|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 06:52
|
Autor |
Wiadomość |
Jimmi Strona
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 22 lis 2007, 20:28 Posty: 316 Lokalizacja: Londyn
Naklejki: 3
|
Re: Moje rysunki
Jej... po prostu ŁAŁ!!! Chciałbym zobaczyć tą techniką kogoś... np. Pana Hrynkiewicza, Cristopher'a Lloyd'a, albo Jimmy'ego Page'a
_________________ Avatar został wykonany przeze mnie.
|
Wt, 6 sie 2013, 18:47 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
Naklejki: 2
|
Ten Reksio to chyba jakiś pluszowy, nie? Co jak co, ale dzięki tym zgięciom, ubranie Reksia wygląda bardziej realistycznie.
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
Śr, 7 sie 2013, 02:32 |
|
|
Nika
Projektantka Mostów
Dołączył(a): N, 28 sie 2011, 20:11 Posty: 307 Lokalizacja: W kapeluszu. Chyba.
|
Kolejny portret. Kto tym razem?
_________________ To właśnie jest kolor mojej magicznej aury. Pamiętaj, że po niej zawsze przychodzi czas na zaklęcie. Nie no, to już 2019, a ja dalej czekam na CoS2!
Zzz... Reksie... Zzz... Więcej Reksiów...
|
Śr, 7 sie 2013, 13:47 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Nie znam go, ale rysunek fajny. Trochę mi się wydaje, jakby ten nos był wielki ale po dłuższym przypatrzeniu się sam nie wiem. Ale poza tym nie mam zastrzeżeń. Dam 10/10.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Śr, 7 sie 2013, 14:34 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
Co tu dużo mówić... podoba mi się i tyle. 9,5/10.
|
Śr, 7 sie 2013, 14:44 |
|
|
Quatrina
Bywalec Nory
Dołączył(a): Cz, 23 maja 2013, 19:17 Posty: 87 Lokalizacja: Tam gdzie Człowiek z Gitarą..
Naklejki: 0
|
Co by tu powiedzieć..... już wiem. Rysunki ładne, szczegółowe, ale coś mi brakuje jeszcze w tym. Na razie 9/10.
_________________ Kocham <3
|
Śr, 7 sie 2013, 17:39 |
|
|
Jimmi Strona
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 22 lis 2007, 20:28 Posty: 316 Lokalizacja: Londyn
|
WSPANIALE!!!!!! WIELKIE BRAWA NIKA!!!! W tym momencie wskoczyłaś na pierwsze miejsce moich ulubionych rysowników Naprawdę S U P E R
_________________ Avatar został wykonany przeze mnie.
|
Śr, 7 sie 2013, 22:50 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
|
Mike Wazowski swoją miną wszystko już chyba wyraził .
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
Cz, 8 sie 2013, 09:54 |
|
|
Paki
Starszy Norman
|
Wszystkie obrazy są piękne. Szkoda, że wcześniej nie widziałem. 10/10 za wszystkie.
Cz, 8 sie 2013, 09:58 |
|
|
Nika
Projektantka Mostów
|
A teraz malunek nowo dostanymi akwarelami. Moja specjalność: kwiaty. I do tego tulipany.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
_________________ To właśnie jest kolor mojej magicznej aury. Pamiętaj, że po niej zawsze przychodzi czas na zaklęcie. Nie no, to już 2019, a ja dalej czekam na CoS2!
|
Cz, 8 sie 2013, 18:29 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
Jak zwykle nie wiem co powiedzieć... Mogę jedynie pogratulować talentu i ocenić malunek. Malunek jak zwykle przepiękny, daję oczywiście 10/10. Gratulacje talentu...
Ostatnio edytowano Cz, 14 lis 2013, 19:15 przez Matek, łącznie edytowano 1 raz
|
Cz, 8 sie 2013, 18:39 |
|
|
Paki
Starszy Norman
|
... 10/10. Co tumówić... Piękne! Można by było tu wezwać krytyków sztuki .
Pt, 9 sie 2013, 14:48 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Nie było mnie tydzień, a w międzyczasie opublikowałaś sporo prac, Nika. Gdy tak patrzę na ogół twórczości, to da Vinci i Michał Anioł mogą się schować. Zdecydowanie mamy tutaj przypadek artystki, która zawsze osiąga idealny lub prawie idealny efekt przy każdej próbie malarskiej bez względu na technikę. Nika, gdy skończysz szkołę, nie zastanawiaj się długo, tylko poślij swój dorobek do jakiegoś solidnego, szanowanego wydawnictwa, np. Prószyński i S-ka... choć możliwe, że byłoby to zmarnowanie talentu świetnej artystki, która wzmocniłaby polską sztukę. Dotychczas zawsze dawałem ocenę 10/10. Tym razem tego nie zrobię. Tego nie umiem ująć liczbami.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Pt, 9 sie 2013, 19:54 |
|
|
Nika
Projektantka Mostów
|
Teraz was zaskoczę... Na pewno. Poddam was teraz testowi wyobraźni. I zaskoczę was jeszcze raz: To ma jakiś przekaz. I tak go nie odnajdziecie. Pewnie nawet nie zgadniecie co to. Ale nie ważne. Pytanie: Co ten obrazek przedstawia? I nie dam odpowiedzi. Nie należy. To już wasze zmartwienie.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
|
Pn, 12 sie 2013, 19:39 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Możliwe, że znasz. Ten styl malowania nieba jest taki jak u van Gogha. Natomiast jedyne, co umiem powiedzieć na temat tego, co dokładnie widzimy na obrazku, to to, że przedstawiony budynek to kościół - jak się przyjrzycie, zauważycie krzyż na szczycie... albo Nika "przypadkowo" wprowadziła nas w błąd plamką światła o tym kształcie. Nika, dobra rada i całkowicie na serio - naprawdę poślij jakąś z kolejnych prac do znawców, mecenasów czy jak tam się tytułuje organizacje wspierające artystów. To ostatnie jest tak dobre, że typowy oglądacz stwierdziłby niemal z całkowitą pewnością, że to van Gogh.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Pn, 12 sie 2013, 20:47 |
|
|