Nie słyszeliście, że w listopadzie 2013 wychodzą konsole takie jak Playstation 4 czy Xbox One? Jak sądzicie, który zrobi większą furorę na świecie? Oczywiście przekonamy się już niedługo.
_________________ Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
To w temacie jeśli konsola dla was to każualowa ciekawostka.
I broń boże od Xbone i polityki Microsoftu zmieniającej się każdego dnia. Bardziej niezdecydowanej firmy jeszcze nie widziałem.
Kupuję konsolę Sony, na której zagram w tytuły ich studiów First Party: Guerrilla Games, Media Molecule, Quantic Dream, Ready at Dawn Studios, SCE Japan Studio, SCE Santa Monica Studio, Sucker Punch Productions, Polyphony Digital, czy przede wszystkim Naughty Dog - odpowiedzialni za takie gry generacji jak Uncharted 2, czy też The Last of Us.
Większość exów Xboxowych ukaże się zapewne (prędzej czy później) na PC (jak np. Alan Wake z 360tki).
Dodajmy do tego niższą cenę (aż o 100 euro/dolarów), fakt że Xbox zadebiutuje w Polsce dopiero w II kwartale 2014 roku (jesteśmy dla MS krajem trzeciego świata) i mamy klarowny obraz.
_________________ Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości