nie udało. W ogóle ja grałam i tak się nad tym męczyłam (bo jeszcze nie wiedziałam, że jak mi się nie uda to Robinson da mi swoją) mój tata z nudów sobie włączył, też się męczył w końcu mu się znudziło wyszedł z tego i Kozo dał mu tą mape. Ja takie gały i też tak zrobiłam
-Czy wywołałeś mapę? -No więc... -Może chociaż raz? -Więc kiedyś myślałem, że się nie da i... -I co?! -Nie wywołałem... -Co? -Nie wywołałem. -Co takiego?! -Nie wywołałem! -Ale jak to?!!! -Normalnie! Nigdy! Nigdy jej nie wywołałem!!! (śmiech: )
Tą mapę nigdy nie udało mi się wywołać, próbowałem z milion razy. Jak już mi wychodziło, to jeden ruch i...... wypaliłem. To jedyne było trudne w RiSP.
_________________ Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
So, 1 cze 2013, 15:43
Quatrina
Bywalec Nory
Dołączył(a): Cz, 23 maja 2013, 19:17 Posty: 87 Lokalizacja: Tam gdzie Człowiek z Gitarą..
Naklejki: 0
Oczywiście, że mi się to udało. Siedziałam 1,5 godziny, aż w końcu udało mi się. Jak chcecie wiedzieć, należy ją rozpalać ostrożnie, a nie spontanicznie i szybko. Należy trochę się na niej skupić, tak jak ja to uczyniłam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości