_________________ Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.
Spoiler:
Pozdrawiam bota i wszystkich zasłużonych gości na tym forum.
Vamos!Na zawsze!
So, 12 lut 2011, 19:40
Rilana
Norman
Re: Najlepsza Epoka
Zaznaczyłam przyszłość.....była najlepsza i ta mroczna i świetlana . Na 2 miejscu jest średniowiecze głównie tam toczy się akcja.....3 jest Egipt mantra Ibisa była extra pamiętam ją całą
_________________ Coś o mojej skromnej osobie, jeśli ktoś ciekawy ^^:
Spoiler:
Mam 15 lat i niecodzienne podejście do życia. Zdarza mi się być romantyczką, ale też i wredną sadystką. Oczywiście jedynie dla moich wrogów, którzy ku mojej rozpaczy są tak samo liczni jak moi przyjaciele. Kocham Japonię, jej piękny język i sztukę. Uwielbiam czytać Mangi i oglądać Anime, a moje ulubione to Naruto, Kuroshitsuji, D Gray-Man, Death Note i Vampire Knight. Lubię jeszcze wiele Anime i Mang, ale jest tego tak dużo że nie starczy mi czasu na ich wypisanie. Dodatkowym utrudnieniem jest to, że cały czas ich przybywa. Reksia uwielbiam odkąd w łapki wpadła mi pierwsza część ^^ Mimo iż od tamtego czasu minęło już hohohohoho~ i trochę, to do tej pory każde kolejne podejście do którejkolwiek części jest podejściem jeszcze lepszym
Najlepszą epoką według mnie są renesans i starożytność. Renesans lubię za to, że są tam pojedynki, różne zadania itp. Starożytność za labirynty i takie tam różne zagadki.
_________________ Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
Dla mnie najlepsze epoki to Renesans i zwykła epoka, ta co jest u Reksia. Renesans dlatego, że był tam mój ulubiony turniej rycerski i dużo fajnych rzeczy. Zwykły świat dlatego, że lubię budować ten wehikuł i różne inne rzeczy, no i mi się podoba całe podwórko no i ten... Zwykły świat
Cz, 22 sie 2013, 16:03
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
@odkop Ja lubię najbardziej starożytność i przełom średniowiecza i renesansu. Obie za liczne zagadki i labirynty. Pozostałe też nie są złe, ale wolę te pierwsze dwie.
Pn, 30 gru 2013, 09:05
Kogut.wynalazca
Bywalec Nory
Dołączył(a): Pn, 5 sie 2013, 12:43 Posty: 82 Lokalizacja: Planeta Gallifrey, TARDIS
Naklejki: 0
Kogut.wynalazca napisał(a):
Moimi ulubionymi epokami są przyszłość i starożytny Egipt
Wybaczcie za pomyłkę! Dopiero wczoraj zdecydowałem, że tak na prawdę moją ulubioną epoką jest prahistoria
_________________ Allons-yAlonzo
Pn, 3 mar 2014, 16:50
Komandor Groźny
Roz-kreca się
Renesans, bo jest turniej rycerski, a to lubię najbardziej
So, 11 lut 2017, 15:04
olexo2
Starszy Norman
Naklejki: 3
Przyszłość, za swój klimacik i muzyczkę. Szkoda, że spędzamy tam w grze tak mało czasu. Lubię też prehistorię, za jej upakowanie zadaniami do zrobienia i odwzorowanie znanego Podwórka.
_________________ Zwycięzca Dreams of Paradise, Potwornego Mundialu 3 i zdobywca 5 miejsca w MMS2 pondering drzwi stalowe
Wt, 21 maja 2024, 15:38
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
Ja w sumie najbardziej lubiłem prehistorię. Wynika to z faktu, iż umiejsciowiono w niej dużo ciekawych minigierek, a także wesołą gromadkę praszczurów naszych ulubionych herosów ;mrgreen:
Ah, i uwielbiam słówko "dinożarły" - proste a niesamowicie zabawne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości