|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 06:23
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
AdamZet27
Norman
Naklejki: 0
|
Stara Aidem Media?
Patrze po domu a tu "Reksio i przyjaciele" Instaluję patrze na adres i 80-287 Gdańsk,UL.Kruczkowskiego 13 c/10 Polska & wydawnictwo Pik,01-887 Warszawa,,ul.Żeromskiego 5/25. I w ogóle inni pracownicy . Może dam potem screeny . A co wy myślicie? Ps. Jak nie ten temat to przepraszamPPs. Jakby ortografia zła to przepraszam
|
So, 28 wrz 2013, 10:10 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Re: Stara Aidem Media?
A mógłbyś trochę rozbudować swoją wypowiedź i powiedzieć o co chodzi dokładnie... I daj jakieś screeny, bo jestem bardzo ciekaw co to za gra...
Pt, 11 paź 2013, 17:49 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Ja myślę, że Adamowi(Zet) chodziło o zmianę adresu AM - kiedyś, o ile dobrze pamiętam (a nie, spojrzę) było to... A nie, adres AM się zgadza, tylko adres biura handlowego (tudzież wydawnictwa) jest inny. U Adama widzę natomiast Wydawnictwo Pik i adres warszawski... Co do innych pracowników, to albo wymienili pracowników biura handlowego (no nie wiem), albo po prostu pracownicy AM po podziale na VNC i AM (bardziej skłaniam się do tej wersji). Tak, screeny by pomogły. Mam nadzieję, że pomogłem wyjaśnić co nieco.
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
So, 12 paź 2013, 13:47 |
|
|
Kretes96
Roz-kreca się
|
Dodam jeszcze, że do końca wakacji 2002 roku Aidem Media miała jeszcze inny adres handlowy: ul. Kielnieńska 106, 80-299 Gdańsk.
Te dane widniały na pudełku od gry edukacyjnej "Wielki Turniej wiedzy o sporcie".
Wydawnictwo PIK z tego co wiem, to był wydawca książek dla dzieci m.in. z Reksiem oraz Bolkiem i Lolkiem.
|
Pt, 18 paź 2013, 22:13 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|