|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 19:31
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Czemu tylko Reksio i Kretes grali na konsoli?
Autor |
Wiadomość |
Quatrina
Bywalec Nory
Dołączył(a): Cz, 23 maja 2013, 19:17 Posty: 87 Lokalizacja: Tam gdzie Człowiek z Gitarą..
Naklejki: 0
|
Czemu tylko Reksio i Kretes grali na konsoli?
Zastanawia mnie pewna rzecz. Czemu Reksio i Kretes nie dali pograć innym na KlayStation? Przecież z czystej grzeczności mogli zapytać Molly, Kari, lub inne postaci. Tylko wykorzystywali biedną Kari do kręcenia. Co wy sądzicie na ten temat?
_________________ Kocham <3
|
Śr, 7 sie 2013, 19:41 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Re: Czemu tylko Reksio i Kretes grali na konsoli?
To tylko gra, nie wiem czemu przejmujesz sie takimi detalami. Rownie dobrze mozna zadac miliony podobnych pytan typu : Dlaczego Molly nie zaprosila Reksia na obiad? To tylko detale ktore i tak nikomu nie przeszkadzaja, i niczego by nie zmienily.
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
So, 10 sie 2013, 09:21 |
|
|
takijeden
Norman
Naklejki: 0
|
Re: Czemu tylko Reksio i Kretes grali na konsoli?
Popieram powyższych. Czyżby temat do zamknięcia?
Tak, do zamknięcia.
_________________Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go.Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę. Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy). http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl/pliki/kretes/forum/reksioforum/viewtopic.php?f=23&t=7922
|
N, 11 sie 2013, 18:02 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|