Podzielam zdanie nieznanego. Nika, taki talent malarski trzeba pokazać w świecie. Naprawdę nie możesz zmarnować takiej szansy, jaką los ci daje. Gdybym ciebie nie znał, pomyślałbym, że to nowo odkryty obraz jakiegoś znanego malarza. Twoich obrazów naprawdę nie da się oceniać. Bo żadna ocena nie wyrazi twojego talentu. Więc mam nadzieję, że kiedyś świat usłyszy o takiej postaci, jaką jest Nika, nasza forumowa artystka. Nie, nie bójmy się powiedzieć tego słowa, ponieważ naprawdę twoje obrazy są bardzo piękne i zasługują na pokazanie całemu światu.
_________________ Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
Praktycznie to jest bardzo ładny rysunek, ale coś tak mi brakuje albo coś. Ale leciutko. 9,7/10.
Śr, 14 sie 2013, 11:33
Nika
Projektantka Mostów
Dołączył(a): N, 28 sie 2011, 20:11 Posty: 307 Lokalizacja: W kapeluszu. Chyba.
Naklejki: 3
Re: Moje rysunki
nieznany napisał(a):
Możliwe, że znasz. Ten styl malowania nieba jest taki jak u van Gogha. Natomiast jedyne, co umiem powiedzieć na temat tego, co dokładnie widzimy na obrazku, to to, że przedstawiony budynek to kościół - jak się przyjrzycie, zauważycie krzyż na szczycie... albo Nika "przypadkowo" wprowadziła nas w błąd plamką światła o tym kształcie.
Gratulacje moi rodzice na to nie wpadli. A teraz daję takiego pieska.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
_________________ To właśnie jest kolor mojej magicznej aury. Pamiętaj, że po niej zawsze przychodzi czas na zaklęcie. Nie no, to już 2019, a ja dalej czekam na CoS2!
Ładny piesek, kolory też niczego sobie. Ocena taka sama, jaką dał Mątek. Tylko jak mówiłem, żadna ocena nie wyrazi twojego talentu artystycznego.
_________________ Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
Fajny piesek. Wygląda, jak piesek mojej cioci! (Zresztą ma rasę yorka ) 9,5/10.
N, 18 sie 2013, 17:59
Quatrina
Bywalec Nory
Dołączył(a): Cz, 23 maja 2013, 19:17 Posty: 87 Lokalizacja: Tam gdzie Człowiek z Gitarą..
Naklejki: 0
Piękny piesiunio. Jak ja kocham pieski szczerze. Są takie milutkie, szczególnie Yorki. Obrazek 10/10.
_________________ Kocham <3
Pn, 19 sie 2013, 18:16
Nika
Projektantka Mostów
No nic, myślę, że należało by odświeżyć ten temat, a do tego wrzucić wszystkie obrazki (które mniej więcej można wytłumaczyć) z mojego konta na DA. Także będzie co komentować, hejtować i co można wyśmiać. Każdy obrazek dam w spoilerze, żeby jakoś nie niszczyć porządku. Najpierw kucyki xd:
Spoiler:
Taki tam brzydki art z Trixie.
Spoiler:
Jeszcze jeden i jeszcze brzydszy art z Trixie xd
Spoiler:
Luna... No może jeszcze nie tak tragiczna.
Spoiler:
Celestia... Też jeszcze nie taka zła.
Spoiler:
Rarity... OMG (podpisu zapomniałam ) Ale to pierwszy kucyk, zaraz po Cesarzu.
Teraz trochę Harry'ego Pottera:
Spoiler:
Pierwszy namalowany portret... I nawet mi wyszedł.
Spoiler:
Hermiona techniką mieszaną (po części z lenistwa)
Zapraszam do oceniania
_________________ To właśnie jest kolor mojej magicznej aury. Pamiętaj, że po niej zawsze przychodzi czas na zaklęcie. Nie no, to już 2019, a ja dalej czekam na CoS2!
Zzz... Reksie... Zzz... Więcej Reksiów...
N, 1 wrz 2013, 20:06
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
Obrazki według mnie bardzo ładne, wręcz piękne. Bez oceny, bo niby jaka cyfra umiałaby to określić? No tylko ta Rarity trochę taka, ale wiadomo, pierwszy obrazek. Czekam oczywiście na więcej ^-^ .
Przepiękne! Czekam na następne. Kucyki świetnie wyszły! Bez oceny.
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
Pn, 2 wrz 2013, 08:29
Nika
Projektantka Mostów
A więc, po pewnych próbach, spróbowałam jeszcze raz narysować... Cesarza i Destructora. Oba z głowy, więc proporcje poszły na występ Trixie. Może dwaj panowie to ocenią?
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości