|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 19:59
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Roof Parking Simulator/Car Parking Simulator
Autor |
Wiadomość |
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
Nowa gra AM, które symuluje parkowanie samochodem... Jak na razie gra wydana jest na iPody, iPady, iOdkurzacze etc., ale być może pojawi się wersja na Androida. Celem gry jest parkowanie samochodów... Co myślicie o tej grze? Czy jest ona w ogóle ciekawa? AppStore: https://itunes.apple.com/us/app/car-par ... d705093337___________ Ja tam uważam tą grę za dziwny pomysł... Nie wiem. Może kiedyś zagram jeśli będzie na Androida i ocenię... Na razie mój stosunek jest negatywny...
|
N, 3 lis 2013, 14:28 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Re: Roof Parking Simulator/Car Parking Simulator
@odkop Jak dla mnie ta gra jest taka sobie. Przyznam rację Autorowi, iż gra jest trochę dziwnym i lekko pokręconym pomysłem. Jest to kolejny symulator zaprojektowany przez AM, ale "Trucker: Construction Parking Simulator" jest o niebo lepszy od takiego zwykłego parkowania samochodów. Parkowanie samochodem dla mnie nie jest żadną zbytnią ekscytacją. Zaznaczyłem opcję: "taka sobie", która jest adekwatna do gry.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Śr, 6 sie 2014, 20:14 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|